Piedzīvo satriecošu jūliju ar jauno Cosmo!

07.07.2016

Pludmales somā liec sauļošanās krēmu, peldkostīmu un jauno Cosmo! Jūlijs solās būt īpaši karsts – ballītes, atpūta pie jūras, festivālu trakums, roadtrip pa Latviju... Lai arī kur tu dotos, tavs labākais sabiedrotais būs Cosmopolitan.

Jaunajā numurā tu gūsi iedvesmu neatvairāmam pludmales ballīšu stilam, iekārosi košos un smaržīgos skaistuma atradumus, uzzināsi veiksmīgas karjeras recepti un noticēsi īstai mīlestībai, izlasot mūsdienu Romeo un Džuljetas stāstu.

Jūlija Cosmo vāka meiteni Šeju Mitčelu tu noteikti esi redzējusi seriālā Mazās, jaukās meles (Pretty Little Liars). Taču viņa noteikti nav viena seriāla slavenība, jo paspējusi nodibināt veselu impēriju sociālajos tīklos un pat nedomā apstāties. Intervijā ar Cosmo viņa izstāstīja savus slepenos trikus panākumiem sociālajos tīklos. Vērts izmēģināt!

Šomēnes pētījām arī kādu nopietnāku tēmu – marihuānas pārsteidzošo popularitāti. Kāpēc arvien biežāk jaunās karjeristes pēc garas darba dienas izvēlas atslābināties nevis ar glāzi vīna, bet gan labi uztītu džointiņu? Uzzini ārstes viedokli, pierādītus faktus un reālu sieviešu pieredzi!

 

Asistenta darbs daudziem šķiet īsts murgs. Taču patiesībā tas ir pirmais nopietnais solis tavā karjerā – pats galvenais ir mācēt to pareizi izmantot. Atklāj īstās kārtis, ar kurām tev jāspēlē, un jau pavisam drīz varēsi pieņemt pati savu asistenti!

Asinis stindzinoša traģēdija uz visiem laikiem laupīja Gustavam spēju staigāt. Šobrīd viņš pārvietojas ratiņkrēslā un pat nevar aizšņorēt savas kurpes. Puiša kurpes aizšņorē viņa mīļotā sieviete Anete. Jūlija Cosmo lasi jauniešu neticami skaisto mīlestības stāstu, kuru gribētos iesiet grāmatas vāciņos!

Viņas ir jaunas, atlētiskas un skaistas. Skatoties uz šo meiteņu perfektajiem augumiem, varētu likties, ka viņas pārtiek tikai no salātlapām, taču tā nebūt nav! Jaunajā numurā uzzini latviešu fitnesa treneru patieso ēdienkarti un iedvesmojies pozitīvām dzīvesveida izmaiņām.

 

Izaicini sevi ik dienu un piedzīvo galvu reibinošu vasaru!

Tavs Cosmo.


 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits