Ar ērtumu sapņus nepiepildīsi

01.09.2015, Anda Bīriņa

Šodien, izlasot bloga ierakstu par diviem jauniešiem, kuri apceļo pasauli un beidzot atklāj, ka ne viss ir tik skaisti, kā izskatās sociālajos tīklos, es ļoti priecājos. Uzzinot, ko viņi ir darījuši, lai piepildītu savu sapni, es vairāk novērtēju viņu paveikto. Uzzinot, ka pasaules apceļošanas vārdā viņi ir gatavi tīrīt tualetes un strādāt citus smagus un netīrus darbus, es viņus apbrīnoju vairāk. Katrā ziņā es novērtēju, ka viņi sava sapņa piepildīšanā ir ieguldījuši vairāk pūļu, nekā kabatas naudas izprasīšana no vecākiem vai neticama veiksme loterijā.

Nu tādai brīnumainai veiksmei es vispār neticu :) Vienmēr esmu bijusi pārliecināta, ka veiksmīgu cilvēku labākais sabiedrotais ir ass prāts un uzcītīgs darbs. Ka veiksmi var pievilināt strādājot. Ticu, ja ļoti pūlēsies, tev izdosies sasniegt iecerēto un piepildīt savus sapņus un mērķus. Ja tie vēl nav sasniegti, tātad pietrūkst kāda daļa darba. Kamēr būsi iekārtojusies ērti, iespējams, savus mērķus nesasniegsi. Interesanti, ka bieži vien, lai piepildītu sapņus, nākas riskēt un pamest “drošo zonu”. Akrobātiski lavīties kā pa klints dzegu soli pa solim tuvāk savam sapnim un cerēt, ka viss izdosies. Un nepadoties, līdz iecerētais nav sasniegts.

To arī Tev novēlu – nekad nepadoties, jo, iespējams, tu esi tuvāk, nekā domā.

 
Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā
 
+0
Es pēdējā laikā ļoti domāju par to kāpēc neesmu ne uz pusi tikusi tuvāk saviem sapņiem, mērķiem līdz sieviete man vienkārši pateica, ka varbūt mani mērķi, sapņi ir mazliet par tālu. Iznāk, ka vēlēdamās jau 23 gadu vecumā izdot savu dzejoļu krājumu neesmu pacentusies ne kripatu vairāk kā tikai rakstījusi un publicējusi tos. Kur paliek mans darbs, kas nes peļnu? Kur paliek manas komunikācijas spējas un spēja ielūkoties ārpus rāmjiem? Biju piemirsusi, ka nekas nenāk tāpat vien. Tagad esmu uzsākusi plānu ''Soli pa solom'' , lai sasniegtu savas ieceres un šis raksts man par to tikai atgādina, ka jāizlien no savas ''alas'' un jāsoļo uz priekšu :)
16.10.2015 03:33 | saite | Atbildēt
 
 
+0
Labs ieraksts!
14.09.2015 05:32 | saite | Atbildēt
 
 
+0
Jā, piekrītu- sasniegumi rodas ārpus komforta zonas.
02.09.2015 14:22 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits