Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Emocijas ņem virsroku!

 
Reitings 15
Reģ: 29.01.2009

Man pietrūkst kāda ar ko es varētu izrunāties, jo ir tik daudz sakrājies! Draudzenēm pašām savas problēmas un šīs emocijas ir jau kādu ilgāku laiku. Daļa jau viņām ir izstāstīta, bet nedomāju, ka mani viņas saprot!(Vismaz paliek tādas domas pēc sarunām)

Kā jau visas tēmas šeit lielākoties ir par attiecībām un vīriešiem! arī šī!

nejautāju nekādu padomu. man vienkārši gribas "izkratīt sirdi"

stāsts ir tāds, ka ilgāk nekā 8 mēnešus nespēju nekādi pārdzīvot šķiršanos. zinu jāiet ir tālāk dzīvē, bet ik pa laikam mani viss velk atpakaļ šajā pagātnē! Ar viņu esam palikuši draugi un ik pa laikam jau parakstāmies. Bet emocijas nelaiž vaļā. Arī tagad sēžu un raudu. it kā Jauns gads, jābūt jauniem mērķiem, sapņiem un viss, kas bijis ir bijis un palicis (vismaz jāmēģina atstāt) vecajā gadā, bet... ziniet. laiks neko daudz nedod. sanāca mums strīds sakarā ar viņa bijušo.. viņam vajadzēja laiku pārdomām un gala rezultāts. pa šo laiku viņš tikai attālinājās vairāk un vairāk.līdz vienā dienā mana sirds vienkārši tika saplēsta miljons gabaliņos.! Tas joprojām ir tiik sāpīgi!

Nekādas citas nodarbošanās, arī citi vīrieši nespēj man likt viņu aizmirst! Es reizēm pat pati sev pārmetu par to, ka man ir jābūt stiprai, bet ziniet.. neizdodas! Un arī mani kritēriji ir samēra strikti, esmu izvēlīga.. jau pirms viņa biju.. bet tagad visi tiek pielīdzināti viņam. Mana latiņa ir pacelta augstu.. bet nolaist zemāk to nespēju! Jo negribas jau nolaist zemāk to latiņu, ja kāds bija spējīgs pārlēkt viņai pāri, lai cik augstu tā būtu pacelta! Es jūtos izsmelta. iztukšota.

piedodiet, ka tik gari, varbūt sekli. Bet man vienkārši gribējās kaut mazliet atbrīvoties no emocijām, kas tagad ir manī!

02.01.2011 04:03 |
 
10 gadi
Reitings 934
Reģ: 21.10.2009
par tām latiņām ir tik zināms stāsts :D:D hehe. smagi būt izvēlīgai. arī es šobrīd eju cauri tai fāzei, ka neviens nav tik labs, cik labs ir Viņš. Bet palēnām aizmirstu, palēnām metu nost "kritērijus" ( :D ), un tas tiešām vairs neliek justies tik bezcerīgi. varbūt tev der radikāli izmainīt vidi, satikt cilvēkus pilnīgi ne tādus, kā līdz šim. vai arī vienkārši ar prieku un pateicību uzņemt katru tikko satiktu cilvēku, censties maksimāli uzkost, kas tur ir :-P
runājot par šo indivīdu - jūs esat tā no sirds izrunājušies? kas viņa galvā darās?
02.01.2011 04:23 |
 
Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
8 mēn nav iespējams aizmirst 1. mīlestību...paies gdi, kad viņu atcerēsies vnk kā cilvēku nevis kā dievu, kura rokās tu kūsti.

par latiņām nav jēgas runāt, jo kamēr no sirds nedabūsi ārā, tikmēr visi citi būs 0.
02.01.2011 05:56 |
 
Reitings 101
Reģ: 29.01.2009
aaa. Kā es tevi saprotu! pati tagad esmu līdzīgā situācijā.. eju izklaidēties, tusējos apkārt, bet vienkārši nespēju paskatīties uz citiem vīriešiem, jo saprotu, ka viss ko es vēlos ir Viņš! :%27-(
02.01.2011 20:21 |
 
Reitings 665
Reģ: 29.01.2009
jap man arī pilnīgi tas pats.
un šitie uzmundrinošajie vārdi- "nāks tak citi", "tev viss vēl priekšā"- tā ir kkāda stulba d**šana. Nevienam nav pamatojuma, ka tā tiešām būs!
Aiii viss pa d*rsu vnk
Atvainojiet, ka te palamājos, bet kkur sevi vajadzēja izlikt..
02.01.2011 20:29 |
 
Reitings 101
Reģ: 29.01.2009
true- es tev pilnīgi piekrītu! nevaru klausīties šitos mierinošos vārdus... (e) Ja jau nāks lai nāk ātrāk, riebjas jau mocīt sevi, ka nevaru būt viņam blakus :%27-(
02.01.2011 20:36 |
 
Reitings 665
Reģ: 29.01.2009
Nepatīk man vispār tas, ka attiecības ar pretējo dzimumu manā vērtību skalā ir ieņēmušas ļoti augstu vietu. Manām draudzenēm piemēram nav tik grūti, viņām tas liekas nekas īpašs, un arī īpaši nepārdzīvo. Bet kad man kaut kas tāds jāpiedzīvo, tad mans pašvērtējums nokrīt vnk zem nulles!
Vēl tā padomāju,ja šķiršanās ir tik sāpīga, tad vispār man tgd bail no attiecībām kā tādām. Lai šitam visam ietu cauri vēl vairākas reizes?? Vai man tiešām to vajag..?
Esmu arī izsecinājusi, ka esmu palikusi baigākā vārgule tieši morāli. Kādreiz likās, ka neviens man neliks tik ļoti raudāt, neviens mani nesāpinās, bet tagad viss ir pilnīgi pretēji..
02.01.2011 21:54 |
 
Reitings 3022
Reģ: 29.01.2009
Tu izklausies pēc mana puiša bijušās... Grūi kko ieteikt, laikam jau tikai laiks palīdzēs. Piekrītu, ka 1. mīlestību un pirmaš nopietnās attiecības aizmirst ir ļoti grūti, arī man ik pa laikam uznāk drūmais, kad atceros, kā puisis mani pameta, kaut gan tas bija pirms vairāk kā gada...

Turies! No sirds novēlu tev satikt citu vīrieti, kas ļaus aizmirst bijušo un nesēdēt un neskumt, bet dzīvot tālāk :-) :-)
02.01.2011 22:00 |
 
Reitings 15
Reģ: 29.01.2009
Tās nebija manas pirmās attiecības. un kopā mēs bijām patiesībā maz.. pat nebija gads! Bet pa šo laiku viņš man deva vairāk nekā visi mani bijušie kopumā!
un vispār tik daudzi man jautāja, ko es viņā esmu atradusi ( jo viņš ir tāds tipiņš, kurš no ārienes izskatās iedomīgs, bet iekšēji vnk lielisks) un mana atbilde bija tāda, ka viņam ir pats foršākais smaids, kādu es esmu redzējusi. viņa vaigu bedrīte mani apbur un acis. tas dziļums man lieka aizmirst par visu!
Es neticu mīlestībai. varbūt pieķeršanās.. bet vai ir iespēja pēc tik ilga laika atkal būt kopā ar viņu?
zinu, ka viņam nav meitenes!viņš ir brīvs..visu šo laiku!

ekh.. vnk. nezinu kur likties, ko darīt. jo neviens cits mani tik ļoti nesaista.pat, lai cik es tos puišus satiktu. nespēju nemaz sevi iedomāties ar viņiem.. un latiņu. diemžēl zemāk arī nespēju nolaist! :(
esmu kā mēdz teikt "tupikā" neredzu izeju.
03.01.2011 00:36 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits