Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Plakans vēders?

 
Reitings 361
Reģ: 07.07.2020
Katru reizi, vasarai tuvojoties, atkal un atkal aizdomājos, ka gribētu plakanu vēderu.😁 un nē, man nav riktīgā riepa, vederins, bet tomer vasara bikini staigat ir nedaudz neerti, gribetu tur taukus nomest(bet parasti nometot kilogramus, tur nenoiet nost)
Parasti pataisu pāris reizes vingrojumus youtube, atmetu ar roku, jo šķiet, ka nepalīdz. Iespējams esmu pārāk nepacietīga.....
Bet varbūt kāda/s sporta, uztura lietu pārzinātājs te? Ka viabāk dabūt taukus nost no vēdera? Neēst miltu izstrādājumus, atteikties no cukura, saldinātajiem ēdieniem un ar laiku būs rezultāti? Paralēli taisīt vingrojumus?(kādus? Jo intenrnetā daudz un dažādi)
Paldies!
03.05.2021 23:33 |
 
Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Es tev silti iesaku izmantot trenera/uztura speciālista pakalpojumus, jo kas vienam derēs, otram nederēs. Kādas vēdera presītes palīdzēs, kādam nepalīdzēs. Nevajag nodarboties ar pašdarbību. Aizej uz pāris nodarbībām pie speciālista un prasi vingrojumus un ēšanas plānu mājas apstākļos. Katram organisms tomēr savādāks.
03.05.2021 23:41 |
 
Reitings 940
Reģ: 06.01.2021
Es arī iesaku vispirms aiziet un paņemt pāris nodarbības ar treneri + lai sastāda uztura plānu. Galvenais ir iemācīties pareizi veikt vingrinājumus. Es pati esmu saskatījusies tos Ig un YouTube pamācības , bet nu vienmēr max ir 2ned. Naudiņu nāksies samaksāt, toties tas būs vispareizākais priekš tevīm.
Iesākumam, ja nu nekādi nesanāk sarunāt treneri vai finanses neatļauj, sāc ar mazumiņu. Par skādi nenāks atteikties no maizes, majonēzes, saldumiem un fast food. Dzer daudz šķidruma dienā, bet arī nav garantija , ka taukumiņš noies tieši no Tavas problēmzonas, jo kā jau zinām, mēs visi esam dažādi, vienai problēmzona būs kājas vai seja, citai tā kā Tev -vēderiņš.(man ar’😁)
04.05.2021 08:38 |
 
Reitings 1927
Reģ: 28.04.2019
Jā, ēdiens palīdz. Kādu labu laiku atsakies no visa neveselīgā, ēd tikai dārzeņus, augļus, redzēsi kā tauki pazudīs. Taisi detox dzērienus, piemēram, ūdens ar citronu, laimu, gurķi.
04.05.2021 10:05 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits