Tavs lieliskais gads sākas ar Cosmo!

10.01.2017

2017. būs tavs gads, ja sāksi to kopā ar žurnālu Cosmopolitan! Janvāra numurā atrodi lielo horoskopu un uzzini, ko mīlas, karjeras un seksa jomās tev sola zvaigznes, uzdrošinies ekstrēmām skaistuma pārvērtībām un gūsti iedvesmu interjera pilnveidošanai.

Janvāra vāka meitene Dženna Devana Tatuma ar lieliskām deju kustībām un slīpētu humoru ir iekarojusi planētas seksīgākā vīrieša un arī mūsu sirdis. 12. lappusē uzzini, vai viņa kādreiz bijusi arī sliktā meitene un kas kopīgs dejošanai ar sniegumu gultā!

Mēs zvēram, ka 2017. būs seksīgākais gads, ja ievērosi sešus noteikumus. Sāc janvāri ar kaislīgu vērienu un uzzini, kā karstos padomus pārvērst praksē! Savukārt, ja joprojām esi iestrēgusi bezgalīgās sarakstes stadijā un līdz randiņam nemaz netiec, Cosmo attiecību guru tev pačukstēs piecus soļus, kā viņu aizvilkt līdz tuvākajam vīna bāram.

Gada sākums ir īstais laiks restartam – ņem talkā mūsu pārbaudītās sejas maskas un relaksējies, kamēr tās paveic visu darbiņu! Šomēnes uz savas ādas pārbaudījām vairākas mītiem apvītas skaistuma procedūras, tostarp – kā mainās dzīve, trīs mēnešu laikā izmēģinot piecas matu krāsas.

To-Do saraksts katrai Cosmo meitenei: būt lieliskā formā un mīlēt savu ķermeni, skaļi paust savu viedokli un darbā pieprasīt visu, kas tev pienākas, izkopt modes blogeres cienīgu stilu un galvenais – tam visam pa vidu arī kārtīgi izgulēties. Tieši tāpēc mēs atlasījām četrus apģērbu un aksesuāru starta komplektus lieliskam un superstilīgam gadam. Viss ir tavās rokās!

Ietinies siltāk pledā, pagatavo tasi karsta, debešķīgi garda dzēriena (receptes atradīsi žurnālā) un izbaudi janvāra Cosmo!

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits