Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Sociālā pedagoģija

 
Reitings 12
Reģ: 18.11.2009

Sveikas! :-P

Mans jautājums būs par sociālo pedagoģiju, jo esmu izlēmusi beidzot stāties augstskolā. Mans sapnis kopš bērnības ir mācīties tieši sociālo pedagoģiju, bet neviens no maniem tuviniekiem mani neatbalsta, jo uzskata, ka šis darbs ir pārāk smags un neienesīgs - izmācīšos, bet darba nebūs. Kā ir ar Jums meitenes, kas mācās vai pabeigušas? Patīk, nepatīk? Ar darbiņu kā? (t)

08.05.2011 17:29 |
 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Man mamma strādā. Darbs ir diezgan smags, bet ja iemācies neņemt svešās problēmas pie sirds, necelt klausuli ārpus darba laika, distancēties no tā visa un darīt tikai iespējamo, nevis neiespējamo uz sava personīgā laika, ģimenes rēķina u.tml. tad nekas traks.
Ik pa laikam parādās runas, ka soc.ped. skolā ir jālikvidē kā suga, bet, nez, pie tādiem problēmbērniem un apstākļiem kādi ir LV, diez vai tā būtu prātīga doma.
08.05.2011 17:33 |
 
Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Ar sociālā pedagoga izglītību var strādāt visadžādākajās vietās-skola ir tikai viena no vietām. Vel ir bērnu nami, sociālās korekcijas iestādes bērniem, bāriņtiesas utt.
Man pazīstamie, tie, kuri ieguvuši šo profesiju, strādā tieši šajās citās iestādēs, ne skoā (un es pati arī negribu skolā strādāt), nesūdzās, kaut algas ir minimālās pārsvarā. Bet tie ir cilvēki, kas visu darbu dara ar sirdi un dvēseli, reizēm pat ziedojoties..
08.05.2011 17:41 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits