Kādas smaržas izvēlēties savai labsajūtai?

06.11.2018

Patīkama smarža spēj ķermeni un prātu piepildīt ar pozitīvu enerģiju. Daudziem smaržas ir ikdienas rituāls un savas personības sastāvdaļa, kas mēdz radīt spēcīgu iespaidu. Kā atrast īstās smaržas lielajā aromātu virpulī? Iepazīsties ar noderīgiem ieteikumiem un noskaidro, kā veiksmīgi izvēlēties un lietot smaržas!

Foto: Shutterstock.com

 

Noskaidro sev piemērotāko smaržu veidu!

Pirmkārt, pajautā sev, kāda smaržu intensitāte Tev ir patīkama. Kā Tu reaģē uz dažādiem aromātiem ikdienā? Ja pārāk intensīvas smaržas rada pretreakciju un traucē, var parfimērijas ūdeņu vietā izvēlēties tualetes ūdeņus. Tualetes ūdeņi noderēs arī mājas aromatizācijā un ikdienā, kamēr parfimērijas ūdeņi būs piemēroti garai dienai un īpašiem notikumiem. Seko savām sajūtām un pieskaņo smaržas savai ikdienai un personībai!

 

Atrodi sev atbilstošāko aromātu!

Protams, galvenais ir atrast savu mīļāko aromātu! Gan sieviešu, gan vīriešu smaržas mēdz būt saldākas un rūgtākas, svaigākas un spēcifiskākas. Atceries, ka nav sliktu smaržu - viss atkarīgs no Tavas gaumes!

Šeit pāris ieteikumi, kā savienot savas personības un smaržu īpašības:

  • Ja patīk izcelties un likt par sevi manīt, izvēlies intensīvas un specifiskas smaržas ar odziņu, kas Tevi uzrunā. Vari pamēģināt kādas spēcīgas, klasiskas smaržas, kas būs atbilstošas katrai par sevi pārliecinātai sievietei. Varbūt Tev iet pie sirds pārbaudītā vērtība Chanel Coco vai esi gatava eksperimentēt ar James Bond? Ja gribas, uzdrīksties!

  • Ja esi ar saldumiem uz Tu, svaiga augļu un ziedu aromāta buķete būs kā cukura deva rīta kafijai! Saldai būt nav nekas slikts, ja tā ir Tava būtība. Ieelpo prieka devu savā mīļākajā ziedu kombinācijā!

  • Daļai sieviešu un vīriešu ir tieksme pēc īpaši svaigiem aromātiem. Ja ar Tevi ir līdzīgi, izvēlies dabiskus jūras, augu un ziedu, piemēram, lavandas aromātu. Ja Tev patīk pavadīt laiku pie dabas, izvēloties smaržas iedvesmojies no dabā sastopamām smaržām!

Foto: Shutterstock.com

Vai kāds no šiem aprakstiem Tevi uzrunāja vairāk? Ieraugi smaržu sastāvā sava mīļākā auga ekstraktu vai atklāj jaunas kombinācijas. Atceries, ja vēlies smaržas dāvināt kādam citam, piemēram, savam partnerim, seko šim pašam principam - ļauj viņam savas smaržas izvēlēties pašam, lai cik arī labi viņu pazītu!

 

Iedvesmojies no sev līdzīgiem!

Ja esi apjukusi plašajā klāstā, vari meklēt smaržas pēc iecienītiem zīmoliem vai slavenībām, kuru dzīvesveids Tev ir tuvs. Tāpat kā katrs cilvēks meklējot smaržas, arī slavenības, izstrādājot savas, tajās ieliek daļu savas personības!

 

Kā lietot un kur iegādāties savas mīļākās smaržas?

Kad īstās un vienīgās smaržas ir atrastas pēc savas gaumes, sastāvdaļām, mīļākajiem zīmoliem, ir vērts padomāt arī par funkcionalitāti. Pajautā sev:

  • vai smaržas lietosi ikdienā vai īpašos gadījumos;

  • kāds tilpums būtu vispiemērotākais;

  • kādu dizaina iepakojumu izvēlēties, lai tas ir ne tikai pievilcīgs, bet arī ērti lietojams un viegli ieliekams somiņā!

Smaržu pārņemtai var gadīties aizmirst par pavisam praktiskām lietām. Tāpat arī pievērs uzmanību, lai aromāts sakristu ar Tavu dzīvesveidu un blakusproduktiem. Piemēram, izteiktām citrusa smaržām piestāvēs arī līdzīga sastāva parfimērijas produkti, svaigi toņi Tavā apģērbā un atbilstoši aksesuāri. Radi savu tēlu lieliskā kombinācijā!

 

Iegādājies smaržas izdevīgākajā veidā!

Foto: Shutterstock.com

Protams, ir ērti izvēlēties smaržas uz vietas veikalā. Tomēr nav noslēpums, ka pasūtot internetā, cenas mēdz būt daudz iepriecinošākas. Nebaidies iegādāties savas iemīļotās smaržas uzticamā internetveikalā! Pievērs uzmanību, lai pozitīvu atsauksmju un piedāvājuma apjoms būtu plašs!

Atrodi plašajā 1a.lv internetveikala piedāvājumā atbilstošākās:

Katrā cilvēkā ir apslēpta smaržu buķete, kuru iespējams realizēt, atrodot sev visatbilstošāko aromātu! 1a.lv novēl, lai Tavas jaunās smaržas kļūst par ikdienas prieka un labsajūtas sastāvdaļu!

 
Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā
 
+0
Ha, prikolīga bilde! Neesmu redzējusi, ka kāds pāris veikalā tik romantiski, roku rokā turētu 1 smaržu flakoniņu, svētlaimīgi smaidot un kopistiski tā ostītu.
22.11.2018 00:22 | saite | 1 atbilde | Atbildēt
 
 
+0
:D :D -thumbs up-
19.07.2019 15:43 | saite
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits