Atceries par ādas mitrināšanu!

19.07.2018

Nav nekāds noslēpums, ka skaista āda ir tiešā veidā atkarīga no pareizas tās kopšanas. Īpaši vasarā ķermenim nepieciešams pastiprināti uzņemt ūdeni, kā arī mitrināt ādu. Lūk, daži ieteikumi, kas ļaus tavai ādai mirdzēt un izskatīties lieliski!

Ūdenim jābūt tavam labākajam draugam!

Ūdens ir visa dzīvā pamatā, arī cilvēka organismā. Vasarā, kad laiks ir siltāks, tavs organisms pastiprināti zaudē šķidrumu, tāpēc jo īpaši svarīgi ir to atjaunot. Speciālisti norāda, ka diennaktī pieaugušam cilvēkam jāuzņem vismaz 2 litri šķidruma. Vislabāk- tīra, negāzēta ūdens.

Attīri ādu, pirms mitrini to!

Vasaras periodā jārūpējas arī par ādas mitrināšanu. Lai ādas mitrināšana būtu efektīva, nepieciešams ādu pirms tam attīrīt ar ķermeņa skrubi vai kādu citu attīrošu līdzekli, kas piemērots tavam ādas tipam. Vēlams, lai ādas attīrīšanas līdzeklis nesatur alkoholu, kas  sausina ķermeņa ādu.

Attīrīta āda efektīvāk reaģē uz mitrināšanu, kā arī netīrumi neizraisa pumpu un iekaisumu rašanos.

Lieto mitrinošus krēmus.

Kad āda ir attīrīta, uzklāj ķermeņa mitrinošu krēmu vai losjonu. Vasaras periodam piemērotāki  ir līdzekļi ar hialuronskābi. Tos lietojot āda ilgāk tiek mitrināta un aizsargāta, kā arī tie mazina grumbiņu rašanos. Ja tava āda ir sausa, pirms gulētiešanas ieteicams lietot bagātīgi mitrinošu krēmu, taču jāpievērš uzmanība tam, lai tas pilnībā iesūcās ādā.

Jāpiebilst, ka arī pietiekošs miega daudzums- vismaz 8 stundas, ļauj ķermenim atpūsties un atjaunot ādas šūnas.  

Izvēlies piemērotu skuvekli.

Skūšanās ir viens no ātrākajiem un ērtākajiem veidiem, kā atbrīvoties no liekā apmatojuma. Taču, lai skūšanās būtu patīkama, svarīgi ir ievērot pareiza skuvekļa lietošanas nosacījumus, ko vari  izlasīt šeit. Tikpat svarīgi ir izvēlēties sev piemērotu skuvekli, vadoties gan pēc dzīvesveida, gan ādas jutīguma. Jaunais skuveklis Wilkinson Hydro Silk  piemērots sievietēm, kuras vēlas mitrināt savu ķermeņa ādu arī skūšanās laikā. Skuveklim ir mitrinoša gela josla, kas satur koncentrētu serumu, mitrinot ādu līdz pat 2 stundām pēc skūšanās. Papildus mitrinošā gela josla bagātināta ar šī (shea) sviestu, kas aizsargā un nomierina Tavu ādu skūšanās laikā. Hydro Silk skuveklim ir uzlabota “Skin Guard” tehnoloģija, kas izlīdzina ādas virsmu un palīdz aizsargāt ādu no kairinājuma. Ovāla, kustīga galviņa sasniedz pat grūti pieejamas vietas, savukārt 5 īpaši asmeņi, kas iestrādāti skuvekļa galviņā, nodrošina perfekti gludu skuvumu. Izmēģini arī Tu!

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!