aie Z-O 

 
aie Z-O
aisse
  • Reitings Reitings: 5395
  • Komentāru skaits: 5395
 

Draugi

Datumi

  • Reģistrējies:
    29.01.2009 16:49
  • Pēdējo reizi manīts:
    14.04.2018 23:54

Dienasgrāmatas ieraksti

 
21.03.2015

Es gribu normālas attiecības ar sakarīgu vīrieti - vai tas ir par daudz prasīts no dzīves?

 
12.07.2013

Ar mani ir diezgan patraki, galvā maisās 4 kadri ar piektā smaržu. Un visam pa vidu es vēl noķēru līgavas pušķi. Vienīgā brīvā meitene no visām, un ķērāju pulks bija liels.

 
13.04.2013

Reizēm tā vajag...Pie tevis atbrauc puisis ciemos. Jūs iedzerat tēju, jauki sarunājaties līdz vēlai naktij. Viņš guļ uz grīdas pie Tavām kājām. Būtībā Tev tuvumā ir ļoti jauks cilvēks, kurš ir jauts, mīļš, pozitīvs, izglītots, pieklājīgs un vēlas ģimeni.

 
01.04.2013

Vecs ticējums saka, ka Lieldienu naktī redzētie sapņi piepildās. Man bija sapnis. Tāds sapnis. Tas bija kā ceļš, kā attīstība. Es satiku vienu savu draugu (ar kuru man ir liela vēsture, bet nekad neesam bijuši kopā kā attiecībās), viņš teica, ka meklē savai draudzenei dāvanu, es ar viņu gāju teorētiski uz veikalu, bet tā bij...

 
12.09.2012

Es ilgi domāju kur un kā paust savas emocijas. Pirmās dienas es noriju krupi un pie sevis domāju atriebības plānu, tad palika vieglāk, sāpēja tikai aizvainotais ego. Šovakar es domāju vai vispār vajag atriebties. Rakstīju penteri savā klab blogā, bet nepaņēma mani, man vajag dzirdēt viedokli, man vajag dzirdēt, ka mani pažēlo, man vajag m...

 
15.03.2012

Ir brīdis, kad viss ir beidzies. Sirdī ir rūgtuma piegarša, tukšums un vienaldzība. Pārdomā mirkli ar patiesības sajūtu. Labi apzinoties, ka tam bija jābeidzas, un labi drīz, bet vai tieši tad, kad visas problēmas bija uzveiktas, neskaidrības atrisinātas un beidzot varējām justies labi?

 
 
 
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)