Kurš tēlos Kristianu Piecdesmit Greja nokrāsās?

16.10.2013

Čārlijs Hanems

Nav šaubu, ka daudzi Piecdesmit Greja nokrāsu fani joprojām ir šokēti par filmas galvenā varoņa Čārlija Hanema izstāšanos no aktieru komandas. Kamēr aktieris publiski paziņojis, ka viņš pametis lomu pārāk saspringtā Sons of Anarchy filmēšanas grafika dēļ, sabiedrībā joprojām klīst dažādas spekulācijas par īsto aiziešanas iemeslu. Tikmēr Holivudas baumu portāli jau nosaukuši nākamos kandidātus, kas varētu tēlot seksīgo Kristianu Greju.

Saskaņā ar vienu no avotiem, Čārlijs Hanems esot satraucies, ka izaicinošā Greja loma varētu nopietni kaitēt viņa karjerai. "Viņš negribēja, lai viņa vārds tiek mūžīgi saistīts ar šo lomu, līdzīgi kā Robertam Patinsonam, kuru vienmēr asociēs ar Krēslas vampīru," žurnālam People atklājis kāds Čārlijam tuvs cilvēks. Savukārt citi uzskata, ka aiziešanas iemesls ir Greja fanu neapmierinātība par Čārlija Hanema izvēli galvenajai lomai. Internetā milzu popularitāti guva petīcija, kas vāca parakstus par galvenā aktiera nomaiņu pret simpātisko Metu Bomeru.

Tiesa gan, mēs nevainojam Hanemu par vēlmi izvairīties no milzīgās  popularitātes un tik ikoniskas lomas. Varbūt šis viņa lēmums nozīmē, ka Hanems ir kas vairāk par glītu seju un seksīgu augumu - viņš vēlas kontrolēt savu karjeru un publisko tēlu. Iespējams, savā filmogrāfijā vēlāk viņš varēs iekļaut daudz veiksmīgākas lomas, nekļūstot apzīmogots ar Piecdesmit Greja nokrāsām.

Tikmēr Holivudas baumu portāli jau publicējuši sarakstu ar četriem aktieriem, kuri varētu būt ticamākie Kristiana Greja lomas kandidāti. Faniem par apbēdinājumu, Mets Bomers nav viens no viņiem. Viens no ticamākajiem variantiem ir īru aktieris Džeimijs Dornens. Populārākie nosaukumi viņa filmogrāfijā ir TV šovs Once Upon a Time, kā arī Calvin Klein apakšveļas reklāmas video (kas liecina, ka Džeimijs ir ideālais komplekts - lielisks aktieris ar seksīgu augumu!). Viņš arī reiz bijis attiecībās ar atturīgo Holivudas skaistuli Keiru Naitliju. Tiesa gan, konkurence Džeimijam ir ievērojama. Citi kandidāti uz lomu ir skandināvu smukulītis Aleksandrs Skarsgārds (filma Melanholija, TV šovs True Blood), Teo Džeimss (filma Divergent) un Kristians Kuks

Kuru no šiem aktieriem tu vēlētos redzēt Kristiana Greja lomā?

Džeimijs Dornens

Aleksandrs Skarsgārds

Kristians Kuks; Teo Džeimss

Teksts: Ance Siliņa.

 
Komentāri [1]
 
+0
Tam IR jābūt Metam Bomeram...Nu es nesaprotu....Viņš ir kā radīts Kristjena Greja lomai.Ceru,ka viss vēl mainīsies.
Un tāpat ar Anastasijas Stīlas lomas atveidotāju-tai jābūt Aleksai Bledelai
17.10.2013 16:00 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits