Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Viņš melo

 
Reitings 3
Reģ: 28.06.2011

Esam kopā 4 gadus. Viņam vienmēr ir bijušas meitenes ar ko sarakstās ar sms. Par to īpaši nedusmojos, vienkārši pajautāju, kas tā meitene ir un viss. Par vienu, ar ko īpaši bieži sarakstījās, viņš man meloja, tad ka strādā ārzemēs, tad, ka bijusī meitene, tad ka nezinot nemaz kur viņa dzīvot. Līdz beidzot es ieraudzīju sms kur viņš rakstīja par mani, ka viņam neinteresēju ne es ne tā meitene, ko viņa piekasās par mani. Ka satiekoties ar to meiteni 2x biežāk nekā ar mani. Tai laikā es mācījos ārzemēs. Pat tad kad atkal jautāju, kas viņa ir un kādā sakarā viņš to rakstīja. Viņš atbildēja, ka viss ko viņš raksta nav taisnība utt. Kad pazvanīju pašai meitenei izrādījās,ka tā ir meitene ar vieglas uzvedības slavu (vismaz agrāk bija) no blakus pagasta pie kuras pat viņa brālis ir braucis. Viņa teica, ka viņiem nekas nav bijis tim cik viņi kaut kur saskrējušies un viņai viņš neinteresē. Viņš saka, ka viņa pirmā vienmēr raksta.Kaut gan esmu redzējusi sms no viņa ar jautājumiem kā viņai iet utt. kā arī,ka viņš viņai ir zvanījis.

Šādi viņš man ir melojis 3 gadus un pat tagad nepasaka patiesību, kāpēc viņš tā darīja utt.

Parasti čaļi saka, ka meitenes pārspīlē. Vai šajā situācijā es pārspīlētu, ja viņam nepiedotu. Viņš man meloja, bet tai pašā laikā starp viņiem nekā nebija. Līdz šim likās, ka attiecības ir nopietnas, gan mani finansiāli atbalstīja, gan bieži esmu pie viņa mājās un ir labas attiecības ar viņa ģimeni. Pats jau arī apkārt nevazājas, bet daudz strādā.

28.06.2011 20:15 |
 
Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
Apbrīnoju Tevi, ka Tu kko tādu esi spējusi izturēt 3 gadus.. (t)

Man ir tikai viens risinājums - patriekt tādu un atrodi kādu, kurš Tevi un Jūsu attiecības cienīs.
28.06.2011 20:17 |
 
Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
tāda interesanta situācija. pateikt patriekt ir tik viegli, nez vai visas , kas tā runā, tā arī dara? kārtīgi ar viņu izrunāties, uzstādi ultimātu, ka ja grib būt kopā vairs nekādu melu, + pārbaudes laiks, pārbaudi viņu, ar ko sarakstās kāpēc. ja negribēs, tas nozīmēs, ka attiecības nav tik vērtas, lai pacenstos.
28.06.2011 20:26 |
 
Reitings 3
Reģ: 28.06.2011
Tur tā lieta, ka viņš melo, pat tagad, kad es visu zinu. Kad savu viedokli argumentēju ar viņa sms, viņš saka, ka nekad dzīvē neko tādu nav rakstījis.
28.06.2011 20:45 |
 
Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
nu tad domā, domā. jo, nu es nezinu ja otrs zina un argumentē, bet vel melo, tad gan es nezinu, ko teikt. varbūt izliec viņu no mājas, lai apdomājas? vai kā jums tur ir?
28.06.2011 20:46 |
 
Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Pirmkārt, nevajag ložņāt pa svešiem telefoniem. Cilvēki daudz melo cits citam, jo tā ir vieglāk. Ja viņš melo tev- kāpēc tu domā, ka tas, ko viņš raksta sms tai otrai ir patiesība? Vai tad tu pati runā un sms raksti visur un visiem tikai baltu patiesību? Tāpēc tici tam, ko saka tava sirds nevis prāts. Ja sirds saka, ka negribi šķirties- nešķiries!
Otrkārt, ja tā otra par tevi zināja, bet tu par viņu nē, tas nozīmē, ka trijstūrī tu esi svarīgākā. Tas nozīmē, ka viņam ir vienalga par to otru (jo ja viņai būtu jūtas pret viņu, viņu ziņas par tevi sāpinātu), bet par tevi nav (jo viņš negrib tevi sāpināt, jo viņam rūp tas, kā jūties.).
Treškārt, tai meitenei par tavu puisi nav patiesa interese, jo, ja būtu, viņa būtu ieinteresēta pateikt (kaut vai samelot), ka kas tik starp viņiem nav bijis, lai tu sadusmotos uz savu puisi, viņu pamestu un beidzot tai otrai nebūtu tavs puisis ar tevi jādala. Tā ka secinājums- viņai nav TĀDA interese.
Ceturtkārt, daudziem cilvēkiem ir vienkārši draugi- abu dzimumu. Nu pačato, varbūt kādu reizi satiekas- un abiem liekas- nu nekas tak tur tāds nav un netiek darīts. Un ja uzrodas kāds greizsirdīgais, tad gribas melot, jo negribas skandālu no nekā. Ja tu šo ceturto punktu nesaproti, tad tas nozīmē, ka vēl neesi neko tādu piedzīvojusi :) Gan piedzīvosi un tad sapratīsi, kā tas ir, kad otrs ir nepamatoti greizsirdīgs.

Ko darīt? To pašu, ko tavs draugs. Čato ar citiem puišiem un satiecies. Negūsi no tā prieku? Nekas- vismaz izpratīsi, kā jūtas viņš un tad sapratīsi, ka ne vienmēr divu cilvēku attiecības ir greizsirdības vērtas.
28.06.2011 21:13 |
 
Reitings 3
Reģ: 28.06.2011
Viņam ir draudzenes meitenes, ko pazīstu un ar ko man ir labas attiecības. Tā kā tas nav tā, ka būtu jāmelo, ka viņš uztur kontaktus ar meitenēm.
28.06.2011 22:37 |
 
Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Tikai tu pati zini visas savu attiecību detaļas, nianses un kopainu. Tāpēc tikai tu pati zini, kā tev labāk rīkoties.
Nedomā par puisi, domā tikai par sevi- kā tu jūties attiecībās. Ja tās tev liek justies slikti, tad pārtrauc, bet ja tomēr lielākoties tās liek justies labi, tad pieņem viņu tādu, kāds viņš ir. Nav svarīgi, ko viņš dara vai nedara- svarīgi ir tikai tas, kā tu tajā visā jūties.
28.06.2011 22:41 |
 
Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Jezinj,ja es ilasitu(kaut melus),ka emsu pie kajas-pasutitu ne tikai 3 majas talak!Kapec musdienas viriesi neciena sievietes,nu kas tas ir!Atbilde-tapec,ka mes to pielaujam,piedodam visus,ITKA siikumus,bet ta nav!Ja saraxtas ar meitenem,vinam draugu puisu nav?Par maz ar Tevi.Un tici man,padoma,vai tadu divi velies,Tu ar bernu uz rokam,a vins ar citam hi hiii ha haa....Un Melus organiski nepanesu,dusma parava so lasot,kapec To visu Tu pielauj,SIEVIETE! :-/
29.06.2011 12:39 |
 
Reitings 120
Reģ: 29.01.2009
Pīpene
Es neielaistos ar tādu vīrieti. Mēs dzīvojam tikai vienreiz un mums ir tiesības saņemt un izvēlēties no dzīves pašu labāko, tajā skaitā, labāko vīrieti. Kāpēc Tev būtu jākrāmējas ar vīrišķi, kurš Tev nevar pateikt taisnību? Saņemies un tiecies ar citiem vīriešiem!
29.06.2011 12:48 |
 
Reitings 213
Reģ: 03.01.2011
Ilgi vairs neizturētu ar tādu, tik tiešām, lai vai ko piedotu, bet melus, un vēl šādā vairumā.. nē, nē, nepieļautu to! Piekrītu komentāram, par to, ka dzīvojam vienreiz un no dzīves jāņem labākais, nevis jāmokās ar sliktāko un jācer, ka viss atkal būs labi! Un, kā jau iepriekš minēja, tikai Tu zini savu attiecību detaļas.. Vēlu pieņemt pareizo lēmumu! :-)
29.06.2011 12:55 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits