CoolSculpting – ceļš uz slaidumu

15.05.2018

Vai cīņa ar taukiem, kas spītīgi paliek savās vietās, liekas neuzvarama? Nav noslēpums, ka tauku apkarošana var prasīt nesamērīgi daudz laika un enerģijas, bet rezultāts tik un tā izpaliek. Stingras diētas ne vienmēr sniedz gaidīto rezultātu – iekrītas vaigi, samazinās krūšu apkārtmērs (kas neiepriecina nevienu sievieti), taču mīkstumiņi sānos un krūštura izceltās “riepiņas” uz muguras tā arī paliek savās vietās.

Tauku atsaldēšana ar CoolSculpting ir glābiņš no mokošajām, tradicionālajām metodēm. CoolSculpting ir pasaulē efektīvākā iekārta, kas bez sāpīgas ķirurģiskas iejaukšanās un ilga atkopšanās perioda, ātri un efektīvi palīdz atbrīvoties no liekajiem taukiem.

Sveika, cieši piegulošā, melnā kleitiņa!

Ar aukstumu pret taukiem

CoolSculpting pamatā ir aukstuma terapija – kriolipolīze. Ar drošu un precīzi kontrolētu temperatūru, taukšūnas tiek sasaldētas un iznīcinātas uz neatgriešanos. Vielmaiņas procesu ceļā sašķeltie tauki pārstrādājas, bet atmirušās šūnas tiek pakāpeniski un dabīgā veidā izvadītas no organisma.

CoolSculpting rezultāti ir ilglaicīgi, un, ievērojot veselīgu dzīvesveidu, paliekoši. Jau ar vienu procedūru var samazināt problēmzonas tauku daudzumu līdz pat 25%! Pirmās slaidās aprises būs acīmredzamas pirmo trīs nedēļu laikā, un gala rezultāts priecēs jau pēc 2 mēnešiem.

Efektīvs rezultāts

CoolSculpting ir atzīta par pasaules labāko iekārtu - to apliecina 6+ milj. veikto procedūru, sniedzot gaidītos rezultātus 4 no 5 pacientiem. Ar šo iekārtu iespējams apkarot taukus bez ķirurģiskas iejaukšanās problēmzonās uz

  • Muguras,

  • Sāniem,

  • Vēdera,

  • Stilbiem,

  • Sēžas,

  • Rokām,

  • Kā arī dubultzoda.

Lielākā CoolSculpting priekšrocība ir tā, ka procedūra nav ķirurģiska. Tas nozīmē, ka var sasniegt lieliskus rezultātus bez gulšanās zem skalpeļa vai pakļaujot ķermeni liposakcijas šokam. Ikdienas solī varēs atgriezties uzreiz pēc procedūras, un nebūs jāatceļ plāni ilgstoša atlabšanas perioda dēļ.

Lapsenes viduklis ir iespējams!

Ķermeņa skulpturēšana ir CoolSculpting pieminēšanas vērta nianse. Patentētie, īpaši veidotie iekārtas uzgaļi palīdz tikt vaļā no tauciņiem ar sevišķi augstu precizitāti – atsaldējot taukus, viduklis tiek izcelts smilšu pulksteņa formā.

Šī procedūra ir kļuvusi plaši pieprasīta Holivudā. Neskaitāmas slavenības – to skaitā Kima un Hloja Kardašjanas, Dženifera Anistone, Meraija Kerija, Lindsija Loena, Mollija Simsa, Krisa Dženere, Debra Mesinga, Grečena Rossi un daudzas citas – ir ātri atguvušas slaidas auguma aprises pirms iznāciena uz sarkanā paklāja pateicoties tieši CoolSculpting efektivitātei.

Pārbaudīta tehnoloģija

CoolSculpting panākumi ir “iedvesmojoši” vairākus pakaļdarinājumus, taču tikai šī ir vienīgā patentētā ierīce ASV taukšūnu sasaldēšanai, un visi sasniegumi kriolipolīzes nozarē ir fokusēti tieši šīs tehnoloģijas patentos. Izvēloties lētāku alternatīvu, tiek riskēts gan ar rezultātu, gan veselību – audu, asinsvadu un nervu apsaldēšanu. Tās klīnisko drošību apliecina neskaitāmi zinātniskie pētījumi.

Visā Baltijā tikai Prof. J. Ķīša estētiskās dermatoloģijas klīnika piedāvā CoolSculpting procedūras.

Par klīniku un Prof. J. Ķīsi

Klīnikas vadītājs Profesors Jānis Ķīsis ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi ir viens no Latvijas atzītākajiem dermatologiem, kā arī viens no labākajiem krioterapijas speciālistiem ne tikai Baltijā, bet visā Austrumeiropā.

Prof. J. Ķīša estētiskās dermatoloģijas klīnika darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, īpaši specializējoties estētiskajā dermatoloģijā. Klīnikas komandu veido kvalificēti speciālisti, kuri ir īpaši apmācīti darbam ar CoolSculpting, un spēs, atbilstoši pacientes vēlmēm un ķermeņa īpatnībām, izstrādāt personalizētu procedūru plānu vislabākā rezultāta sasniegšanai.

Pieminot akcijas kodu LILIT un veicot priekšapmaksu, atlaide procedūrām 10% apmērā.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!