Palīgs māmiņai: plānotājs-organizētājs-dienasgrāmata

08.12.2016

Lielisks ikdienas palīgs jaunajām un topošajām māmiņām apvienojumā ar mazuļa pirmā gada dienasgrāmatu! "Plāno" Tev palīdzēs atcerēties un piefiksēt visu nepieciešamo gan Tavā, gan mazuļa ikdienā.

Nav noslēpums, ka daudzām sievietēm pēc mazuļa piedzimšanas dzīve sagriežas kājām gaisā un daudzas ikdienišķas lietas iziet no kārtības, reizēm pat no atmiņas. Protams, ir arī super-mammas, kurām viss rit pa diedziņu un, iespējams, viņu noslēpuma sastāvdaļa ir tieši plānošana!

Lai palīdzētu atcerēties visu nepieciešamo un saplānotu ikdienu, izveidots plānotājs jaunajām māmiņām - "Plāno!". "Sākotnēji to uztaisīju sev, jo katrai mammai taču agrāk vai vēlāk uzrodas blociņš, kurā pierakstīt, kad mazulis pirmo reizi pasmaidīja, cik reizes un cikos šonakt pamodās, kad apvēlās, kad pagaršoja ābolu un tamlīdzīgi. Parādīju dažām draudzenēm rezultātu un viņām tik ļoti iepatikās, ka vēlējās arī sev tādu iegādāties," stāsta "Plāno!" radītāja Vita.

Kas ir forši - šo plānotāju var sākt jebkurā datumā, jo to datēsi pati. 430 lappusēs ir mēnešu un ikdienas atvērumi, kuros atzīmēt svētkus, to-do sarakstu, atgādinājumus par telefona zvanu un sūtāmu e-pastu, rēķinu apmaksu, ēdienkarti, fitnesu, ūdens patēriņu, dienas prieku, pirmos sešus mēnešus ir speciāla mazuļa dienasgrāmatas sadaļa par ēšanu, ārā iešanu, miedziņu, pastaigām.

Papildus ir atvērumi svarīgākajiem telefona numuriem, ārsta vizītēm, zobu kalendāram, "pirmo reizi", 12 mēnešu atvērums, vieta piezīmēm un daži atvērumi lai paliek neatklāti - pārsteigumam! :)

Šo plānotāju ieteicams saglabāt un pēc dažiem gadiem atdot pašam bērnam, viņam būs interesanti uzzināt par savām svara, garuma izmaiņām, saviem sasniegumiem, kā arī mammas ikdienas gaitām un sapņiem :)

Tā ir lieliska dāvana sev un draudzenēm! Plānojam! Jo aizņemtība un produktivitāte nav sinonīmi!

Vairāk informācija par plānotāju un iegādi www.plano.lv

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!