Daikin kondicionieris – elegants interjera papildinājums

05.06.2018

Mājokļa, biroja, jebkādas telpas iekārtošana var būt sarežģīts process, kas nereti rada vairāk jautājumu nekā atbilžu. Cik gan grūti reizēm ir aptvert “lielo bildi”? Kā lai panāk, ka vīzija, kas tik spilgti dzīvo prātā un emocijās, nonāks realitātē, kā tas ir iecerēts?

Mums katrai vairāk vai mazāk ir svarīga harmoniska dzīves un darba telpa, tāpēc ir tik ļoti nepieciešams, lai viss radītu kopīgu noskaņu un nekļūdīgi atspoguļotu stilu, gaumi un vērtības. Tas var būt minimālisma un vienkāršas elegances paraugs, bohēmiska noskaņa vai cita laikmeta dvesma. Neatkarīgi no idejas un koncepta katra detaļa būs nozīmīgs papildinājums un svarīgs puzles gabaliņš. Tas ir izaicinājums un aizraujošs piedzīvojums.

Gaisa kondicionieris – dizaina detaļa

Jā, pat tāda tehniska un praktiska lieta var būt eleganta, un gaisa kondicionieris kā interjera dizaina elements ir pavisam reāls aspekts, kas jāņem vērā. Kas tad īsti ir gaisa kondicionieris? Gaisa kondicionēšana cilvēkiem bijusi aktuāla jau gadsimtiem ilgi. No ledus kā pamatelementa pašos pirmsākumos līdz pirmajam kondicionierim vairāk 60 gadu tālā pagātnē. Kondicionieris ir iekārta, kas izmanto freona fizikālās īpašības un spēj pat karstā laikā iegūt vēsumu un izplatīt to pa visu telpu. Tas ir arī komforta apliecinājums, jebkura vēlamā temperatūra vai mitruma līmenis pieejams rokas stiepiena attālumā. Modernākie eksemplāri nodrošina arī gaisa tīrīšanas, apsildes un jonizācijas funkcijas.

Tu noteikti vēlēsies, lai gaisa kondicionieris ir vienkāršs, askētisks un nemanāms, bet to iespējams arī padarīt par skaistu interjera papildinājumu, atliek vien izvēlēties īsto. Varētu šķist, ka piedāvājums nav plašs, katrā ziņa ne estētiski piemērots, taču ir firmas, kas šo stereotipu lauž un piedāvā kaut ko visām gaumēm un prasībām.

Augstas klases gaisa kondicionieris

Daikin kondicionieri apvieno sevī visus augstākās klases aspektus. Šis japāņu siltumsūkņu un kondicionieru ražotājs ir dažādu nolūku klimata sistēmu vadošais ražotājs pasaulē. Tā ir daudzu gadu pieredze klienta vēlmju apmierināšanā, piedāvājot ērtus tehniskus risinājumus, videi draudzīgu un kvalitatīvu ražošanu un elegantu dizainu. Daikin spēj pārsteigt ar lieliskiem energoefektivitātes rādītājiem un spēju radīt ideālu klimatu. Ērta pults un web kontrole padara šo dizaina elementu par ārkārtīgi ērtu un praktisku pirkumu. Tādi klienti kā luksusa viesnīcas Dubajā un Vestminsteras pils Anglijā pierāda produkta ekskluzivitāti un estētisku pievilcību. Viselegantākie no modeļiem, kas pieejami Commodus veikalā (commodus.lv vai Jelgavas iela 42 Rīgā) ir:

  • Daikin gaisa kondicionieru sienas tipa sērija FTXG-S Emura II – ļoti klusa darbība, vienmērīgs gaisa sadalījums telpā

  • Daikin sienas tipa multi-split iekšdaļa-dizaina sērija FTXG-S – saņēmis prestižo “Reddot Design Award” par labāko dizainu, moderna enerģijas taupīšanas sistēma

Varbūt stereotips, bet daļa patiesības tur noteikti ir, ka sievietes tiecas pēc lielāka komforta un niansētākas estētikas. Iekārtojot māju vai ofisu, sievišķīgs skatījums nekad nenāks par ļaunu, arī praktiskās un tehniskās niansēs. Tā, piemēram, arī gaisa kondicionieris var dot lielisku papildinājumu interjerā vai nemanāmi iekļauties telpā, pildot savu pamatfunkciju.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!