Inese Galante aicina uz koncertu "Ziemassvētku prelūdija"

16.10.2017

Ziemassvētki – tas ir maģisks laiks, kad gribas dalīties priekā un sirsnībā ar draugiem. Svētku ieskandināšanai Ineses Galantes fonds sarūpējis īpašu muzikālo dāvanu – koncertu „Ziemassvētku prelūdija” 16. decembrī Rīgas Domā.


Koncertā klausītājus gaida tikšanās gan ar iemīļotiem māksliniekiem – Inesi Galanti, viņas ilggadējiem skatuves partneriem un draugiem, gan ar jaunajām zvaigznēm, kas ievērojamu atzinību guvušas arī ārpus Latvijas.  

Skaistākos pasaules klasiskās mūzikas skaņdarbus atskaņos kontrtenors Sergejs Jēgers – viens no spilgtākajiem baroka mūzikas interpretiem Latvijā, izcilais ērģelnieks un komponists Aivars Kalējs, kurš koncertējis arī tādās tālās zemēs kā Austrālija, ASV un Kanāda un vairākas reizes uzstājās ar solokoncertu Parīzes Dievmātes Katedrālē, kas ir liels gods katram mūziķim, un pianists Andrejs Osokins – prestižu starptautisku konkursu laureāts, kurš saņēmis plašas publikas simpātijas arī Vācijā.  

Saskaņā ar vienu no Ineses Galantes fonda galvenajiem mērķiem – veicināt talantīgu jauno mākslinieku izaugsmi – koncertos piedalīsies arī jaunākās paaudzes pārstāvji. Rīgas Domā koncertēs konkursa „Ineses Galantes talanti” uzvarētāji. Par īpašu Ziemassvētku gaisotni parūpēsies arī Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu koris diriģenta Romāna Vanaga vadībā.  

Jau kļuvušais par Ziemassvētku laika tradīciju garīgās un klasiskās mūzikas koncerts "Inese Galante un draugi. Ziemassvētku prelūdija" norisināsies Rīgas Domā 16. decembrī plkst. 19.00. Biļetes var iegādāties "Biļešu Paradīzes" kasēs.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!