Jaunie VAIO® Duo 13 datori jau drīzumā!

13.06.2013

Lai kur tu dotos un lai ko darītu, ņem līdzi jauno Sony VAIO® Duo 13 – plānu un vieglu Ultrabook™ datoru ar 33,7cm (13,3”) ekrānu! Dators Latvijā būs pieejams jau no jūnija beigām.  

Rakstīt ar tastatūru vai ar roku - izvēle tagad būs tavā ziņā. VAIO® Duo 13 ir unikāla Surf Slider™ konstrukcija, kas ļauj ērti pāriet no “planšeddatora” uz "tastatūras" režīmiem, lai pielāgotos veidam, kā tu strādā. Zīmē, skicē vai raksti ar roku piezīmes planšetes režīmā ar ērtu, spiedienu jutīgu digitālo pildspalvu, kas vienmērīgi reaģē uz katru tavu rokas vilcienu. Vari pārslēgties uz tastatūras režīmu, lai rediģētu dokumentus un noslīpētu prezentācijas, izmantojot tastatūru ar aizmugurējo apgaismojumu un skārienjūtīgu ekrānu.  

Izņemot digitālo pildspalvu no tās turētāja, automātiski tiek palaista lietotne Note Anytime for VAIO tūlītējai piezīmju veikšanai. Nav pat nepieciešams ievadīt paroli – sejas noteikšanas funkcija uzreiz pārbauda, vai tā esi tu un tevi piesaka datorā. Domu fiksēšana, formulēšana un dalīšanās ar idejām nekad nav bijusi tik spontāna - vienalga, vai esi ceļā vai apspriežu telpā!

VAIO® Duo 13 aizmugurē ir 8 megapikseļu auto fokusa kamera ar Exmor RS™ for PC sensoru asi detalizētiem attēliem. Fiksē izteiksmīgi fokusētus drukāto izdales materiālu attēlus, piezīmes uz tāfeles vai pat slaidu projekcijas. Iebūvētā CamScanner lietotne iztaisno ļodzīgus leņķus, lai nodrošinātu, ka fotogrāfijas un skenētais teksts ir taisns. Izmanto Optical Character Recognition funkciju, lai noteiktu skenētos vārdus, padarot attēlu viegli meklējamu*. Eksportē attēlu uz Note Anytime for VAIO un raksti anotācijas, rediģē un komentē, izmantojot digitālo pildspalvu, kas digitalizē datus. Augšupielādē rezultātus mākonī un dalies uzreiz ar kolēģiem vai draugiem! 

Attēli un video izskatīsies labāk un skaidrāk spilgtajā Full HD LED ekrānā ar platu apskates leņķi. Jaunais TRILUMINOS ekrāns mobilajām ierīcēm paplašina krāsu paleti ar reālistisku un plašu krāsu gammu. Ar VAIO® Duo 13 iespējams strādāt internetā tikpat dinamiski, cik ar viedtālruni. Uzturi kontaktus ar klientiem, kolēģiem un draugiem, kamēr esi ceļā. Ar iebūvēto ātrgaitas 3G var vienkārši pārbaudīt e-pastu vai pievienoties videokonferencēm pat bez Wi-Fi.

VAIO ® Duo 13 akumulatora darbības laiks ir 16 stundas, kas ir pat vairāk nekā citiem Ultrabook™ datoriem. Ar inovatīvu gaidstāves tehnoloģiju tu vari vienkārši nospiest ieslēgšanas pogu, lai ieslēgtu enerģijas taupīšanas “miega” režīmu, taču dators saglabās savienojumu ar internetu un turpinās paziņot tev par jaunu e-pastu un sociālo mediju atjauninājumiem. Kad esi gatava darbam, VAIO® Duo 13 “pamostas” no miega mazāk nekā vienā sekundē un tu uzreiz vari piekļūt jaunākajām ziņām, informācijai par laikapstākļiem un atjauninājumiem.

Apnicis “ķert” bezvadu signālus savā viesnīcas istabā, vai arī tad, kad strādā izbraukumā? Wi-Fi  rūteris***, kas darbojas ar strāvu, pārveido kabeļinterneta savienojumu Wi-Fi tīklā. Tikai pievieno to strāvai un uzreiz izveido pati savu Wi-Fi tīklu. Bez vadiem savieno līdz pat piecus viedtālruņus vai planšetdatorus, tādejādi visas tavas ierīces var izmantot signālu un ātri piekļūt internetam. 


Jaunie Sony VAIO® Duo 13 būs nopērkami no jūnija beigām par Ls 1129.

________________________

* Tikai šādas valodas tiek atbalstītas: angļu, franču, spāņu, portugāļu, vācu, itāļu, holandiešu, zviedru, somu, dāņu, norvēģu, ungāru.
** Atkarībā no tīkla pieejamības un platjoslas interneta pakalpojumu sniedzēja datu plāna, kas nav ietverts, pērkot datoru.
*** Komplektā ar atsevišķiem VAIO Duo 13 modeļiem.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits