Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Algas un bonusi apģērbu veikalos

 
Reitings 1
Reģ: 09.07.2021
Hei hei meitenes ☺
Par šo jautājumu atradu tikai diezgan vecus ierakstus, bet interesē kā tad īsti ir ar atalgojumu apģērbu veikalos tagad? Sludinājumos jau liekas it kā okay, new yorker no 710, cropp, house 730-780 reserved mazliet vairāk. Zara arī līdz 800. Visi kā viens piedāvā visādas prēmijas, bonusus un piemaksas. Bet saprotams, ka tā jau visi sasola baigās bagātības, bet pēc tam tikai saņem pliku algu par padarīto 😒😒 Cik reāli ir saņemt solītās piemaksas un bonusus? Esmu dzirdējusi, ka kamēr esi pārbaudes laikā, vari nemaz necerēt uz nekādiem bonusiem. Un ja vēl vadītāja trāpās nejauka, tad nekādas prēmijas vispār neredzēt. Varbūt varat padalīties ar savu pieredzi, ja nu kāda vēl strādā šajos veikalos? ☺
Es jau vairāk domāju par zara un reserved, pašai šie veikali patīk, iepērkos visbiežāk. Bet par zara esmu dzirdējusi negatīvas atsauksmes. Gribētos tomēr noskaidrot reālo situāciju pirms eju uz intervijām.
10.07.2021 21:05 |
 
Reitings 1
Reģ: 15.07.2021
Esmu strādājusi veikala Zara pirms kāda laika. (Zem Aprangas grupas). Runājot par atalgojumu - sākumā pārbaudes laikā bija minimālā, pēc pārbaudes laika (parasti beidz pēc pusotra vai viena mēneša, nevis trim) ir 620, pēc tam ik pa laikam paceļas līdz 700 (bruto par pilnu slodzi). Bet, bonusu sistēma ir diezgan nice. Var nopelnīt pat klāt +200€ bonusu mēnesī, tādēļ beigas sanāk vismaz 900€ bruto. . Vai jau pat paša sakuma, kad pārbaudes laiks, var nopelnīt 700€ (500+200). algas bonusu aprēķina pēc veikala ietirgojuma kaut kada procenta sadali uz visiem veikala darbiniekiem pēc nostrādātajām stundām. (zarai noteikti liels ietirgojums, bet kaut kada Orsay būtu mazs bonuss, jo nesasniedz mēneša ietirgojuma mērķi) Citi bonusi - vienīgais ko saskatu ka bonusu ir atlaižu karte veikala. Ja patik zaras mode, tas noder gan Tev gan draugiem. :D Runājot par pārejam lietām darbā - ieteiktu iet uz Zara Spice, nevis Akropole vai Alfa, jo lielajās zarās ir kādi 60 kolēģi un ļoti maza iespēja, ka satiksi kādu darba draugu, jo visbiežāk maiņu grafika dēļ var sanākt, ka vienu kādu nedēļu nesatiec, bet citu satiec katru maiņu, un, ja iekrīt kāds nejauks kolēģis - tā būs elle. Mazākā veikalā būs arī vairāk tā darba-kolēģu sajūta, būsiet vienotāki. Patika, ka nebija jāstrādā visu laiku pilnu slodzi, varēju kādu nedēļu, kad universitatee vairāk darbi, strādāt 20h nedēļa, citu 30h, nu tas palika manā ziņā. Bet nu jā, vairāk par 2 brīvdienām no vietas nedod, ļoti reti iedod, ja izlūdzies, un vēl - sākumā sāpēs kājas, bet pie tā pierod. Iemācīsies strādāt ar klientiem un iepazīt modi. Kaa darba vieta uz notiektu periodu ir laba, bet palikt gadiem un izaugt uzņēmumaa ir prakstiski neiespējami, jo lielāka daļa veikalu vadītāji jau strādā 7-15 gadus uzņēmumā, vietnieki vismaz 4. Būs ilgi un sūri gadi, lai “pierādītu” sevi un tiktu augstāk, bet es pati neredzu jēgu, vismaz šajā uzņēmumā, jo, pat ja būsi koordinators, vietnieks vai vadītājs, ofisa darbinieki uz tevi skatīsies no augšas un Tev vienmēr bus sajūta ka darba zirgam, kad viņi tevi izkomandēs un nenovērtēs.
15.07.2021 19:51 |
 
Reitings 22
Reģ: 09.08.2018
Esmu strādājusi gan cropp, gan Reserved. Algas diezgan normālas , pārbaudes laikā alga no pēc pārbaudes laika algas atšķiras tikai par kādiem 50 eiro. Par pilnu slodzi ap 600 eiro uz rokas. Reserved 780 uz papīra. Pašlaik saistībā ar covid bonusi nav, bet citādāk lielākajos Tc ir bonusi, piemēram , AKROPOLE , tur var savākt līdz 150 eiro mēnesī. + ir darbinieku kuponi, kas der visos tīkla veikalos. Atlaide 25% no katriem 14 eiro, diezgan normāli. Darbs kaulus nelauž, parasti strādā gados ļoti jaunas meitenes, studentes. Var ļoti fleksibli strādāt, apvienot ar skolu un vēl arī atpūsties pa vidu.
29.07.2021 15:33 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)