Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Izlaidums

 
Reitings 42
Reģ: 09.06.2020
Vēlējos pavaicāt jūsu domas par izlaidumiem, turklāt Covid laikā.
Mums fakultātē jaunnedēļ ir izlaidums, bet, godīgi sakot, nav vispār vēlmes iet.
Pēdējais pusotrs gads faktiski bijis no mājām, ar savām paziņām no kursa sazinos tāpat un nav īsti jēgas, kāpēc apmeklēt: vecāki un radi pēc šī brīža prasībām āra svinīgajā daļā tāpat nevar piedalīties, smakt īrētā mantijā nešķiet patīkami. Pati esmu vakcinēta, bet tik un tā nav vēlmes burzīties kopā ar kursabiedriem.
Vai jūs apmeklējāt savus izlaidumus? Ir vērts īrēt mantiju faktiski vienas fotogrāfijas dēļ? (Rudenī uzsākšu studijas maģistrantūrā, tāpēc nešķiet vajadzīgi - tāds lieks tēriņš) Vai jums izlaidums tiešām šķiet tāds dikti svinīgs un nopietns pasākums vai tomēr otršķirīgs jautājums? Paldies!
21.06.2021 17:57 |
 
Patīk
Reitings 677
Reģ: 11.04.2019
Ja nevēlies, neej, tā noteikti nav spiesta lieta it īpaši šajā laikā, tikai laicīgi paziņo, ka neieradīsies. Dokumentus vari saņemt jebkurā laikā, skaisti nofotografēties pie augstskolas, lai paliek atmiņā un pēctam apēst kūciņu brīvā gaisotnē ar draugiem, jo būsi to pelnījusi.
Es 9. klases izlaidumu gaidīju ar nepacietību, 12. klasē aizgāju vairāk tikai ķeksīša pēc, bet, uzsākot studijas, jau sākotnēji zināju, ka uz šo izlaidumu iet īsti nevēlēšos. Biju priecīga, ka tas nenotika, konkrētā laikā bija jāierodas pakaļ diplomam un viss.
Manā augstskolā laikam mantijas īrēt šajā laikā nemaz neļauj, bet esmu bijusi izlaidumos, kur visiem tās ir un vienai, divām meitenēm nav, ir tikai cepure. Ja ir vienalga, ka bildēs "izlēksi", ar savu krāšņo kleitu, tad noteikti vari neīrēt.
21.06.2021 19:56 |
 
Reitings 1310
Reģ: 19.07.2019
Bakalaura izlaidumu apmeklēju, bet mums tas notika pagājušajā gadā, tāpēc nekādu grandiozo svinību nebija. Zālē bijām 2 kursi, kuri absolvēja universitāti, vairāki docētāji, fakultātes vadība teica uzrunu, izsniedza diplomus, laukā nofotografējāmies, tas arī viss. Iepazinos ar kursabiedriem, kuri atgriezās no akadēmiskā atvaļinājuma un kurus nebiju satikusi pirms tam (tikai redzējusi datora ekrānā). :D Mantijas neīrējām, jo daži kursabiedri to nevēlējās, bet būtu neglīti, ja puse kursa būtu mantijās, puse - nē (kursā bijām tikai 7 cilvēki, tāpēc tas būtu ļoti pamanāmi). Nebūtu mirstamā kaite, ja nebūtu devusies uz izlaidumu, bet bija vēlme izbaudīt to mirkli, kad saņem diplomu kā atalgojumu par visiem pūliņiem.
Ja nevēlies, vari neiet, bet diplomu saņemt dekanātā vai citā struktūrvienībā.
P.S. Apsveicu ar diploma iegūšanu! :)
22.06.2021 10:20 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!