Spēle ceļojumu mīļotājiem

21.07.2016

“Latvijas dzelzceļš” izstrādājis aizraujošu aplikāciju “Dzelzceļa spēle. Toreiz un tagad”, ar kuras palīdzību 155 vietās visā Latvijā iespējams izveidot interesantas fotokolāžas, savienojot dzelzceļa pagātni un tagadni. Aplikācijas spēli īpaši novērtēs tie, kuri aizrāvušies ar orientēšanos un fotografēšanu ar viedtālruņiem vai kuriem vienkārši patīk apceļot Latviju.

Foto: Ansis Klinstons

Dzelzceļa vēsturisko punktu iepazīšana ir atraktīvs veids, kā pavadīt brīvdienas gan kopā ar ģimeni, gan draugu lokā. 155 spēles objekti ir visā Latvijas teritorijā – apgūstot arvien jaunus, ir iespēja nokļūt arī tādās Latvijas vietās, kur paši nebūtu pat iedomājušies doties.

Galvenais spēlētāja uzdevums – ar aplikācijas palīdzību nofotografēt kādu no 155 vēsturiskajiem dzelzceļa objektiem tādā rakursā, kā tas attēlots aplikācijā esošajā senajā fotogrāfijā. Iegūto fotokolāžu iespējams publicēt savos sociālajos tīklos, kā arī ar publicēto fotokolāžu palīdzību krāt punktus un tikt pie balvām. Katra mēneša beigās tiek apbalvoti trīs aplikācijas lietotāji, kuri ieguvuši vislielāko punktu skaitu.

Plašāka informācija par aplikāciju un katra mēneša īpašajiem piedāvājumiem pieejama mājaslapā www.dzelzcelam155.lv. Aplikāciju atbalsta gan Android, gan iOS operētājsistēma.

 

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits