Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

LLU kojas

 
Reitings 106
Reģ: 12.02.2017
Sveiki!
Vai kāds ir dzīvojis LLU kojās? Kurās un kādas atsauksmes? Septembrī plānoju ievākties, bet vēlos dzirdēt varbūt kādas atsauksmes, lai vieglāk būtu izvēlēties.
15.07.2021 18:49 |
 
Reitings 83
Reģ: 01.05.2021
Vislabākas ir tas, kuras ir atjaunotās, jo es dzīvoju 4. kojas, ja nemaldos, tad tur nebija vispār nekas. :D Pat ledusskapis nebija un bija tāda sūdīga sajūta tur dzīvot, bet par pārējām ir tīri ok. Galvenais ir laicīgi pietiekties, jo es jūnija pieteicos un nevarēju tikt labākājās kojas. :D Un vēl bija sūdīgas 5. kojas pie Jelgavas autoostas, tas ir apmēram, tas pats, kas 4. Iesaku izvēlēties 1,6 un 8, jo tur ir atjaunots un viss pa smuko. :)
15.07.2021 19:07 |
 
Reitings 83
Reģ: 01.05.2021
Studenti - ballētāji būs visas kopmītnes un Jelgava studentiem ļoti patīk kost. :D
15.07.2021 19:07 |
 
Reitings 206
Reģ: 18.08.2015
Jaunākās ir 6.kojas, bet cik zinu, tur ir diezgan pilns. Tur istabiņas smuki izremontētas, ir plašas virtuves ar galdiem, cepeškrāsnis(tā ir tikai jauno koju ekstra). Tās pēc būtības ir lauksaimniecības fakultātes kojas. Vēl ir 8.kojas- tās ir dārgākas, bet ja tur tiek, tad ļoti paveicas. Būtībā tās ir vairāk ERASMUS studentiem, lai ir Eiropai atbilstoši dzīves apstākļi 😁 Tur dzīvo pa 2 un istabiņā ir ledusskapis kā arī maza, bet tomēr sava telpa ar savu dušu un tualeti. Vēl labas ir 1.kojas. Tur dzīvo vairāk meža fakultātes studenti, jo vēsturiski katrai fakultātei bija savas kojas, taču dažas nu jau slēgtas. Pati tur dzīvoju un varu teikt, ka tie tik bija laiki. Ļoti patika atrašanās vieta- ļoti tuvu visām fakultātēm. Sākotnēji dzīvoju meitenes pieminētajās 4.kojās. Tās ir ekonomikas fakultātes kojas. Arī tās man mīļas, bet tās nav remontētas. Ir vēl 2.kojas.. tur dzīvo pārsvarā pārtikas tehnoloğijas fakultātes studenti. Labums neremontētajām kojām- istabās drīkst līmēt tapetes, remontēt, vest savas mēbeles un no tām, kas nepatīk atbrīvoties.. kā arī ja nepieciešams papildus plauktiņš/skapītis/galds, vecajās kojās pārsvarā ir norakstītais inventārs un ja labi sarunā, var iet izvēlēties no tā, kas ir.. (to gan labāk darīt kopā visām istabas biedrenēm). Pozitīvi, ka cik man zināms visās kojās ir jaunas koka gultas ar normāliem matračiem. Nav vairs jāguļ uz drātīm 😁 nu.. 2.kojās gan laikam vēl pa kādai vecai gultai gadās, bet ļoti reti. Par 4.kopmītnēm gan.. vismaz uz covid laiku cik saprotu tās bija ciet un visticamāk atvērs tikai tad, ja pārējās nepietiks gultasvietu. Protams, ja Tu studēsi veternārmedicīnu, Tev ir gandrīz vai tikai viena opcija- 9.kopmītnes, jo no pārējām nokļūt veterinārmedicīnas fakultātē ir diezgan grūti.. īpaši lietainā laikā vai ziemā. Tā atrodas otrā pilsētas galā. Taču 9.kojas ir izremontētas. Tur dzīvo blokos. Katrā blokā 2-3 istabas un uz bloku viena vannasistaba/tualete. Nu vēl atšķiras mēneša maksa. Izremontētajās kojās tā ir 70-80 eiro, neremontētajās zem 50.
15.07.2021 20:16 |
 
Reitings 106
Reģ: 12.02.2017
unicorngirl @ 15.07.2021 20:16
Jaunākās ir 6.kojas, bet cik zinu, tur ir diezgan pilns. Tur istabiņas smuki izremontētas, ir plašas virtuves ar galdiem, cepeškrāsnis(tā ir tikai jauno koju ekstra). Tās pēc būtības ir lauksaimniecības fakultātes kojas. Vēl ir 8.kojas- tās ir dārgākas, bet ja tur tiek, tad ļoti paveicas. Būtībā tās ir vairāk ERASMUS studentiem, lai ir Eiropai atbilstoši dzīves apstākļi ? Tur dzīvo pa 2 un istabiņā ir ledusskapis kā arī maza, bet tomēr sava telpa ar savu dušu un tualeti. Vēl labas ir 1.kojas. Tur dzīvo vairāk meža fakultātes studenti, jo vēsturiski katrai fakultātei bija savas kojas, taču dažas nu jau slēgtas. Pati tur dzīvoju un varu teikt, ka tie tik bija laiki. Ļoti patika atrašanās vieta- ļoti tuvu visām fakultātēm. Sākotnēji dzīvoju meitenes pieminētajās 4.kojās. Tās ir ekonomikas fakultātes kojas. Arī tās man mīļas, bet tās nav remontētas. Ir vēl 2.kojas.. tur dzīvo pārsvarā pārtikas tehnoloğijas fakultātes studenti. Labums neremontētajām kojām- istabās drīkst līmēt tapetes, remontēt, vest savas mēbeles un no tām, kas nepatīk atbrīvoties.. kā arī ja nepieciešams papildus plauktiņš/skapītis/galds, vecajās kojās pārsvarā ir norakstītais inventārs un ja labi sarunā, var iet izvēlēties no tā, kas ir.. (to gan labāk darīt kopā visām istabas biedrenēm). Pozitīvi, ka cik man zināms visās kojās ir jaunas koka gultas ar normāliem matračiem. Nav vairs jāguļ uz drātīm ? nu.. 2.kojās gan laikam vēl pa kādai vecai gultai gadās, bet ļoti reti. Par 4.kopmītnēm gan.. vismaz uz covid laiku cik saprotu tās bija ciet un visticamāk atvērs tikai tad, ja pārējās nepietiks gultasvietu. Protams, ja Tu studēsi veternārmedicīnu, Tev ir gandrīz vai tikai viena opcija- 9.kopmītnes, jo no pārējām nokļūt veterinārmedicīnas fakultātē ir diezgan grūti.. īpaši lietainā laikā vai ziemā. Tā atrodas otrā pilsētas galā. Taču 9.kojas ir izremontētas. Tur dzīvo blokos. Katrā blokā 2-3 istabas un uz bloku viena vannasistaba/tualete. Nu vēl atšķiras mēneša maksa. Izremontētajās kojās tā ir 70-80 eiro, neremontētajās zem 50.
Nu es esmu IT fakultāte, praktiski laikam tas pats, kas lauksaimnieki, jo abas fakultātes esam pilī. Bet nu tagad, cik skatos, tikai 4 vien ir palikušas(1,6,8 un 9), tāpēc diezvai tā dalīšana(izņemot vetus) ir aktuāla. Pagāšgad kursabiedri pārsvarā 4. kojās dzīvoja, jo tur visus IT cilvēkus sabāza, bet atsauksmes nekādas nedzirdēju. Pati laikam tad 1. centīšos tikt, jo pils ir praktiski blakus + sporta centrs turpat. Pārējās pieejamās patālu šķiet. 😄
15.07.2021 20:32 |
 
Patīk
Reitings 2816
Reģ: 15.01.2013
Forši dzīvot pirmajā un otrajās. Skats labs, ja paveicas...
Otrajās ir dušas katrā stāvā privātās, sestajas bija tikai lielās.
Lauksaimnieku jeb 6. Kojas vienmēr likās daudz skaļākas kā otrās vai pirmās
Bet nu viss atkarīgs ko gribas. Ja gribas mieru un klusumu un negribas kursabiedrus, tad jādzīvo droši vien 1 vai 2. Bet tapat viss atkarīgs no cilvēkiem. Ja gribas kopā ar kursabiedriem, tad labāk tur kur visi dzīvo
17.07.2021 00:09 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits