Parādi raksturu ar marta Cosmopolitan!

16.03.2017

Visas drosmīgās, sievišķīgās, bezbailīgās un dzīvi mīlošās meitenes – jaunais Cosmo ir veltījums jums! Marta numurā iedvesmojies no pasaules un Latvijas šarmantākajām dumpiniecēm, atklāj labākos brīvdienu galamērķus un uzzini mazus trikus sevis palutināšanai. Jo tu esi to pelnījusi!

Marta numurā lasi:

* Kāda ir WEB CAM meiteņu slepenā dzīve? Viņas ir jaunas, gudras un apbur ne tikai ar leļļu cienīgu skaistumu, bet arī absolūtu finansiālo neatkarību. Vai šāda nodarbe arī latviešu meitenēm sniedz 24 karātu dzīvi un vai tiešām to var saukt par vieglu naudu?

* Latvijas lecīgākās un šarmantākās reperes VIŅA veiksmes un absolūtās uzvaras stratēģija – viņa mums pastāstīja, kā tikt galā ar heiteriem un uzveikt skumjas pat pēc sāpīgākās šķiršanās.

* Modē valda dumpinieces! Uzdrošinies kombinēt treniņbikses ar augstiem papēžiem, crop topus ar zīmuļsvārkiem un citas pārdrošas, taču super aktuālas tendences. Marta Cosmo uzzināsi, kā to paveikt visveiksmīgāk.

* Mēs visas zinām, cik glaimojoši ir Snapchat filtri ar taureņiem un ziedu vainagiem – ne velti daudzas meitenes tos izvēlējušās savām profila bildēm. Patiesībā šādu efektu tu vari panākt arī ar pāris gudriem makeup trikiem, kurus apkopojām marta Cosmo skaistuma sadaļā. Iespraud matos ziedu un lepojies ar filtra cienīgu efektu 24/7!

* Vai zini īstās podziņas uz augstāko baudu? Cosmo šomēnes pēta orgasmu – mēs atklājām visus šķēršļus, kas tevi varētu kavēt to sasniegt, kā arī apkopojām labākos ieteikumus izcilai nākamajai naktij... pašai ar sevi vai kādu īpašu cilvēku!

* Labākās namamātes tituls ir ļoti glaimojošs – mēs tev palīdzēsim to iegūt, jo izveidojām izcilu vakara plānu tava vīrieša vai draugu uzņemšanai. Ko gatavot, cikos korķēt vaļā vīna pudeli, kādu mūziku izvēlēties un citi mazi, noderīgi padomi satriecošam vakaram pie tevis mājās.

Lasi Cosmo un gatavojies drosmīgam pavasarim!

 

 
Komentāri [1]
 
+0
Man raksturs jārāda katru reizi- kad šeit esmu :)
20.03.2017 23:57 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits