Studente no Latvijas iekļūst pasaules mēroga dizaina konkursā

17.05.2013

Latvijas Mākslas akadēmijas studentes Kristīnes Bulas dizaina koncepts COCO ir iekļauts 50 pasaules labāko darbu vidū dizaina konkursa Electrolux Design Lab 2013 trešajā kārtā. Vairāk kā 1700 ideju konkurencē Kristīnes ideja par interjera aksesuāru svaigam gaisam, kas vienlaikus absorbē putekļus un arī kalpo kā dzīvestelpas dekors, turpina cīnīties par iekļūšanu TOP20 darbu vidū.
Latvijas Mākslas akadēmijas studentes Kristīnes Bulas dizaina koncepts COCO ir atraktīvs risinājums interjeram gaisa atsvaidzināšanai, kas neizmanto elektroenerģiju, bet darbojas, izmantojot magnētus, kuri rada kustību un līdz ar to gaisa plūsmu. Šim gaisa atsvaidzinātajam lietotājs var izvēlēties dažādus aromātus – savvaļas piparmētru, kanēli vai lavandu. COCO vienlaikus ir gan praktisks un aromātisks aksesuārs interjerā, gan arī pievilcīgs dzīvestelpas dekors.
Kristīne Bula ir Latvijas Mākslas akadēmijas maģistra studiju programmas 1. kursa studente vides mākslas apakšnozarē. Par sevi konkursa bloga lapā Kristīne saka tā:  "Vienkāršība, pievilcība un prieks ir mana dzīvesveida un manu darbu pamats. Dizains ir mana aizrautība, kurai līdzās ir arī māksla, deja un valodas. Man patīk radīt, eksperimentēt un izgudrot. Es paļaujos uz funkcionalitāti, bet es novērtēju arī izdomu un unikālu pieeju."

 
Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā
 
+0
Man vienmeer prieks dzirdeet,ka latviesi ir "izsitusies" aarzemees!:)
18.05.2013 18:04 | saite | Atbildēt
 
 
+0
Patīkami zināt, ka Latvijā ir jaunieši, kas ar savām idejām ir konkurētspējīgi arī ārzemēs. :)
17.05.2013 12:35 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!