Cosmo.lv apmeklētājas testē LV veļas pulveri un traipu tīrītāju

10.12.2015

LV traipu tīrītājs ir paredzēts grūti likvidējamu traipu tīrīšanai no baltas vai krāsainas veļas vai mazgāšanas līdzekļa iedarbības pastiprināšanai veļasmašīnā. Savukārt veļas pulveris nesatur ne smaržvielas, ne krāsvielas un ir viegli izskalojams no audumiem. LV veļas mazgājamie līdzekļi ir īpaši piemēroti, lai mazgātu apģērbu, ko valkā cilvēki ar jutīgu ādu un zīdaiņi. Piecas Cosmo.lv apmeklētājas izmēģināja šos produktus - kā viņām tie patika, izlasi atsauksmēs!

Madara: "Izmēģināju šo produktu ar diezgan skeptisku skatījumu, jo esmu liela konkrēta zīmola fane, taču rezultāts mani patīkami pārsteidz. Galvenā laba veļas pulvera un tīrīšanas līdzekļa pazīme - izteikti tīras drēbes un pazuduši mani bagātīgi klātie traipi. Pozitīvi, ka smarža ir dabiska, bet patīkamāka, kā citiem eko veļas kopšanas produktiem. Svaigums un tīrība apģērbā vērtējama ļoti augstu, tāpēc esmu ļoti gandarīta, ka pamēģināju jauno produktu. Traipu tīrītāju noteikti turpināšu lietot arī turpmāk un arī pulveris plauktiņā atradīs vietu.

Lai viss nebūtu tik saldi un jauki, manu kritiku izpelnās iepakojums, jo bez šī konkursa nekad nebūtu pati izdomājusi iegātdāties šo produktu. LV uzraksts gan ir gana aicinošs, bet kopumā viegli paiet garām veikalā."

 

Maija: "Ne jau katru dienu mēs lietojam veļas pulveri vai traipu tīrītāju, bet, kad pienāk veļas diena, tad gaidām, ka mūsu drēbes būs tīras, smaržīgas, nesabojātas un bez baltiem pleķiem. Vienmēr esmu uzmanīga ar šiem bez aromāta, pret alerģiskiem un “dabai draudzīgiem” pulveriem. Tā kā mana āda ir ļoti jutīga un jūtīga, tad tomēr man ir jāpievērš uzmanība šīm lietām. Lai arī kā – es esmu ļoti apmierināta, lietojot šo veļas pulveri, jo, lai arī bez smaržas, izņemot drēbes no veļas mašīnas, ir jūtama svaiguma smarža. Pats galvenais, ka drēbes ir tīras un tik tiešām pulveris neizraisa alerģiskas pazīmes.
Traipu tīrītājs. Reti, bet ik pa reizei, nākas sastapties ar vīna traipiem uz kleitas vai arī ogu atstātiem pleķiem uz visa, jo, kam gan negadās. Šajās situācijas ir labi, ka pie rokas ir izcils traipu tīrītājs, kurš palīdz atbrīvoties no grūti iztīrāmiem pleķiem. Šī traipu tīrītāja vislabākā īpašība ir, ka tā nesatur pārmērīgu ķīmiju, jo arī pēc mazgāšanas ar rokām, nelobās āda nost no pirkstiem. Kā arī, pats galvenais, drēbēs ir tīras un no traipiem ne vēsts."

Oksana: "Priecājos par iespēju izmēģināt LV produktus, jo iepriekš veikalos tos neesmu manījusi. Šim veļas pulverim un traipu tīrītājam biju sagatavojusi grūtu uzdevumu - ēdienu traipi. 30 grādu temperatūrā mēģināju izmazgāt bērna drēbes ar melleņu, burkānu, ābolu sulu traipiem. Jāsaka, ka pulverim un traipu tīrītājam ir ļoti pievilcīgs iepakojums ar lakonisku dizainu, iepriecināja, ka produkti ražoti Somijā. Mērkarote padara dozēšanu ļoti vieglu un saprotamu. Mazgājot veļu veļasmašīnā, nebija tik daudz putu kā no ierastiem pulveriem, bet rezultāts mani pārsteidza - drēbes tīras un svaigas, bez liekās ķīmijas smaržas. LV produkti būs labs atradums cilvēkiem ar jūtīgu ādu un mammām, kuras rūpējas par savu bērnu veselību - to pārbaudījām uz sevis!"

 

 

Sarmīte: "Man bija tā iespēja testēt LV traipu tīrītāju un veļas mazgājamo pulveri. Nedomāju, ka būtu tos izmēģinājusi ikdienas situācijā, bet par abiem līdzekļiem biju patīkami pārsteigta! Tā kā man mājās ir mazs drēbju smērētājs, kuram ir nepilni 3 gadi, veļas mazgāšana ir nu jau gandrīz ikdienas nodarbe. Ļoti patika abi līdzekļi, jo tiem nav smaržas, tie ir lietojas ļoti ekonomiski un ļoit labi tiek galā ar traipiem. Turpmāk noteiki iegādāšos šos līdzekļus."

 

Kristīne: "Lielisks mazgāšanas līdzeklis krāsainam audumam, kas izgatavots Somijā. Hipoalerģisks veļas mazgāšanas līdzeklis, lielākā priekšrocība priekš manis ir tā, ka pulveris ir bez smaržas un krāsas, tas ir arī videi draudzīgs un koncentrēts. Turklāt, tas ir drošs bērnu apģērbu mazgāšanai. Labi tīra veļu un tik pat labi izskalojas no auduma. Lielākais pluss ir, ka drēbēs nav pulvera smaržas un pulveris izlietojas ļoti ekonomiski."

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits