Man patīk pasēdēšanas darbā, nekad par to neesmu domājusi, ka - ak, Dievs, jāiztērē obligāti x summa, vai jāklāj galds līdzīgi, kā to dara pārējie. Cik vietās esmu strādājusi, katrs atnes pēc iespējām un vēlmēm, neesmu manījusi pēc tam runas par to, kā Ilzīte varēja atnest tikai konfektes.
.
Tagad, kad ir sezonā tik daudz visādi dārzeņi un augļi, attiecīgi arī ko pagatavotu. Piemēram, tomātu tarti (kārtainā mīkla, siers, krējums, baziliks vai bazilika pesto, tomāti) un ābolkūku. Lēti un vienkārši. Vēl uzkodās kādu dārzeņu plati un augļus, iespējams.
Nekādas uzkodas - siera groziņus utt, netaisītu tik lielam cilvēku skaitam. Un 30 grādos, vismaz man, neprasās ne siera salāti, ne kliņģeri, tos, manuprāt, labāk atstāt ziemai :)