Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vistas fileja

 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Stulbs jautājums, zinu... ko taisīt no vistas filejas ? Saldskābo gabaliņos negribu taisīt.. bet ko tādu līdzīgu varētu. Tādu sulīgu!
Idejas?


04.03.2015 14:28 |
 
Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Tikko mums bija ašās pusdienas ar vistas fileju. Sagriezu gabaliņos (kā karbonādes) un liku cepties uz pannas. Uzkaisīju nedaudz kariju un sāli. Ļoti sulīgi, garšīgi un ātri.
04.03.2015 17:27 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
Skaidrs! Paldies :)
04.03.2015 17:23 |
 
Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Njam njam, forshi skjiivji! Man tadi pashi :-D
04.03.2015 17:23 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Laviize, es domāju to, ko ņam ņam ielika trešo!
04.03.2015 17:19 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
Marii - kā gatavo saldskābos gabaliņus? :)
04.03.2015 17:16 |
 
Reitings 39
Reģ: 27.12.2014
Es parasti vistas fileju gatavoju ar pec iespejas mazak kalorijam, piemeram, ielieku marinade (svaiga citrona sula + dajebkadas garsvielas, kiploks, ja patik), pec kada laika apcep uz pannas videjas uguns lidz brunumam un tad cepeskrasni/uz grilla uz kadam 10 minutem 175 grados. Bet seit variaciju ir daudz, gan ar marinadem, gan pildijumiem, gan piedevam. ;)

Asa vistas zupa.

Ja gribas ko neveseligaku, tad kaut ko uz so pusi:

http://www.delfi.lv/receptes/vistas-filejas-placenisi-ar-kiplokiem.d?id=43622589
04.03.2015 17:14 |
 
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Citreiz sieru pieriveju, bet man ar sieru ne ipasi.
04.03.2015 16:27 |
 
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Man baigi garso kotletites no vistas filejas. Es sakapaju kubicinos vistas fileju, sametu broklous, pieriveju burkanus, kabacus vai cukini, olas, krejums un cutj miltus un cepu. Baigi garsigi.
04.03.2015 16:27 |
 
Reitings 433
Reģ: 20.08.2013
medus plus sinepes. :)
vistu sagriež strēmelēs aplej arvsoju un klāt kartupeļu cieti cepjam verdošā eļļā (sanāk jau burvīgi un ļōōti gardi)
apcepjam sīpolus lielos gabals klāt liekam vistu lejam kečupu plus medu. samaisam parberam ar sezamu un cālis saldskabajā mērcē ir gatavs.
04.03.2015 16:25 |
 
Reitings 83
Reģ: 28.05.2011
man ļoti garšo krāsnī cepta vistas fileja, maisiņā. parasti variēju ar garšvielām un sanāk ļoti veselīgi un garšīgi. tas arī ir ātri un viegli. sanāk sulīgas. garšīgi ir arī, ja cept kopā ar dārzeņiem. par cepšanu uz pannas , man nesanāk novaktēt momentu, kad tās būs labas, vienmēr sanāk sīkstas.
04.03.2015 16:20 |
 
10 gadi
Reitings 85
Reģ: 29.01.2009
kozii, kāda ir tieši tā recepte ar ķiplokiem un medu!? Cik daudz un kas jādara?:D
04.03.2015 16:15 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Labi,eju kaut ko taisīt. Eksperimentēšu, no visa pa druskai :D
04.03.2015 14:46 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Man jau siekalas tek :D :D
04.03.2015 14:42 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Saprotu, ka šoreiz tas nederēs, bet citai reizei - vakar taisīju salātus, kuriem 50 g grieķu jogurts sajaukts ar 2 ķiploka daiviņām (uz 2 fileju gabaliņiem), ar to jāieberzē filejas, pusstundu jāpamarinē un jāliek krāsnī/grilā. Tikmēr šķīvjos jākārto salāti - kaut kas uz romiešu salātu pusi, rukola, ķiršu tomātiņi, gurķis, var piemest arī piparmētru, ja patīk interesantas garšas. Un tad pagatavo mērci - kādi 200 g grieķu jogurts jāsajauc ar ~1 ēd.k. citrona sulu, pipariem, sāli, ja vajag. Gatavā, atdzesētā vistas fileja jāsagriež un jākārto pār salātiem, jāpārlej ar mērcīti. Bija gardi.(l)
04.03.2015 14:40 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
piegāz nedaudz soju un balzāmetiķi (l)
04.03.2015 14:40 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Jā, sīpols ar medu perfekti iet kopā. Saucē dziļā pannā :)
04.03.2015 14:40 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Izskatās jau siekalaini :D (l)
04.03.2015 14:39 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Nu tas līdzīgi tai receprei,kur kartupeļu cietē jāviļā, tur čakars un negribu eļļā cept. Bet ir garšīgi,jā!
04.03.2015 14:38 |
 
Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Kraukšķīgās vistiņas izskatās līdzīgas nagetiem, bet garšo labāk :D

04.03.2015 14:37 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!