Piešauj seksam asumu!

10.03.2011

Nav noliedzams, ka daudzas no mums nemitīgi vēlas pilnveidot un uzlabot savu seksuālo dzīvi. Cosmo tev atklāj dažas pikantas viltībiņas, kas guļamistabas priekus padarīs vienkārši neaizmirstamus.

Iespējams, tu piederi pie tām, kas kaislīgi mīlējas visu cauru nakti. Tomēr jebkura pāra seksuālajā dzīvē var iezagties garlaicība. Lai pārliecinātos, ka tu un tavs partneris gultā saņemat vislabāko, Cosmo ir sagatavojis 10 jautājumus. Ja kaut uz vienu no tiem nevari atbildēt ar "jā" vai "to mēs darījām pagājušajā naktī", tad liec lietā kādu no mūsu pikantajiem padomiem. Un padzen rutīnu no savas guļamistabas! Skaļi izpausta slepena vēlme, erotiskas fantāzijas piepildījums, kāda jauna nianse jau ierastajos glāstos vai pozu maiņa var piešķirt jūsu attiecībām nevaldāmu kaisli. Lasi un uzzini jaunākos un karstākos erotiskos noslēpumus, jo laba seksa nekad nevar būt par daudz!

1. Vai esi kādreiz iepriecinājusi savu vīrieti ar galvu reibinošu striptīzu?

Kādēļ lai tu tikai stāvētu un noskatītos, kā striptīza dejotāja padara vīrieti gluži vai traku, ja arī pati vari sniegt seksīgu priekšnesumu? Vīriešiem ļoti kārdinošas šķiet sievietes, kam netrūkst pašpārliecības, lai izrādītu savu kailo ķermeni. Turklāt, izģērbjoties sava vīrieša priekšā, tu ne tikai pamielosi viņa acis, bet, redzot viņa kāros skatienus, arī pati uzbudināsies.

Ar pirkstu galiem pieskaries kādai sava ķermeņa daļai, iekārdini viņu un tad lēnām sāc vilkt nost apģērbu. Neaizmirsti viņu arī paķircināt! Pavedinoši noslidini no pleca krūštura lencīti un tad lēnām uzliec to atpakaļ. Parādi mazliet kailas miesas un tad atkal nedaudz piesedzies ar plaukstu vai kādu apģērba gabalu. Laiku pa laikam pārtrauc savu deju, lai paberzētos gar viņa ķermeni. Paspīdzini viņu. Saņem krūtis plaukstās un paberzē gar viņa seju vai krūtīm. Tad parādi viņam pašas slēptākās vietiņas un sniedz sev baudu, sēžot krēslā viņa acu priekšā. Ir tikai viens noteikums - viņam drīkst skatīties, bet ne pieskarties! Vismaz tik ilgi ne, kamēr tu pati neatļausi.

Karstais padoms

Jaunu pozu izmēģiniet vismaz trīs reizes. Pirmajā reizē jūs to izpētīsiet, otrajā sāksiet izbaudīt, bet trešajā jau varēsiet atslābināties un ļauties galvu reibinošai kaislei.

2. Kad pēdējo reizi tev sekss bijis ilgāk par 15 minūtēm?

Kad jūs abi jau esat iepazinuši viens otra vēlmes, ir ļoti vienkārši ātri sasniegt finiša līniju. Taču nenāktu par sliktu baudu arī mazliet paildzināt. Ja gultā viss notiek pārāk ātri, zūd liela daļa prieka un juteklisku piedzīvojumu. Visvieglākais veids, kā padarīt mīlēšanos ilgāku, ir pozu maiņa. Tā jūs varat ne tikai ilgāk izbaudīt viens otru, bet arī panākt, ka viņa loceklis katrā no pozām kairina tevi mazliet citādi, tādējādi sniedzot lielāku baudu. Lai pozu maiņa notiktu bez aizķeršanās, sāciet ar misionāra pozu. Kad esat jau iekarsuši, piecelies sēdus, apvijies viņa augumam ar rokām un kājām un kādu brīdi mīlējies ar seju pret viņu. Kad uzbudinājums kļūst gandrīz vai neizturams, ļauj viņam uz mirkli izslīdēt no tevis, un pati nogulies uz sāna, lai viņš var tevī iekļūt no mugurpuses. Vēl pēc dažām baudpilnām minūtēm nometies četrrāpus un mīlējies šādi, glāsti sevi vai arī ļauj, lai to dara viņš, līdz jūs abi sasniedzat virsotni.

3. Vai esi gultā izmantojusi kādu seksa rotaļlietu?

Intīmās rotaļlietas nav domātas, lai kompensētu jūtu vai prasmju trūkumu. Pāriem, kas tās izmanto, sekss parasti jau tāpat ir gana lielisks. Tomēr šie mazie nieciņi var sniegt jūsu seksuālajai dzīvei vēl nepieredzētu kaisli. Piemēram, mīlējoties no mugurpuses, viņš, pārmaiņas pēc, var kairināt tavu klitoru nevis ar roku, bet ar vibratoru.

Ja nejūtaties gatavi elektroniskām ierīcēm, pamēģiniet dažādas mājās atrodamas lietas pārvērst par provocējošām spēļmantiņām. Piemēram, ar sasaldētām vīnogām parīvējiet viens otra krūšu galiņus, vai izzīmējiet ūdens lāsīšu ornamentus uz muguras un kājām. Varbūt tevi uzbudina drēbju plēšana? Tad uzvelc melnas tīkliņzeķes un ļauj viņam tās noplēst ar zobiem. Pēc vienas vai divām rotaļu reizēm tu sajutīsi, cik daudz prieka tas var jums abiem sagādāt.

4. Cik sen jūs TO darījāt ārpus guļamistabas?

Ja mīlējies tikai un vienīgi guļamistabā, zūd apziņa, ka tas var notikt jebkad un jebkur. Pārsteiguma moments un risks tikt pieķertiem var neiedomājami spēcīgi uzbudināt. Pārcelieties kaut kur ārpus sava buduāra. Piemēram, nodarbojieties ar seksu zem zvaigznēm uz tavas daudzdzīvokļu mājas jumta. Doma, ka kāds var jums "uzskriet virsū" pašā mīlēšanās karstumā, noteikti jūs abus iekvēlinās vēl vairāk. Ja tomēr vēlaties noslēpties no svešām acīm, pārsteidz savu vīrieti dzīvojamā istabā vai virtuvē. Nosēdini viņu krēslā un atmuguriski iesēdies klēpī. Kamēr viņš tevi iegūst, drošākam atbalstam pieķeries pie galda malas vai apvij savas kājas ap krēsla kājām tā, lai tavs klitors saskartos ar viņa locekli.

5. Kad tu pēdējo reizi esi uzņēmusies vadību?

Vīriešiem patīk, ja laiku pa laikam sieviete mīlējoties pilnībā pārņem vadību.

Ja aktīva esi tu, viņš var atbrīvoties un vienkārši baudīt notiekošo. Lai liktu viņam skaidri saprast savus nodomus, pasaki, piemēram: "Nekusties un ļauj man rīkoties!" Tad sāc skūpstīt viņa kalu, plecus un krūtis. Viņš, protams, gribēs tevi glāstīt, tomēr neļauj viņam to darīt. Turi cieši viņa rokas, kamēr skūpsti un ar mēli apmīļo viņa augumu no ausu ļipiņām līdz pat augšstilbiem, lēnām tuvodamās viņa karstākajai zonai. Kad viņa loceklis kļuvis jau tik ciets, ka ar to varētu kaut naglu sienā iedzīt, uzsēdies viņam virsū un mīlējoties atliec viņa rokas atpakaļ. Tas patiks jums abiem. Tu visu kontrolēsi un varēsi kustēties tā, kā tev patīk vislabāk. Jo vīrieti nekas nespēj uzbudināt vairāk kā uzbudināta sieviete.

68777801h446807_430

6. Vai esi kādreiz izbaudījusi pilnīgu pakļaušanos?

Dažreiz seksu vajadzētu baudīt kā relaksējošu masāžu, kad tu vienkārši atslābinies un ļauj sevi apmīļot no galvas līdz kājām. Ļauj viņam tev pakalpot. Nedomājot ne par ko, vienkārši izbaudi mirkli un visu, ko tev sniedz tavs vīrietis. Tas gan nenozīmē, ka tev jāguļ kā koka gabalam, tikai ļauj viņam uzņemties vadību. Aizver acis un koncentrējies uz to, ko viņš ar tevi dara. Viņš var ar lakatu vai zīda šalli viegli piesien tavas rokas pie gultas. Redzot tevi tik bezpalīdzīgu guļam savā priekšā, viņš iedegsies tā, ka aizmirsīs visu uz pasaules.

7. Vai esi mēģinājusi realizēt kādu neķītru fantāziju?

Erotisku fantāzijas ļaus tev īstenot savas slēptākās vēlmes. Atklāj viņam savas fantāzijas - tā būs kā mūzika viņa ausīm. Sāc ar pašu nevainīgāko. Ja viņš šķiet ieinteresēts (un tā, visticamāk, arī būs), pārvērtiet stāstu īstenībā. Izspēlējot savus slēptākos sapņus, tu varēsi atbrīvoties no aizpriedumiem un sasniegt jaunas baudas virsotnes. Piemēram, uzkrītoši uzkrāsojies, uzvelc melnu apakšveļu, tīkliņzeķes un smailpapēžu kurpes. Un tad liec, lai viņš tevi izrīko. Ja tu atbrīvosies un pilnībā iejustīsies savā nerātnajā lomā, tas kļūs par neaizmirstamu piedzīvojumu jums abiem.

8. Vai tu liec lietā rokas?

Vienalga, vai tu glāsti sevi vai viņu, ja neturēsi rokas dīkā, vienmēr varēsi slinku vārtīšanos palagos pārvērst trakā mīlas virpulī. Maigi paknibini viņa krūšu galiņus, pabužini kaunuma matiņus, ļauj pirkstiem klejot starp viņa (un savām) kājām, kairini viņa erogēnās zonas. Ja tu atrodies augšpusē, pastiep savu roku, lai parotaļātos ar viņa sēkliniekiem vai viegli pamasē tos. Ja augšpusē atrodas viņš, negaidot stingri sagrāb viņa dibenu vai arī pēkšņi uzsit pa viņa pēcpusi. Jebkāds pieskāriens sēžamvietai tikai pastiprinās viņa baudu. Vari arī saņemt viņu aiz rokas un parādīt, kā tevi vislabāk glāstīt, lai vēl vairāk uzbudinātu.

9. Vai esi pilnībā izpētījusi viņa ķermeni tur lejā?

Aiz vīrieša sēkliniekiem atrodas tik daudz nervu galu, ka šo vietu droši varētu dēvēt par baudas mīnu lauku. Ar mēli pārbrauc ādas strēmelītei tieši aiz sēkliniekiem, tad pāri tiem un uz augšu līdz pat locekļa galviņai. Ja ar pirkstiem kairināsi jutīgo stīgu locekļa apakšpusē un tajā pašā laikā ar mēli kutināsi locekļa galviņu, viņš no uzbudinājuma aizmirsīs pats savu vārdu. Ja viņš mineta laikā stāv kājās, vari ar pirkstu vilkt no astes kaula, pāri dibenam līdz pat viņa vīrišķajam dārgumam. Tad paspēlējies ar viņa G punktu (prostatu). Viegli pamasē vai uzspied punktam starp viņa anālo atveri un sēkliniekiem. Ja to darīsi tad, kad vīrietis jau tuvojas kulminācijai, viņš no uzbudinājuma burtiski eksplodēs.

10. Vai tu proti spēli - "Savieno karstos punktus"?

Daudzi pāri seksu uztver pārāk nopietni. Neaizmirstiet arī guļamistabā par labu humora izjūtu un brīvu izturēšanos - tā būs daudz vieglāk atklāt savas vēlmes, kā arī izmēģināt jaunus seksa trikus. Lai par tavu galveno mērķi kļūst prieks! Uzspēlējiet kopā spēli "Savieno karstos punktus". Saliec sīkus našķus: saulespuķu sēkliņas vai šokolādes gabaliņus uz visjūtīgākajām vietiņām - krūšu galiņiem, vēdera, ciskām un ar baudu salasi tos ar mēli. Mazs padoms: pirms šīs rotaļas būtu ieteicams neko neēst, jo jūs taču negribat sabojāt apetīti pirms tik erotiskas maltītes.

Pazīmes, kas liecina, ka jūsu seksuālajai dzīvei trūkst asuma

Joga tevi uzbudina vairāk, nekā mīlēšanās ar savu draugu.

Viņš lūrētu tavas blūzītes izgriezumā tikai tad, ja tur atrastos kaut kas garšīgs.

Kamēr viņš mēģina sniegt tev orālo seksu, tu prāto par rītdien darāmajiem darbiem.

Jūs mīlējaties tikai, guļot uz sāniem, jo abi esat par slinku lai būtu augšpusē.

Tava trakulīgākā seksuālā fantāzija ir - jūs viens otru ieziežat ar ķermeņa losjonu.

Teksts: Ērika Bērziņa

 
Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā
 
+0
mmmm interesanti gan...japamegina
17.06.2011 04:13 | saite | Atbildēt
 
 
+0
Sveiki
Mans vārds ir garām svētību, es esmu sexy un skaista meitene, es esmu meklē jauku un seksīgu vīrieti, man nāca pāri savu profilu, un es sāka interesē Jūs pēc iepazīšanās ar savu lapu, es nolēmu sazināties ar jums nemeklē vecumā, un rases, man ir kaut kas nopietns, lai pastāstītu jums par mani tādēļ, lūdzu, sūtiet e-pastu ar savu foto uz manu e-pasta adresi: [email protected]
Prieks iepazīties, gaida savu atbildi
Svētība
Mana privātā e-pasts: [email protected]
16.05.2011 04:24 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits