Laiks neķītrām spēlītēm!

08.02.2012

Saskaņā ar Cosmo aptauju, ir divi tabu seksa atribūti, kas tevi intriģē, bet vēl nav izmēģināti. Tātad ir laiks to mainīt...

Ja ir kaut kas, ko mēs mīlam Cosmo lasītājās, tad to, ka jūs esat pirmās, kas izmēģina kaut ko jaunu un nerātnu. Tāpēc mēs bijām pārsteigti, kad veicām seksa aptauju un atklājām, ka vairāk nekā 60% lasītāju domā par paspēlēšanos ar roku dzelžiem un aizsietām acīm, bet nekad nav to izmēģinājušas gultā ar savu puisi.

Piekrītam, ka sadomazohistiskām aktivitātēm ir neķītra reputācija un nav viegli pāriet no vakariņām un filmas uz "Hei, mazais, kāpēc gan mums nesaslēgt vienam otru roku dzelžos?" Vismazāk tu vēlies, lai viņš tevi uzskatītu par sadisti. "Daudzas drosmīgas sievietes vēlas izmēģināt šos jautros atribūtus, bet baidās, ka viņu puiši viņas nosodīs. Un pat, ja viņas jūtas pilnīgi brīvas attiecībās ar savu partneri, viņām nav ne jausmas, kā uzsākt sarunu par šo tēmu," saka doktors Jans Kerners, grāmatas She Comes First (Harper Paperbacks, 2010) autors.

Nav iemesla, lai to tomēr neierosinātu, jo roku dzelžu un aizsietu acu ieviešana normālā mīloša pāra seksuālajā dzīvē var būt neiedomājami uzbudinoša. "Risinājums, kā pārvarēt savu vilcināšanos, ir saprast pilnīgi normālos un veselīgos iemeslus, kāpēc tevi uzbudina šie atribūti, lai tu varētu izteikt šos iemeslus savam partnerim," saka Kerners. Ja reiz tu to izdarīsi, tu jutīsies brīvāk ar pārējo scenārija daļu un psihiski sagatavota, lai to izmēģinātu.

 

Atkārto pēc mums: tas ir pilnīgi normāli

Pirmkārt, vēlme spēlēties ar roku dzelžiem un aizsietām acīm nepataisa tevi par seksuālu maniaku, kā arī tas viņu neaizbiedēs. "Patiesībā lielākā daļa puišu arī ir ieinteresēti to pamēģināt un neuzskata to par dīvainu vēlmi," saka Kerners. "Puiši ir pielaidīgāki šāda veida seksuālajām spēlēm, jo viņi neuztraucas par to, ka tiks nosodīti. Kamēr tu nerunā par verdzību vai cietumu un pātagām, viņi redz roku dzelžus kā nebēdnīgu izpriecu, un tā būs spēle, iekļaujot tos seksā."

Tad kāpēc doma par spēlēšanos ar šādām mantiņām ir tik uzbudinoša? "Sievietes uzskata, ka tas ir, kā būt atkarīgai no puiša, kas liek viņām justies dīvaini, to vēloties. Bet tas, kas ir patiešām uzbudinošs saslēgšanā roku dzelžos vai acu aizsiešanā, ir spēja pilnībā nodoties baudai," saka doktore Kerola Altmena, grāmatas Don’t Have Sex Again Until Read This Book (Casper Pub, 2007) autore. "Kad tu nespēj daudz kustēties vai redzēt, kas sekos, tas piespiež tevi domāt tikai par sajūtām, kuras tu izjūti. Tev nav jāuztraucas par viņa apmierināšanu: tu vari burtiski atgulties un baudīt."

Viņa seksuāla apstrādāšana tādā pašā veidā attiecas uz tieši pretējo iemeslu. "Tu kontrolē viņa baudu, un šajā scenārijā puiši būs skaļāki, jo viņu balsis ir vienīgais, kas viņiem ir, tā kā viņi nespēj kustēties vai redzēt," saka seksa terapeite Seidija Elisona, grāmatas Ride ‘Em Cowgirl (Tickle Kitty Press, 2007) autore. "Tas, ka viņš ir tavā varā un viņa baudas dzirdēšana, liek tev justies kā seksa dievietei."

 

Sāc viegli neķītru vakaru

Tagad pārkāp pāri sev un dari to. Ideāls veids, kā to sākt: "Šobrīd ir tik daudz mūzikas videoklipu, kuros kāds ir saslēgts roku dzelžos vai ar aizsietām acīm, un to pieminēšana tavam puisim ir lielisks veids, kā viņu pārbaudīt," saka doktore Ivonna K. Fulbraita, grāmatas Sultry Sex Talk to Seduce Any Lover (Quiver, 2010) autore. "Pasaki viņam, ka tev šķiet, ka Krisīnas Agileras klips dziesmai "Not Myself Tonight" vai Lady Gaga "Alejandro" ir patiešām seksīgs, un pajautā viņam, vai viņš domā tāpat." Kad tu redzēsi, ka viņš ir saviļņots par šo domu, tev būs vieglāk ierosināt viņam pamēģināt to ar viņu.

Vai arī tu nesaki neko, bet atstāj roku dzelžus pie gultas. "Izvēlies tādus, kas ir pūkaini vai spilgtā krāsā," saka Kernere. "Tie noteikti ir daudz rotaļīgāki un signalizēs, ka tu tikai vēlies papriecāties. Kad tavs puisis tos ieraudzīs, tici mums, viens no jums vai jūs abi tūlīt būsiet kaili."

 

Teksts: Bethany Heitman.

 
Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā
 
+0
iesakiet kaa iesaak vakaru un tad pariet ar savu partneri uz sexu ar roku dzelziem?
09.04.2013 20:10 | saite | Atbildēt
 
 
+0
Sasietās rokas un aizsietās acis labi nospēlē vēl lielākas dzirkstelītes uzkurināšanai... :) jau sen par to biju domājusi un beidzot vienkārši viņu sasēju :D
Pilnīgi noteikti zinu, ka viņam tas patika :)
10.05.2012 22:49 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits