Nokia prezentē jaunus Nokia Lumia

06.09.2012

Nokia Somijā un ASV prezentējusi jaunus Windows Phone 8 viedtālruņus Nokia Lumia 920 un Nokia Lumia 820.  

Nokia Lumia 920 aprīkots ar jaunāko Nokia PureView kameras tehnoloģiju, kas lietotājam ļaus uzņemt līdz šim viedtālruņos nepieredzēti labas kvalitātes attēlus un video. Pateicoties floating lens tehnoloģijai, Nokia Lumia 920 kamera pat bez zibspuldzes spēj uztvert piecas reizes vairāk gaismas, nodrošinot asu un spilgtu attēlu un video uzņemšanu arī naktī. Nokia Lumia 920 viedtālrunī ir pieejams arī jaunākais Nokia navigācijas serviss Nokia City Lens. Pavēršot tālruņa kameru ar skatu uz pilsētas ielām, City Lens uzrāda informāciju par tuvākajiem restorāniem, veikaliem, viesnīcām un citiem objektiem, un dara to iepazīšanai visērtākajā veidā - turpat uz ekrāna to atrašanās virzienā. Nokia City Lens ir sākums paplašinātās realitātes iespējām Nokia karšu servisos un padara orientēšanos pilsētā vēl intuitīvāku un vienkāršāku – pārslēgties no ierastā kartes skata uz paplašinātās realitātes skatu iespējams vienkārši pavēršot tālruņa kameru vajadzīgajā virzienā. Kopā ar Nokia Drive un Nokia Transport uzlabojumiem, Nokia karšu un navigācijas serviss piedāvā visplašāko karšu servisu visā viedtālruņu tirgū. Nokia Lumia 920 ir aprīkots ar līdz šim augstāko akumulatora kapacitāti (2000mAh), kā arī ir pirmais Nokia viedtālrunis ar iebūvētu bezvadu uzlādes iespēju.

Nokia Lumia 820 ir stilīgs un košs vidējās klases viedtālrunis, kas nodrošina augstākās klases veiktspēju. Viedtālrunim ir maināmi aizmugures vāciņi, kas ne tikai ļauj mainīt tā izskatu, bet arī pievienot bezvadu uzlādēšanu. Tam ir arī iespēja pievienot micro SD atmiņas karti.

Nokia Lumia 920 būs pieejams dzeltenā, sarkanā, pelēkā, baltā un melnā krāsā; Nokia Lumia 820 – sarkanā, dzeltenā, pelēkā, violetā, baltā un melnā. Abi viedtālruņi būs aprīkoti ar LTE un HSPA+ datu atbalstu. To pieejamības laiki pasaules reģionos atšķirsies, un tiks ziņoti atsevišķi.

 
Komentāri [1]
 
+0
es tādu gribētu gan..
15.04.2013 00:12 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits