Sievietes augstuma robeža

18.01.2016, Gundega Bičevska

Reiz sensenos laikos cilvēks X man jautāja: “Es nevaru saprast, kas īsti tu esi: naivais zaķis, caca vai karjeriste…” Tas pat nebija jautājums, un arī man uz šo repliku nebija skaidras atbildes. Bet šodien es teiktu – tas atkarīgs no situācijas… Jo mēs sievietes varam būt gan zaķi, gan kaķi un, ja vajag, arī īstas panteras. Un tikai paši tuvākie zina, ka dažkārt esam arī bezpalīdzīgi kāmīši, kas nespēkā šņukst zem biezas segas, bet jau pēc mirkļa spējam augšāmcelties ar lauvas spēku pilnā gatavībā iekarot jaunas virsotnes. Tādas ir sievietes!

Un vēl sievietes ir skaistas. Reizēm gan viņas pašas to nezina, it īpaši latviešu sievietes. Bet var jau būt, ka tieši šai nezināšanā slēpjas zināms šarms. Parunājiet ar vīriešiem, kuri krustu šķērsu izbraukājuši pasauli, un viņi jums bez glaimošanas pateiks, ka mūsu meitenes patiešām ir īpašas. “Latviešu sievietēm piemīt kaut kas maģisks,” – jā, tā viņi saka (es tikai burtiski citēju pirms pāris dienām dzirdēto).

Tāpēc mums citai citu noteikti jāatbalsta. Ja redzi, ka otrai sievietei ir forša kleita, pasaki viņai to. Smaids kā atbilde būs garantēts. Ja vari palīdzēt ar savu padomu, padalīties ar ēdiena recepti vai atklāt super krēmu, lūdzu, dari to.

Tik daudz ir dzirdēti stāsti par sieviešu konkurenci, bet es par to zinu diezgan maz. Savukārt par to, ka varam cita citu iedvesmot, pārliecinos katru dienu.

Tieši tāpēc, ka dzīvē redzu tik daudz brīnišķīgus piemērus, man ir pārliecība, ka sieviete šodienas pasaulē var droši kāpt laukā no pieņemtajiem rāmjiem un pati modulēt savu laimes formulu. Tāda ir arī COSMO filozofija – tu drīksti vēlēties vairāk. Un, iespējams, kamēr kāds cilvēks Y no malas spriedīs, kas īsti esi par putnu, tu tikai turpināsi iekarot savus augstumus.

Lai skaists lidojums!

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits