Elegantā klasika Nokia 515

30.08.2013

 

Nokia ražojumus ikdienā lieto vairāk nekā 1,3 miljardi cilvēku visā pasaulē. Nokia produkcija atbilst jaunākajām tehnoloģiskajām tendencēm un inovācijām, tā ir kvalitatīva, droša un moderna. Uzņēmums ieklausās savu klientu vēlmēs un rezultātā tiek prezentēts jauns premuim klases tālrunis Nokia 515.

Nokia 515 elegantais dizaina alumīnija korpuss savieno izcilas kvalitātes materiālus ar augstām ierīces veiktspējām. Noturīgs pret skrāpējumiem Gorilla® Glass 2 displejs, HD Voice tehnoloģija augstākas balss kvalitātes nodrošināšanai, 5 megapikseļu kamera ar LED zibspuldzi kvalitatīvu attēlu uzņemšanai, telefonā ierīkotās panorāmas un pašportreta funkcijas – tā ir neliela daļa no advancētā telefona lietošanas iespējām. Lietotāji var aplūkot savu darba un personīgo e-pastu, iestatot Mail for Exchange kontu, turklāt interneta lietošana ir ļoti ātra un parocīga, jo ierīce  nodrošina ātru, 3.5G HSPA interneta savienojumu. Arī piekļūt Facebook un Twitter ir daudz vieglāk un ātrāk, jo šīs lietotnes tiek iestatītas automātiski. Nokia 515 sinhronizējas ar Nokia Lumia, citiem Windows Phone 8 un Android tālruņiem, tādā veidā kontaktu, kalendāra un citu datu pārnešana neradīs grūtības.

Latvijas tirgū šis tālrunis būs pieejams melnā un baltā krāsā  šā gada ceturtajā ceturksnī, un tā aptuvenā nesubsidētā mazumtirdzniecības cena LVL 110,00.  

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits