Ballīte vienatnē

13.12.2012

Tātad šajā nedēļas nogalē tu paliec viena... Tas nebūt nenozīmē, ka tu nevarētu labi pavadīt laiku. Mēs apkopojām 24 ļoti karstus meiteņu ieteikumus, kā vienatnē sasniegt baudas virsotnes.

1. “Iespējams, izklausīsies dīvaini, bet reizēm es vīrieti aizstāju ar spilvenu. Apguļos misionāru pozā, ar vienu roku aizskaru sevi, bet ar otru apskauju spilvenu tā, it kā ielaistu nagus puiša mugurā. Tas līdzinās īstam seksam.” –Kellija G.

2. “Mans vibrators ir neticami spēcīgs. Lai mazinātu tā vibrēšanu, es parasti izģērbjos, apsedzos ar segu un šo rotaļlietu novietoju kājstarpē virs segas. Tad viss ir tieši tā, kā vajag.” –Dara N.

3. “Es paņemu dažus ledus gabaliņus, ietinu auduma dvielī un maigi kustinu to pret klitoru. Dvieļa maiguma un ledus aukstuma apvienojums trāpa īstajā punktā.” –Dženeta S.

4. “Dzīvojot kopā ar četrām meitenēm, visgrūtāk ir nepievērst uzmanību apkārtējam troksnim – cilvēku sarunām, katlu un pannu šķindoņai virtuvē. Tāpēc es vispirms ielieku ausu aizbāžņus vai austiņās klausos mūziku. Tas man ļauj atslābināties un atbrīvoties.” –Kristīne L.

5. “Es iztēlojos meiteņu augumus, lai gan vispār man patīk puiši. Tas man patiešām ļauj aizmirsties!” –Rouzija E.

6. “Lai sasniegtu orgasmu, man ir nepieciešama vienlaicīga klitora un vagīnas stimulācija, tāpēc es izmantoju divas rotaļlietas – vibratoru klitoram un mazāku mantiņu iekšpusē. Jārīkojas ar abām rokām, bet tas ir tā vērts.” –Karija F.

7. “Apmierinot sevi lejā, vienlaikus esmu skarba pret krūšu galiņiem. Patīkamā sajūta no krūtīm pāriet tieši uz klitoru.” –Stefānija G.

8. “Vienmēr, kad esmu džakuzi, atspiežos pret ūdens strūklu un ļauju burvīgajām ūdens šaltīm darīt savu.” –Džesija D.

9. “Lai attiecīgi noskaņotos, es onlainā lasu erotisku literatūru. Mana mīļākā mājas lapa ir literotica.com. Tur ir tāda dažādība, ka vienmēr varu atrast kaut ko uzbudinošu.” –Daniela C.

10. “Viss, kas nepieciešams, ir silts ūdens! Novietoju starp kājām regulējamo dušu un – uz priekšu! Es mainu režīmus no lēna līdz ātram un kustinu to ap klitoru. Tas atgādina mēles kustības. Brīnišķīgi!” –Dženna B.

11. “Es dodu priekšroku ātrai sevis apmierināšanai dienas vidū. Dienas gaisma piešķir sajūtu, ka mani var pieķert. Jo augstākas likmes, jo lielāka bauda.” –Morgana G.

12. “Agrāk, lai sasniegtu kulmināciju, man vajadzēja daudz laika, bet tad es pamēģināju lubrikantu, un tas ir lielisks.” –Pia P.

13. “Trīs vārdi: Tomasa Krauna afēra! Tajā pavedinošajā 90. gadu filmas izmeklētājā ir kaut kas tāds, kas mani uzbudina.” –Liza C.

14. “Vispirms es ļoti cieši saspiežu kājas un tad caur biksītēm dažas minūtes maigi glāstu klitoru. Kad iekarstu, paveru kājas un pamazām ļauju sev doties dziļāk. Gala rezultāts ir tā vērts.” –Keilīna H.

15. “Es neķītri runāju pati ar sevi. Tādu vārdu kā stiprāk un ātrāk murmināšana man palīdz sasniegt satriecošu O.” –Anna D.

16. “Pirms iegādājos vibratoru, izmantoju sejas tīrītāju, kas darbojas uz baterijām. Vienkārši noņēmu uzgali, atstājot slidenu un gludu virsmu un berzēju to gar klitoru. Tagad man ir īsts vibrators, bet es vienalga ik pa laikam izmantoju ierasto metodi.” – Magle B. 

17. “Mana fantāzija ir mans puisis (cik paredzami, es zinu), tāpēc, aiztiekot sevi, iedomājos, ka viņš ir manī. Lai būtu vieglāk iztēloties viņu sev blakus, pirms tam vienmēr uzlieku vienu no “mūsu” dziesmām.” –Kristija T.

18. “Bungošana ar pirkstgaliem pa klitoru uz mani iedarbojas labāk nekā glāstīšana un berzēšana.” –Emmija C.

19. “Uz stundu ielieku ledusskapī savu mīļāko stikla rotaļlietu un tad paņemu līdzi karstā dušā. Tik fantastisku temperatūras kontrastu ar īstu dzimumlocekli nepanākt!” –Emīlija C.

20. “Uzreiz pēc vaksācijas, kad es vēl esmu ļoti jutīga, sagatavoju karstu vannu, ieguļos tajā un ļoti maigi sevi aiztieku. Tas palīdz sasniegt to īsto – remdinoši pilnīgo – orgasmu.” –Brinna K.

21. “Es saritinu dvieli vai nelielu segu, apguļos uz vēdera tai pāri un vienkārši darbojos, līdz esmu beigusi. Līdz šim domāju, ka tā rīkojos tikai es, bet mana draudzene atklāja, ka dara tieši tāpat. Ticiet man – tas strādā.” –Džiliana M.

22. “Man galvenais ir trokšņošana. Ja es vaidu vai kunkstu, it kā būtu kopā ar vīrieti, tad uzbudinos daudz ātrāk nekā tad, ja esmu pilnīgi klusa.” –Kara H.

23. “Es izslēdzu visas elektroierīces – gaismas, televizoru, telefonu. Atslēdzoties no pasaules, man ir daudz vieglāk savienoties ar sevi.” –Mega V.

24. “Es nenovelku apakšveļu, bet tam, kas paliek man mugurā, ir liela nozīme. Jo ciešāka un mīkstāka ir veļa, jo labāk. Lai apakšveļa būtu patīkami silta, reizēm to uz brīdi ielieku veļas žāvētājā.” –Kortnija C.

Teksts: Annie Daly

 

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits