Vai sekss brīvā dabā tiešām ir tik labs?

15.06.2012

Viens "ātrais" dārzā, baudas brīdis pludmalē – īsts piedzīvojums vai tikai romantiska klišeja? Mūsu autore Sofija Andreskija izvērtē astoņas dažādas iespējas.

Vakars bija silts, noskaņa – karsta. Mēs sēdējām bārā, dzērām alu (es) un vīnu (viņš). Pamazām kļuva tumšāks, smiekli – skaļāki, žesti – vaļīgāki, līdz mēs vairs nespējām izturēt spriedzi un gandrīz skriešus devāmies prom no bāra. Guļamistabas, protams, tuvumā nebija, tāpēc metāmies viens otram virsū turpat parkā uz soliņa. Rezultāts: vairāki nospiedumi uz dibena – man, pārsists ceļgals – viņam un coitus interruptus naksnīgu suņu staidzinātāju dēļ. Pēc tam mani pastiprināti sāka nodarbināt jautājums – vai varētu būt tā, ka sekss brīvā dabā ir labāks fantāzijās, nevis realitātē? Pienācis laiks uzzināt patiesību, es nospriedu un nolēmu izvērtēt savus līdzšinējos, svaigā gaisā īstenotos eksperimentus.

 

BEZ AUGŠIŅAS

Nē, problēma jau nav auto. Kabrioleti ir izcili piemēroti seksam. Problēma parasti slēpjas tajā, kam šis auto pieder. Manā gadījumā viņu sauca Harijs, un viņš vairāk bija norūpējies par to, lai mēs nesasmērētu dārgos ādas sēdekļus nekā par to, lai es no šī pasākuma gūtu kādu prieku. Nekad vairs seksa laikā nevēlos dzirdēt kādu vīrieti sakām: “Tev tiešām jābūt tik slapjai?” Turklāt pēc tam, kad pieķēru viņu atpakaļskata spogulī apbrīnojam sevis veiktās darbības, manī radās nepārvarama vēlme nobraukt šo tipu ar viņa paša kabrioletu.

SLĒDZIENS: Kabriolets var būt īsta laimes sala. Galvenais ir būt pietiekami lokanai un pirms mešanās piedzīvojumā pārbaudīt auto īpašnieka piemērotību šim pasākumam. Vislabāk ar lielu, kūstošu saldējumu.

Skatītāju risks ***

Erotikas faktors ***

Iespējamās problēmas ****

EGOISTISKĀ PELDE

Vieglprātīgais piedzīvojums peldbaseinā bija mana dāvana sev pašai dzimšanas dienā. Orgasms tikai man, toties publiskā vietā. Zem ūdens, raisot man nost peldkostīmu, mīļotais vienlaikus čukstēja ausī pavedinošas frāzes. Kopš šīs reizes es zinu, ka dāvanas vislielāko gandarījumu sniedz tad, ja izsaiņo tevi pašu. Happy Birthday!

SLĒDZIENS: Šis nāras numurs ir īsts sieviešu prieks. Tiesa gan, lai to gūtu, tev jāspēj ne tikai ātri iedegties, bet arī nevainīgi skatīties garām baseina uzraugam vai peldēšanas trenerim, kurš šādus pārojošos pārīšus ienīst no visas sirds. Pēc tam kārtīgi jānomazgājas un jānožāvējas, lai izvairītos no kādas nepatīkamas “pēcspēles” (infekcijas).

Skatītāju risks *****

Erotikas faktors *****

Iespējamās problēmas ***

PLUDMALES BALLĪTE

Savās fantāzijās es mīlējos ar Kianu Rīvsu – rietēja saule, mums pie kājām šalca Indijas okeāns, un pāri lidojošo kaiju kliedzieni sajaucās ar manējiem. Realitātē mans pludmales vīrietis bija pēc ceptiem kalmāriem garšojošs Migels, ausīs man vēl joprojām atbalsojas klubu mūzika, un vienīgās, kas nekļūdīgi spēja atrast ceļu uz manu klitoru, bija mitrās smiltis. Procesa vidū nez kāpēc pēkšņi sāku domāt par smilšu tārpiem, un piedzēries oficiants, kas pāris metrus tālāk centās mūs nobildēt ar mobilo tālruni, arī manās fantāzijās līdz šim vēl nebija parādījies.

SLĒDZIENS: Romantiska gaisotne un fakts, ka tur, kur esi devusies atvaļinājumā, tevi neviens nepazīst, vedina uz domām par iespējamu ekstāzi. Bet tā ir tikai teorija. Praksē pēc saulrieta ātri vien kļūst vēss, un jo īpaši – pie jūras. Ja nu tomēr tu esi cieši nolēmusi šo fantāziju īstenot, tad, lai izvairītos no smilšu un gliemežvāku radītiem nobrāzumiem, turies tālāk no viļņu joslas! Bet galvenais – negulies zemē.

Skatītāju risks *****

Erotikas faktors ***

Iespējamās problēmas *****

MEŽU UN PĻAVU VILINĀJUMS

Svaigi cepta ābolmaize manī modina jutekliskas atmiņas. Manai omītei bija liels augļudārzs. Zem biezi saaugušajiem zariem es reiz kaimiņzēnam parādīju, ko tik visu nevar sadarīt ražas novākšanas starplaikos. Varbūt tāpēc domas par dārzu manī vēl joprojām raisa erotisku noskaņojumu. Diemžēl augļudārzus iecienījušas arī skudras. Un vēl viņas bija iecienījušas manu dibenu. Savukārt es šos sasodītos kukaiņus un viņu kodienus neciešu ne acu galā. Bet, lai tādēļ es atteiktos no seksa? Nemūžam! Pirms ķeršanās pie lietas tikai jānodrošinās ar pāris piknika segām un rūpīgi jāinspicē notikuma vieta.

SLĒDZIENS: Nomaļš augļudārzs ir nostalģisks, romantisks un tik vilinošs, ka tam nav iespējams pretoties. Ja sāk mocīt izsalkums, vienmēr pa tvērienam ir āboli, plūmes un citi augļi. Turklāt, ja pa trepēm tiem pakaļ kāpsi bez biksītēm, līdzpaņemtais, lejā stāvošais pilsētnieks ātri vien pārtaps par īstenu dabas draugu.

Skatītāju risks **

Erotikas faktors *****

Iespējamās problēmas **

ORĢIJAS UZ BALKONA

Vasara bija tik karsta, ka balkona durvis stāvēja vaļā visu nakti. Varbūt tas bija tikko redzētās erotiskās filmas iespaidā, bet varbūt tas bija pēc kaislības un romantikas smaržojošās vīna pudeles inspirēts gājiens, taču drīz vien mēs attapāmies nevis gultā, bet uz balkona − paslēpušies zem melna palaga nepilnu piecu metru attālumā no kaimiņu rīkotā grilēšanas ballītes. Un, kamēr pie viņiem tika ceptas desiņas, arī mums kļuva arvien karstāk un karstāk. Ballītes rīkotāji mūs neatklāja, taču ieslīpi mums pretī dzīvojošais kaimiņš gan. Vismaz kopš tās reizes, mani satiekot, viņš divdomīgi miedz ar aci.

SLĒDZIENS: Mazs, jauks piedzīvojums klusiem pilsētniekiem. Taču, ja tiksi pieķerta, lūriķis zinās, kur tu dzīvo.

Skatītāju risks *****

Erotikas faktors ****

Iespējamās problēmas *

VIESNĪCAS SERVISS

Seksu viesnīcā būs izdomājusi pati mīlas dieviete – lai atlīdzinātu par izdzīšanu no paradīzes. Par to es esmu droša kopš tās reizes, kad kopā ar mīļoto biju devusies nedēļas nogales ceļojumā, kurā izbaudīju klusas jumta terases un āra džakuzi burvību. Minibārs dāvāja vēsus dzērienus un olīvas, maksas TV rādīja aizraujošas filmas, un bija arī pietiekams daudzums dvieļu, ko izmantot pēc otrās, trešās un ceturtās burbuļvannas sesijas. Slapjš un bezrūpīgs atvaļinājuma prieks.

SLĒDZIENS: Jā, jā, jā! Ja arī viesnīcā nevarēju tik skaļi vaidēt un kliegt, kā es to parasti mēdzu darīt, tas tomēr ir to vērts. Turklāt, ja nu satraucošas sajūtas ir vēlme baudīt arī pēc seksa, maksas kanālā iespējams noskatīties kādu šausmu filmu.

Skatītāju risks *

Erotikas faktors *****

Iespējamās problēmas *

EKSPERIMENTS PIE NAMDURVĪM

Ballīte izdevās jautrāka kā jebkad – iespējams, tāpēc, ka visi pēkšņi sāka runāt par seksu. Neatceros, kurš bija iniciators, taču nakts vidū attapos virtuvē pārspriežam pikantas tēmas ar glīto bāra īpašnieku. Viņš stāstīja par perfekto kunilingu, virzījās arvien tuvāk, un vīrieša biksēs es redzēju izspīlējamies acīmredzamu intereses pierādījumu. Dzirksteles starp mums sāka šķilties arvien stiprāk, un svinību vietu mēs atstājām. Bijām domājuši iet pie viņa, taču tikām tikai līdz namdurvīm. Beigās man uz dibena bija zvanu pogu tāfelītes nospiedums. Tie mājas iemītnieki, ko nakts vidū bijām uzzvanījuši augšā, mūsu vaidēšanu droši vien noturēja par kādu īpaši nelietīgu un neķītru izjokošanas veidu.

SLĒDZIENS: Mājas ieeja ir akmens laikmeta alas urbānais variants. Ja vien jūs neviens neiztraucē un partnerim ir piemērots augums, lai mīlētos stāvus, pasākums var sagādāt lieliskus brīžus. Šo variantu grūti pārspēt arī spontānitātes ziņā. Lai jūs tik tiešām neviens neiztraucētu, ieteicams izmantot laiku no krogu slēgšanas līdz avīžu iznēsātāja darba sākumam.

Skatītāju risks *****

Erotikas faktors *****

Iespējamās problēmas **

KUĢOŠANAS MANEVRI

... izmēram tomēr ir nozīme! Vismaz tad, ja runa ir par peldošajiem transporta līdzekļiem. Zvalstīga airu laiva ar dziedošu gondoljeru var šķist ļoti gleznaina, taču seksuālām darbībām nederēs. Turpretī luksusa jahta erotiskai brīvdabas izrādei būs kā radīta. Ja vien uz ūdeņiem man parasti nemestos nelabi. Jā, nekāda jūrnieka līgava no manis nesanāks. Tomēr atceros, kā reiz pedāļlaivā devos izbraucienā ar Aleksi no paralēlās klases, skūpstījos un ļāvu viņam apčamdīt manas krūtis. Pasākums bija samērā izdevies.

SLĒDZIENS: Ja Kannās uz savas luksusa jahtas tevi ielūdz kāds miljonārs, vienīgais risks, neskaitot saules apdegumus, ir tas, ka uz borta varētu nebūt tavas iecienītās šampanieša šķirnes. Apstākļi ir kā radīti privātam porno: vientulīgi, ar luksusu un iespējamu atvēsināšanos rokas stiepiena attālumā. Taču, ja aicinātājs izrādīsies nekam nederīgs, tev būs problēmas ar promtikšanu. Bet cik gan bieži mēs satiekam miljonārus?! Tāpēc labāk “gremdēsim kuģīšus” vannā.

Skatītāju risks *

Erotikas faktors ****

Iespējamās problēmas **

 

Teksts: Sofija Andreskija.

 
Komentāri [1]
 
+0
Dažādība!
27.03.2018 00:42 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!