The Body Shop lūpu krāsas, kurās ir vērts iemīlēties

13.08.2018

Lūpām ir nepieciešama īpaša kopšana un rūpes, jo to āda ir daudz plānāka nekā citās sejas vai ķermeņa zonās. The Body Shop Colour Crush™ lūpu krāsas pieejamas  dažādos krāsu toņos, tās kopj un nogludina lūpas, nodrošinot tām līdz pat 4 stundu  mitrināšanu. 

Lūpu krāsu sastāvs bagātināts ar saldo ķiršu kauliņu eļļu, Godīgas Tirdzniecības bišu  vasku no Kamerūnas un Godīgas Tirdzniecības marulas eļļu no Namībijas. Pateicoties  šim kopjošajam sastāvam, lūpu krāsas palīdz saglabāt nepieciešamo mitruma līmeni  lūpu ādā, vienlaikus lolojot tās ar košiem un drosmīgiem lūpu krāsu toņiem.  Elegants, atjaunots produkta iepakojums. Krāsu toņu izvēle jaunajā The Body Shop  lūpu krāsu kolekcijā pieejama, sākot ar drosmīgiem ‘nude’ toņiem līdz pat intensīvi  sarkanajiem.

NAV 100% VEGĀNISKAS, BET  TAS IR ATTAISNOJAMS

The Body Shop lepojas, ka pirmie aizsāka 100%  vegāniska make-up ražošanu, tomēr bišu vasks ir  nozīmīga sastāvdaļa Colour Crush™ lūpu krāsu  formulā. Bišu vasks palīdz nodrošināt lūpu krāsas  tekstūru, un tā mitrinošās īpašības palīdz aizsargāt un  kopt lūpas. The Body Shop Godīgas Tirdzniecības bišu  vasks nesatur pesticīdus, tiek iegūts ilgtspējīgā veidā,  savvaļā, Kamerūnas mežos.  

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits