Bērzu sulas

 
Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009

Šodien tiku pie pamatīgas litrāžas ar šo pavasarīgo burvju dziru, bet jau no iepriekšējās 5l kanneles pagaršoju vien pāris malkus. Man nepatīk tā pliekanā garša, bet atceros, ka bērnībā bērzu sulas bija skābenas, tātad kaut kas jāliek klāt, tik kas? Citrons, rozīnes...?

Izdomāju, ka uztaisīšu bērzu sulu kūri, tikai lai izlaktu tos 20 litrus, vajadzēs pārcelties uz dzīvi tualetē.

Lūdzu padomus, kā uzlabot tās suslas garšu!

13.04.2011 17:33 |
 
Reitings 537
Reģ: 29.01.2009
aaa, nu labi, tad man toč nospīdēja :D varbūt pērkot vajag plašāku smaidu, meitenes...? :D:D:D
13.04.2011 19:52 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
šodien vēl redzēju, ka 5 l bačoks pa 2 Ls
Bet no laukiem jau vislabāk (l)
13.04.2011 22:10 |
 
Reitings 268
Reģ: 14.12.2010
Varbūt kāda zina metodi, kā palēnināt to rūgšanas procesu?
Man ļoti patik bērzu sulas, bet, kā parādās mazliet skābuma garša, tā man uzreiz viss prieks par sulu ir zudis ;-)
13.04.2011 22:15 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!