Septembra numurā – sekss ar "Singapūras Satīnu" un Rīgas bāru apskats

14.09.2016

Ne velti mēs septembra numuru saucam par līdz šim drosmīgāko – ja to atvērsi, iemeslu noteikti sapratīsi... Turklāt pirmos žurnāla pircējus gaida īpašas dāvanas – flash tetovējumi no Zeltīte Tattoos un bezmaksas sporta kluba apmeklējums no sporta kluba Centrs.

Singapūras Satīns ir Latvijas provokatīvākā hiphopa grupa. Savukārt Cosmo – provokatīvākais un drosmīgākais žurnāls. Šo likumsakarību mums bija jāizmanto, un mēs to paveicām īpaši karstā veidā – uzdevām grupas puišiem izmēģināt visu laiku trakākos žurnālā publicētos seksa padomus. “Man bija sajūta, ka esmu ielicis locekli blenderī un taisu atspirdzinošu smūtiju” ir tikai viena no pērlēm, ko puiši atklāja mežonīgā eksperimenta laikā. Lai izlasītu rakstu līdz galam, pērc Cosmo!

Sinonīms vārdam Cosmopolitan ir ballītes. Tieši tāpēc mēs nolēmām atkārtot leģendāro Rīgas klubu apskatu, kas šoreiz sanāca vēl jaudīgāks. Divas naktis, 34 klubi, 99 šoti un solījums nekad vairs nedzert – raksta bilance ir iespaidīga, un to noteikti ir vērts izlasīt, ja gribi orientēties pilsētas naktsdzīvē. Starp citu, savos vērtējumos mēs bijām ļoti skarbas un atklātas – varbūt pat pārāk atklātas...

Šoruden vērts aizmirst visus noteikumus, rāmjus un ierobežojumus. Arī savā stilā! Septembra numurā gūsi iedvesmu un drosmi pavisam trakam stilu sajaukumam, jo sezonas atslēgas vārds ir unikalitāte. Kārdinoši aksesuāri, superstilīgas somiņas, mirdzoši audumi un vieta, kur noteikti jāpaviesojas katrai šopaholiķei – tas viss Cosmo modes sadaļā.

I saw the lipstick and I liked it. I read the name and I loved it... Reizēm kosmētikas produktu nosaukumi ir drosmīgāki nekā tavs grims piektdienas vakarā. Vaigu sārtums Deep Throat vai Orgasm, acu ēnas toņos Kush, Blunt un Roach, lūpu krāsa Heroine... Uzzini, kāpēc mums tā patīk provokatīvie nosaukumi un kur slēpjas to veiksmes formula.

Starp citu, ne vienmēr dārgi kosmētikas produkti nozīmē neapstrīdamu kvalitāti. Reizēm lētāki produkti spēj paveikt to pašu darbiņu... nereti pat vēl labāk kā līdzinieki no augstajiem plauktiņiem! Uzzini Cosmo favorītus, kuri lētie skaistuma produkti tev steigšus jāiepērk kvantumā.

Šoreiz vāka meitenes lomā iejutusies lieliskā Zendaja. Viņa 20 gadu vecumā piepildījusi lielu daļu sapņu un mērķu, un intervijā atklāj savas veiksmes noslēpumu.

Lai drosmīgs septembris!

Tavs Cosmo

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits