Interesants randiņš mājās: izmēģini!

12.03.2018

Diemžēl mums visiem nav nebeidzami kalni ar naudu, kuru tērēt pusdienojot ar visiem, kuri mums iepatīkas. Ja godīgi, tas ir ļoti skumji. Bet nesatraucies, ir daudz ļoti jautras lietas, ko darīt pa lēto un pat neizejot no mājas. Lūk, deviņas idejas,- izmēģini kādu no tām!

Segu un spilvenu cietoksnis/bunkurs
Pavisam vienkārši - veido to no dīvāna, galda, krēsliem un palagiem. Pamēģini vēl iekšā iebīdīt televizoru un matraci, un būs ideāla randiņu vieta. Ārpusē ir piknika stūrītis, kur var paēst, pirms iekārtoties bunkurā ar uzkodām un kādu labu filmu.


Atver ‘pa jokam’ restorānu
"Mans vīrs un es dažreiz mājās izveidojam restorānu. Mēs iztīrām māju, nogriežam gaismas, lai atmosfēra būtu romantiska, viņš uzliek kādu jauku mūziku, un es pagatavoju, kaut ko īpaši garšīgu. Mēs attaisām pudeli vīna, paši sapucējamies un neatstājam māju. Efekts ir tāds pats kā restorānā, mēs izbaudām viens otra kompāniju un dzīve ir skaista."

Izmasējiet viens otru
Mierīga mūzika, sveces un masāžas eļļas. Uzklāj tīrus pārvalkus gultai, lai tie būtu smaržīgi un silti. Izvēlies vai to padarīt seksīgu vai nē, bet galvenais, tas ir relaksējoši. Izbaudiet viens otra kompāniju pozitīvā gaisotnē paši savā mājā.

Esiet mākslinieki
Ir tādas TV programmas, kur mākslinieki vienā sērijā iesāk un pabeidz gleznu. Kāpēc gan neuzlikt to ‘youtubā’ un nepamēģināt zīmēt līdzi. ("Bob Ross paint-along with wine!"). Pāri, kas šo ir pamēģinājuši, saka, ka labākā daļa bija sadzerties par daudz vīna un smieties pašiem par saviem briesmīgajiem darbiem.

Izmēģiniet rokdarbus
Pat tiem, kuriem nekādi rokdarbi nepadodas, izmēģināt, kaut ko jaunu var būt patiesi jautri (it īpaši, ja tas noiet greizi). Ir daudz dažādu variantu – apgleznot kafijas krūzes, iegravēt alus kausus un vīna glāzes. Pamēģināt otram iemācīt tamborēt vai kopīgi pamēģināt izšūt. Jauki un smieklīgi.

Spēlējiet videospēles
Daudzi šo iesaka, kā labu randiņu variantu, jo tas, acīm redzami, ir ļoti jautri. Paņemiet visus savus mīļākos ēdienus , uztaisiet kokteiļus un spēlējiet, kādu spēli kopā.


Ieejiet kopā vannā
Daudziem patīk kopīgi vannoties ar savu partneri. Sadedziet sveces, sataisiet daudz putas vai iemetiet kādu smaržīgo vannas bumbu. Romantiski!

Pārvērt savu viesistabu klubā
Uzvelciet savas labākās drēbes un pārtaisiet viesistabu par deju grīdu. Atdzesējiet vīnu, vakariņojiet sveču gaismā un tad pavadiet nakti dejojot. Labākā tradīcija pārim!


Vienkārši runājiet
Tas varbūt izklausās pierasti, bet tik daudzi pāri pavada vakarus ar vienmēr ieslēgtu TV, vienmēr pa pusei to skatoties. Tāpēc ir jauki uztaisīt randiņu bez uzmanības novērsošām lietām - ignorēt telefonus un izslēgt televizoru. Pavadīt vairākas stundas, sēžot pie galda, runājot, nevis nonākot uz dīvāna pie TV, kā parasti.


Teksts: Keita Rudzinska

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits