10 Ziemassvētku filmas, kuras Tev šosezon jānoskatās

21.12.2017

Šī ir sezona, kad skatīties filmas, omulīgi sēžot dīvānā. Ar karsto šokolādi. Un siltiem cepumiem.

1. Just Friends (Tikai draugi)
Nu jau tas vairs nav noslēpums, ka Raiens Reinolds ir smieklīgs – iečeko Deadpool vai viņa Instagram profilu – bet šī romantiskā komēdija, kurā sākotnēji viņš tēlo pusaudzi ar lieko svaru, kurš vēlāk nejauši atgriežas savā dzimtajā pilsētā, ir jau agrs pierādījums, ka viņš ir komēdiju zvaigzne. Anna Farisa šajā filmā ir tikpat izcila.

2.  Love Actually (Tāda ir mīlestība)
“Priekš manis tu esi perfekta,” nav veids, kā visi aprakstītu šo ansambļa romantiku, bet fani šo uzskata par svētku labāko filmu tās humora, siltuma un optimisma dēļ.


3. Elf (Elfs)
Vils Ferels ir jautrs un smieklīgs šajā filmā, kurā tēlo cilvēku, kuru ir uzaudzinājuši elfi Ziemeļpolā. Viņš ceļo uz Ņujorku ar domu atrast savu īsto identitāti un atklāj, ka dzīve ārpus Santaklausa darbnīcas ir nejauka un bailīga, bet varbūt tiešām tā vērta.



4. Gremlins (Gremlini)
Jauns vīrietis saņem dāvanā jauku, spalvainu būtni, bet viņam neizdodas izpildīt vienu no trīs likumiem viņa audzināšanā – viņš baro mistisko būtni pēc pusnakts. Tas noved pie ātra ļaunuma izplatīšanās - iznīcinošajiem Gremliniem. Pēc filmas, tu negribēsi šo būtni atrast sev zem eglītes.


5. The Preacher’s Wife (Mācītāja sieva)
Penija Maršala radīja šo burvīgo mākslas darbu, kas ir pārtaisīts no 1947. gada filmas – Bīskapa sieva. Galvenajās lomās ir arī Vitnija Hjūstone, kura arī izpilda mūziku, kas skan filmā.


6. The Family Stone (Laipni lūgta ģimenītē)
Šis varbūt nav visvieglākais scenārijs, bet galvenajās lomās ir Sāra Džesika Pārkere, Reičela Makādamsa un Daiena Kītone, kuras padara filmu ļoti baudāmu – un tā ir tikai puse no zvaigznēm, ko redzēsi. Skaties ar glāzi vīna un pat nepamanīsi mazās nepilnības.



7. Die Hard (Cietais rieksts)
Jā, tā ir asa sižeta filma, bet, kā dažiem patīk norādīt, tā ir arī Ziemassvētku filma. Tā sākas 24. decembrī, svētku ballē, kas nogājusi greizi. Tajā ir sniegs.. ir arī Ziemassvētku mūzika.. tātad skaitās.



8. Home Alone (Viens pats mājās)
Kuram gan Ziemassvētki neasociējas ar šo filmu piektdienu vakaros. Tā maģija šajā filmā ir atcerēties to laiku, kad biji tik jauna un naiva, ka tiešām patiesi ticēji, ka Kevins varēja izpildīt visus tos trikus. Varbūt tu arī varētu!


9. The Holiday (Brīvdienas)
Īrisa (Keita Vinsleta), kura dzīvo Londonā, un Amanda (Kamerona Diaza) uz svētkiem samainās ar mājām un atrod mīlestību otrā Atlantijas okeāna pusē.



10. The Polar Express (Polārais ekspresis)
Balstīta uz bērnu grāmatas motīviem, kuru sarakstījis Kriss Vans Alsburgs, Polārais ekspresis ir stāsts par pieaugšanu, kas norisinās vilciena braucienā uz Ziemeļpolu. Maģiski.



Rakstu sagatavoja Keita Rudzinska

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits