L’Occitane jaunums: dziļi mitrinoša sejas ādas kopšanas kolekcija Aqua Réotier

09.04.2018

Gadsimtu gaitā pavasara spirdzinošais avota ūdens, kas mīt Francijas kalnos pašā Provansas sirdī, sevī ir uzkrājis bagātīgas minerālvielas. L’Occitane ir izpētījis šo bagātīgo ūdeni un radījis intensīvi mitrinošo sejas ādas kopšanas kolekciju Aqua Réotier.

Réotier avota ūdenim no Provansas piemīt neticams spēks: tas satur augstu kalcija koncentrāciju, kas spēj kristalizēties. Kā zināms arī ādā ir kalcijs, kas rūpējas par mitruma saglabāšanos tās šūnās, nodrošinot ilgstošu ādas dabiskā mirdzuma, svaiguma un jauneklīguma izskatu.

L’Occitane ir izmantojis šo pārsteidzošo spēku jaunajā intensīvi mitrinošajā ādas kopšanas kolekcijā Aqua Réotier ar svaigām un vieglām tekstūrām, kas mitrina un palīdz noturēt ādā mitrumu daudz ilgāk. Šīs kolekcijas 3 galvenās sastāvdaļas, kas rūpējas par ādas mirdzumu, mitrināšanu un piepildīšanu ir hialuronskābe, glicerīns un kalcijs. Pēc produktu lietošanas āda ir mitrināta visas dienas garumā, zīdaini maiga, svaiga, enerģizēta, piepildīta un tvirta.

Kolekcijā ietilpst: Dziļi mitrinošs sejas krēms, Dziļi mitrinošs gēls sejai, Mitrinoša esence, Attīrošs gēls sejas mazgāšanai, Mitrinošs un atsvaidzinošs sprejs. Iepazīsties ar jauno kolekciju - http://bit.ly/LOccitaneAqua

Ieskaties LOccitane Facebook lapā un laimē lutinošas dāvanas katru nedēļu!

www.facebook.com/loccitanelatvia

Saņem 20% atlaidi visiem pilnas cenas produktiem LOccitane veikalos un internetveikalā, izmantojot kodu: LILIT Kods spēkā līdz 09.05.2018

Meklē jaunās kolekcijas produktus LOccitane veikalos un Interntveikalā, kā arī izmanto iespēju pieteikties bezmaksas ādas kopšanas procedūrai un roku masāžai L'Occitane veikalos:

T/C Spice, Lielirbes iela 29,

T/C Galerija Centrs, Audēju iela 16,

T/C Alfa, Brīvības iela 372,

U/V Stockmann, 13. Janvāra iela, Riga,

Tiešsaistē www.loccitane.lv

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)