Piecas lietas, lai līgošana dabā izdotos

22.06.2015

Kaut arī sinoptiķi šogad Jāņus sola lietainus un vēsus, tikai retajam tas ir šķērslis svētku atzīmēšanai. Lai parūpētos gan par sausām un siltām kājām, gan lietderīgu viedierīču izmantošanu vasaras saulgriežu sagaidīšanā, Samsung Electronics apkopojis piecas lietas mūsdienu izdzīvošanas komplektā.

Lai kājas vienmēr sausas
Kā populārā latviešu kinolentē teikts – galvenais, lai kājas būtu siltas, tāpat arī šogad Jāņu zāļu lasīšanai, pastaigai rīta rasā vai jāņtārpiņu meklēšanai noderēs gumijas zābaki vai citi ūdens necaurlaidīgi apavi. Savukārt biezs džemperis, vilnas zeķes, cepure, cimdi un ziemas jaka – komplekts, kas svētku nakti pēc labākajām tradīcijām ļaus pavadīt pie dabas, turklāt saullēktu varēsi sagaidīt siltumā.

Ķer spilgtākos līgošanas momentus
Draugi pie ugunskura, krāšņākie vainagi, kaismīgākie aplīgotāji – šos brīžus jāiemūžina fotogrāfijās. Samsung Galaxy S6 un S6 edge 16 MP kamera labākos svētku mirkļus spēs kvalitatīvi fiksēt arī vājā jeb ugunskura apgaismojumā vai tumsā. Savukārt, lai notvertu mirkli, kad Jānis vai Līga lec pāri ugunskuram, fotogrāfam ir jābūt īpaši izveicīgam. Te noderēs Galaxy S6 kamera, ko iespējams ieslēgt, divreiz nospiežot „mājas pogu” – tā būs pieejama pāris sekundēs un ļaus tvert labākā lēcēja rezultātu skaistā fotomomentā.

Dziesmas spēks
Tie, kuri Līgo svētkus vēlas pavadīt nelielā draugu lokā pie ugunskura pļavas vidū, svētku muzikālo noskaņu var radīt ar bezvadu skaļruņiem. Elektrības pieejamība dabā var radīt galvassāpes, tāpēc šādā brīdī lieti var noderēt Samsung Level Box Mini skaļruņis. Tas ir gan kompakts, gan nodrošina stereo skaņu jebkurā laikā un vietā, turklāt tā izturīgais akumulators Jāņu dziesmas ļaus klausīties līdz pat rītausmai.

Rezerves varianti
Savukārt Līgo dziesmu vārdu atgādināšanai lieti noder dažādas aplikācijas, piemēram, „Izpurini pantiņu. Jāņi!” un „LMT Līgo! Līgo!”. Lai telefona izlādēšanās pēc svētku fotosesijas uzņemšanas vai dziesmu klausīšanās neizbojātu līksmošanu, neaizmirsti ņemt līdzi rezerves bateriju komplektu. Ar portatīvajām baterijām var lādēt arī planšetdatorus.

Drošība pirmajā vietā
Lai svētki aizritētu priecīgi un bez liekiem starpgadījumiem, neaizmirsti savā viedierīcē lejupielādēt ekrāna bezmaksas apdrošināšanas aplikāciju Screen Care. Tā straujā dejā vai papardes zieda meklējumos būsi pasargāts no ekrāna skrāpējumiem vai citiem bojājumiem. Pašlaik tā darbojas ar Samsung Galaxy S6 un S6 edge, Galaxy Alpha, Galaxy A5 un A7, Galaxy Note edge, Galaxy Note 4, Galaxy Kzoom un Tab S ierīcēm.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits