40 fakti par seksu un mīlestību

10.03.2011

Sekss skaitļos, terminos, interesantos faktos – iespējams, pat tāda ziņkārīga būtne kā tu, neesi neko par to dzirdējusi. Lasi, brīnies un priecājies. Seksuālais analfabētisms ir likvidēts!

1. Vispārizplatīts viedoklis ir, ka sievietēm, lai uzbudinātos, ir nepieciešamas apmēram 20 minūtes vai pat vairāk laika. Tomēr pētījumi liecina, ka priekšspēlei mums pietiek vien ar 11- 15 minūtēm.

2. Ir zinātnieki, kas apgalvo, ka guļus stāvoklī samazinās organisma spēja uztvert dažādas skaņas un smaržas. Tāpēc viņi uzskata, ka, ja mīlējoties tu izvēlies misionāru pozu, tad tu sev atņem daļu patīkamu izjūtu.

3. Visbiežāk problēmas ar prezervatīviem rodas nepareiza izmēra dēļ: pārāk liels prezervatīvs slīd nost, pārāk mazs - saplīst. Tāpēc labāk pati pārliecinies, lai prezervatīvs labi der viņa draudziņam.

4. Ugandā jaunas meitenes izstiepj savas lūpas. Tas vietējo vīriešu acīs viņas padara daudz pievilcīgākas un iekārojamākas.

5. Izrādās, ka naskie korejiešu vīrieši gandrīz divas reizes apsteidz pasauli dzimumaktu skaita ziņā. Ja pasaulē vīrieši mīlējas vidēji 2,8 reizes nedēļā, tad Korejā - 4,5 reizes nedēļā.

6. Ja vīrieši valkā apakšveļu no sintētiska materiāla, tas var kaitēt viņu veselībai: sēkliniekos paaugstinās temperatūra un veidojas elektromagnētiskais lauks - tas viss var novest pie neauglības.

7. Par spermas specifisko aromātu ir atbildīgs spermīns - oblaltumviela, kas darbojas kā dabisks dezinfekcijas līdzeklis, kas aizsargā spermatozoīdus no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes.

8. Vai tu zināji, ka... "mīlas tauriņi" - ir franču nosaukums kaunuma utīm.

9. Retā parādība, kad vīrieši var sasniegt vairākus orgasmus pēc kārtas - ir zinātniski pierādīts fakts. Ja tavam mīļotajam pirmais orgasms ir bez sēklas izšļākšanās un viņam saglabājas erekcija, tad viņš ir šis īpašais gadījums.

10. Pretapaugļošanās tabletes vai precīzāk tas, ka tu iepriekšējo tablešu vietā sāc lietot kādas citas, var ievērojami samazināt tavu interesi par seksu. Problēma slēpjas tajā, ka dažādu kontracepcijas līdzekļu hormoni īsti labi nespēj sadzīvot viens ar otru. Tāpēc nesteidzies visā vainot savu vīrieti. Labāk vispirms uzmanīgi izlasi zāļu instrukciju.

11. Cilvēki, kuriem piemīt lielummānija, biežāk nekā citi ielaižas gadījuma sakaros. Tas visticamāk liecina par to, ka sekss viņiem vairāk ir pašapliecināšanās veids, nevis mīlestības izpausme.

12. Senajā Grieķijā vīriešus, kuri tika pieķerti sievas krāpšanā, dažkārt sodīja visai savdabīgā veidā - vainīgajam nodzina kaunuma matus, bet taisnajā zarnā iebāza lielu redīsu.

13. Homoseksuāla uzvedība ir novērojama arī dzīvniekiem - orangutaniem, auniem, dažām putnu sugām un citiem dzīvniekiem. Bet 2003. gadā Ņujorkā Centrālā parka zooloģiskajā dārzā divi pingvīnu tēviņi kopā izperēja un rūpējās par pingvīnu mazuli.

14. Izrādās, ka banāni var palīdzēt labāk sasniegt orgasmu. Banānos ir daudz B grupas vitamīnu, tādēļ, ēdot banānus, palielinās asiņu pieplūde dzimumorgāniem.

15. Lielākā daļa amerikāņu pusaudžu nevainību zaudē jūlijā vai decembrī. Izskatās, ka nevainība atrodas Ziemassvētku dāvanu saraksta augšgalā.

16. Menstruālā cikla vidus ir viskarstākais laiks sievietēm. Laikā no 11 līdz 15 cikla dienai, kad notiek ovulācija, tavs organisms ir burtiski pārpildīts ar hormoniem. Tas tavu ķermeni padara īpaši jutīgu pret pieskārieniem.

17. Pētījumi liecina, ka mīlēšanās vismaz reizi nedēļā novērš slimošanu un neļauj rasties depresijai. Dzimumorgānu kairināšana stiprina imūnsistēmu, likvidē galvassāpes un palīdz tikt galā ar ikdienas raizēm.

18. Čikāgas institūta speciālisti apgalvo, ka visuzbudinošākā smarža vīriešiem ir lavandas aromāta apvienojums ar... biezpiena pīrāga smaržu. 

19. 60-80% mājas suņu guļ vienā gultā ar saviem saimniekiem, tādējādi traucējot viņu intīmajai dzīvei.

20. Taizemē karaļa dzimšanas dienā tiek veiktas bezmaksas vazektomijas (vīriešu sterilizācijas) operācijas. Katru gadu vairāk nekā 1000 cilvēku šajā dienā veic šo ķirurģisko procedūru.

68777801h283877_430

21. Psihologi apgalvo, ka laikā, kad tu neredzi partnera seju, domas par partnera labsajūtu nonāk otrajā plānā un tu vairāk koncentrējies uz savu labsajūtu. Tā kā sunīšu poza ir ideāli piemērota spēcīgam orgasmam.

22. Aptauja liecina, ka visvairāk ar vienas nakts sakariem aizraujas Portugālē - 81% vīriešu, otrajā vietā ir Brazīlija - 76%.

23. Gan vīrieši, gan sievietes ir spējīgi izjust orgasmu miega laikā. Gan vieni, gan otri parasti no šīm interesantajām izjūtām pamostas.

24. Ja tu esi kaislīga riteņbraucēja, tad tev vajadzētu nopietni aizdomāties par kādu citu sporta veidu. Pētījumi liecina, ka sievietes, kuras uz riteņa pavada vairākas stundas dienā, ir pakļautas lielākam riskam, ka viņu dzimumorgāni var zaudēt jutīgumu.

25. Eksperimenti ar žurkām ir pierādījuši, ka kofeīns ievērojami palielina žurku seksuālo aktivitāti. Tā kā krūzīte aromātiskas kafijas var arī tev dot lielisku enerģijas lādiņu draiskām rīta rotaļām ar mīļoto.

26. Vācijas zinātnieki ir konstatējuši, ka sievietēm, kurām ir patstāvīgas attiecības, ar laiku samazinās seksuālā tieksme. Pēc 4 gadu kopdzīves tikai puse aptaujāto sieviešu vēlas ar seksu nodarboties tikpat bieži kā viņu partneri.

27. Itālijā 18. gadsimtā precētām augstākās sabiedrības sievietēm varēja būt kavalieris, kas viņas pavadīja dažādās saviesīgās ballītēs un bija viņu mīļākais.

28. Vidējais ātrums, ar kādu izšļācas vīrieša sperma, ir 44 km stundā.

29. Kad vīrieša sperma nokļūst tavā vagīnā, testosterons var iesūkties vagīnas sieniņās, tādējādi pozitīvi ietekmējot tavu garastāvokli.

30. Otrā pasaules kara laika dažu valstu kareivji izmantoja prezervatīvus, lai aizsargātu savus ieročus no ūdens - kad peldot bija jātiek pāri upei.

31. 2004. gadā Atēnu lidostā tika aizturēta kāda pasažiere. Iemesls - nevainības josta, kuru atklāja metāla detektors.

32. Senās Romas laikā jaunajai līgavai pirms laulību ceremonijas bija jāapsēžas klēpī falliskajai dievībai Mutunus Tutunus, kam bija milzīgs dzimumloceklis.

33. Dzīves laikā amerikāņiem ir vidēji 11 seksuālo partneru.

34. Ja vīrietis daudz fantazē, tas liecina par to, ka viņš nav apmierināts ar attiecību romantisko pusi. Tomēr tam nav nekāda sakara ar seksuālo apmierinātību.

35. Dažās Indijas ciltīs vīrieši savam dzimumloceklim piekar lielu smagumu. Tādā veidā viņu locekļi kļūst neiedomājami gari - pat vairāk nekā 30 cm.

36. Priāpisms - dzimumlocekļa atrašanās pastāvīgā erekcijas stāvoklī - var kļūt par iemeslu locekļa funkciju traucējumiem un novest pie impotences.

37. Lai varētu palielināt savu dzimumlocekli, ir jāatbrīvojas no liekā svara. Tauku sadedzināšanas rezultātā pie locekļa pamatnes tā garums ievērojami palielinās, aptuveni 1 cm uz katriem 6 kg pazaudētā svara.

38. Vīrieši, kuri nesmēķē, ar seksu nodarbojas divreiz biežāk nekā smēķējoši vīrieši.

39. Mehāniskie vibratori tika izgudroti 19. gadsimta 80. gados - tie tika izmantoti medicīnā, lai sievietes ārstētu no histērijas. Tika uzskatīts, ka orgasms atvieglo "slimnieku" stāvokli, atbrīvojot no nervozitātes un slikta garastāvokļa.

40. Vīrietis savas dzīves laikā saražo apmēram 14-15 litrus spermas.

Teksts: Ērika Bērziņa
 
Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā
 
+0
:)labs
26.02.2012 23:14 | saite | Atbildēt
 
 
+0
37. Lai varētu palielināt savu dzimumlocekli, ir jāatbrīvojas no liekā svara. Tauku sadedzināšanas rezultātā pie locekļa pamatnes tā garums ievērojami palielinās, aptuveni 1 cm uz katriem 6 kg pazaudētā svara.
Tagad būs uzdevums! :D
16.02.2012 21:48 | saite | Atbildēt
 
 
+0
vauuuu...interesanti fakti gan ;-)
17.06.2011 05:49 | saite | Atbildēt
 
 
+0
Sveiki
Mans vārds ir garām svētību, es esmu sexy un skaista meitene, es esmu meklē jauku un seksīgu vīrieti, man nāca pāri savu profilu, un es sāka interesē Jūs pēc iepazīšanās ar savu lapu, es nolēmu sazināties ar jums nemeklē vecumā, un rases, man ir kaut kas nopietns, lai pastāstītu jums par mani tādēļ, lūdzu, sūtiet e-pastu ar savu foto uz manu e-pasta adresi: [email protected]
Prieks iepazīties, gaida savu atbildi
Svētība
Mana privātā e-pasts: [email protected]
16.05.2011 04:23 | saite | Atbildēt
 
 
+0
Labaiss :-D :-D :-D tas 32. vispaar nosokeeja 8-) :-D :-D
09.05.2011 20:41 | saite | Atbildēt
 
 
+0
:-) daudz ko jaunu uzzinaaju
03.05.2011 19:55 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!