Par olām- es vairāk kā 3 dienas neglabātu vārītas. Restorānos vismaz vienmēr viņas glabā nomizotas aukstā ūdenī līdz 3 dienām.
Es izmantotu tunča salātiem- olas, tuncis, paprika, lociņi, karotīte majonēzes. Ļoti garšīgi uz tostermaizes. Tāpat jau ieteiktajos siera salātos ar krievijas sieru, ķiplociņu, 1/2 mayo, 1/2 krējums un tomātiem vai vārīti burkāniem. Ja nav slinkums, var arī bļodu olivjē sagriezt :-)
Vispār pēc lielās skriešanas un uzņēmuma veidošanas, esmu paņēmusi dažas dienas kārtīgu atpūtu. Tādu, ka kauns paliek (l) Tējas krūzes, mājās gatavots fast foods un absolūta luņa laišana ar kaķi, kamēr draugs cītīgi strādā. :-D Rīt, RĪT, es atkal nopietni pievērsīšos darbiem, lai uzņēmumu atvērtu, cik vien ātri iespējams. Katra diena, ko esam ciet, ir palieli zaudējumi.