Tavs karstākais ballīšu ceļvedis – Cosmopolitan Festivāli!

13.07.2016

Ko likt čemodānā, gatavojoties vasaras karstākajām ballītēm? Skaistuma izdzīvošanas komplektu, lietusmēteli, pasākuma biļeti un jauno, pavisam karsto izdevumu Cosmopolitan Festivāli. Pirmo reizi Latvijā iznācis īpaši festivāliem un vasaras ballītēm veltīts žurnāls, kuru vari iegādāties par saldu cenu – 0,98 €.

Katram festivālam ir savs raksturs, kas pieprasa atbilstošu ģērbšanās stilu. Īpašajā izdevumā tu vari iepazīt Cosmo karstāko vasaras ballīšu izlasi un uzzināt dresscode katram no tiem. Ko vilkt uz Positivus, Weekend Festival Baltic, Laba Daba vai Summersound? Tava dilemma ir atrisināta!

Apmeklēt festivālu nozīmē ne tikai izklaidēties, baudīt mūziku un lielisku gaisotni, bet bieži vien arī nedēļas nogali bez dušas. Atklāj rīcības plānu, lai arī trešās dienas rītā tu teltī pieceltos skaista! Uzzini matu kopšanas un make-up slepenos trikus, kā arī skaistuma produktu izdzīvošanas minimumu dažādām krīzes situācijām.

Hedlaineri nav vienīgais iemesls, kāpēc doties ārā no pilsētas un apmeklēt kādu no vasaras mežonīgajām ballītēm. Lieliska kompānija, trakas atmiņas, karstas naktis un... iemīlēšanās! Cosmo uzmeklēja četrus iedvesmojošus pārus, kuri viens otru atrada festivālā. Jā, vasaras ballīte patiešām var kļūt par labāko vietu, kur satikt savu īsto – lasi un iedvesmojies! Taču vispirms pārliecinies, ka atpazīsti sešus džeku tipus, no kuriem noteikti vajadzētu izvairīties. Kā vecais plēsoņa, dusošais skaistulis un pārāk stilīgais blogeris varētu sabojāt tavu vasaras nakti? Uzzini īpašajā izdevumā!

Uzskaitīt un aprakstīt visus šī brīža labākos festivālus nemaz nav iespējams! Taču Cosmo izdevās izpētīt stilīgāko ballīšu vēsturi un uzzināt, kāpēc Vudstoka joprojām tiek uzskatīta par iespaidīgāko pasākumu mūzikas vēsturē. Uzzini arī citus leģendāros festivālus, kuros patiešām gājis traki!

Kādus festivālus šovasar apmeklēs dziedātājs Justs, Markus Riva, dizainere Dace Krieviņa-Bahmane un citas slavenības? Kā izrādās, viņiem vasaras ballītēs gājis pavisam traki un uzjautrinošu kuriozu netrūkst. Viņu spilgtāko festivālu pieredzi vari lasīt Festivālu žurnālā!

Varam teju garantēt, ka, gatavojoties festivālam, mājās aizmirsīsi vismaz vienu izdzīvošanai nepieciešamu lietu. Lai no tā izvairītos, seko līdzi Cosmo must-have sarakstam un izbaudi ballīti bez stresa!

Turklāt tas nav viss – īpašajā žurnālā uzzināsi noderīgākās vasaras aplikācijas, ballīšu zvēru trakākos atzīšanās stāstus, karstus padomus seksam brīvā dabā un daudz ko citu!

 

Lasi Cosmo Festivāli un esi droša, ka tava vasara kļūs neaizmirstama!

 

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits