RESERVED PAVASARIS 2018

01.02.2018

Reserved pavasara kolekcija tika radīta iedvesmojoties no modernās klasikas un 90.gadu siluetiem. Kolekcijā dominē austrumnieciska askētika kombinācijā ar sportiskiem akcentiem.

Reserved dizaineri radījuši aksesuārus, kurus būs viegli iekļaut jebkurā tēlā, kā piemēram – šosezon tik aktuālās gurnu somas, beisbola stila cepures un masīvus auskarus, kā arī tādus šīs sezonas modes must-have kā jakas ar izgriezumiem, melnus kostīmus, bikses ar sānu ielaidumiem, oversize mēteļus, džinsa svārkus, Channel stila tvīda žaketes, kimono stila tunikas, un ziedu motīvu kleitas. Dažādas auduma tekstūras, 3D aplikācijas , volāni un ieloces ir tas, kas padara šo kolekciju īpašu.  Vēl viens pamanāms elements – dzīvīgas krāsas, tādas kā indigo zils, briljanta zaļš un citrona dzeltens kombinācijā ar melnu, baltu, jūras zilu un bēšu. Nav aizmirsts arī par violeto – spēcīga un šosezon aktuāla krāsa, kas lieliski saskan ar pasteļtoņu nokrāsām.  

Reserved vīriešu apģērbu kolekcija izceļas ar ikdienišķām, bet tajā pat laikā elegantām detaļām uzvalkos un kreklos. Šajā sezonā Reserved vīriešu apģērbu kolekcijā atradīsiet melnas žaketes, elegantus mēteļus un kokvilnas T-kreklus. Arī par džinsu nav aizmirsts – piesātināti jūras zils tonis un “viss džinsā” tendence, ir tas, kas raksturo šo kolekciju.  Sezonas trumpis ir pamanāmi un krāsaini akcenti, kā piemēram  - koši dzelteni sportiska stila džemperi un dzīvīgi zilas mugursomas. Kolekcijā atrodami arī 60.gados tik ļoti populārā retro un grandža (grunge – alternatīvās mūzikas stils) un Beatnik stila (Beatnik style – 60.gadu “underground” studentu radīts stils) elementi.

Mckenna Hellam – modes industrijā ļoti pieprasīta modele, kura šobrīd strādā ar tādiem zīmoliem kā Chanel, Hermès, Valentino un Céline – ir jaunās Reserved kolekcijas seja, bet Adrian Sahores – modes industrijā ļoti pieprasīts modelis  - ir šīs sezonas vīriešu apģērbu kolekcijas seja.

Foto: Mateusz Stankiewicz

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits