Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Cik daudz laika?

 
Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
Iespaidojos no pelēkās peles diskusijas
Cik daudz laika jūs ikdienā veltāt sev? Konkrēti šeit runa ir par izskatu.
Visas esam dažādas, citai patīk pa vienkāršo , 5 min duša, mati copē un treniņbikses kājās. Citai patīk katru dienu sataisīties kā uz met gala pasākumu..
Labi izskatos tikai tad kad ir kaut kur jāiet no mājas ārā, pa māju staigāju pa vienkāršo, bet gribētos jau ieviest glam up katru dienu. Tā vienkārši jūtos labāk. Bet zinu cik daudz laika un enerģijas tas viss paņem :)
01.05.2021 21:43 |
 
Reitings 307
Reģ: 21.02.2021
Ikdienā pa māju staigāju bez make up, ar sportenēm.
Kad jāiet uz darbu, tad ceļos stundu iepriekš līdz ko man jāiziet, lai varu paspēt visu izdarīt, ieiet dušā, izmazgāt matus. Ap 15. Min sanāk žāvēt matus, kādas 6 min uzkrāsoties- krēms un skropstu tuša.
01.05.2021 21:56 |
 
Reitings 298
Reģ: 19.09.2016
Ja esmu pa mājām, tad vidēji 10 min no rīta (matu izķemmēšana, sejas krēms, uzacis) un 20 min vakarā (duša, sejas notīrīšana, ķermeņa krēms un dažkārt vēl kaut kas neliels). Velku pārsvarā legingus, parastus t-kreklus, džemperus - nu tā, ka uz veikalu varētu aiziet šādā apģērbā un nebūtu kauns, bet ar draudzenēm satikties tā neietu.
Ja kaut kur dodos, tad, protams, ilgāk - nedaudz kosmētikas, saģērbjos smukāk, iesmaržojos un tā kaut kā. Tam ieplānoju 30-45 min.
01.05.2021 22:21 |
 
10 gadi
Reitings 232
Reģ: 01.08.2012
Es jau vairāk kā gadu sēžu mājās, bet tāpat gandrīz katru dienu lietoju kosmētiku, uzvelku tīras drēbes, bieži velku pa mājām džinsenes, jo man patīk justies sakoptai katru dienu. Ir tikai dažas reizes bijušas, kad nelietoju kosmētiku pa mājām. Man tā ir ikdiena! Man ir mazs bērns mājās, un pat tas mani neattur veltīt sev laiku. Es pat velku baltas drēbes, neskatoties uz to, ka mani bērns nosmērēs ar ēdienu. Un tas, ka es sevi nolieku bieži vien pirmajā vietā (sakopties, uzkrāsoties, utt) palīdz man būt un liek justies labākai sievietei, sievai un mātei.
01.05.2021 23:11 |
 
Reitings 52
Reģ: 30.01.2020
Svarīgākais ir mati, tos mazgāju un veidoju katru dienu, neatkarīgi, brīvdiena vai uz darbu jāiet.. par kosmētiku..kā pati dienu plānoju!
01.05.2021 23:14 |
 
Reitings 103
Reģ: 07.04.2021
Man visvairak laika panjem mati. Tos mazgaju katru dienu,jo ir pagarinats pakapenisks bobs. No rita pakausis izgulets un cope neko sanjemt nevaru. Dievinu ilgak pastavet dusha un mazgajot matus katru dienu ir ljoti laba sajuta. Momentali pamostos,jutu vairak energjijas ari pec slikti guletas nakts un air ari kolosala svaiguma un tiribas sajuta. Kamer balzams matos,noskuju paduses,kajas un intimo zonu. Esmu no tam laimigajam,kuras var skuties pat uz sausu adu un nebus nekadu izsitumu. Gluds kjermenis ar tiriem matiem man ir katru dienu. Matus veidoju ar fenu un apaljo suku,kas aiznjem minutes 20. Make-up ikdiena ir minimals un aiznjem 5 minutes,jo ir ljoti laba sejas ada. Viegls tonalais,nedaudz birstoshais puderis,skropstu tusha un lupu balzams. Uz rokam nagi ir diezgan isi,jo ar tadiem jutos komfortablak. Manikiru biezi veicu majas pati un ikdiena klaju caurspidigu nagu laku vai sarkanvina krasa,kad ir kads svarigaks pasakums. Uz sevis nepatik maksligi nagi,mati un parspilets make-up. Patik kopts un vairak dabisks izskats. Drebju skapi ir vai nu ljoti ertas drebes un apavi bez papeziem vai ari ljoti elegantas ar seksigu piesitienu un apavi 10+cm. Izgaju mazliet no temas ramjiem, bet iepriekshejo neiekomenteju un mazliet apstulbu,kura kategorija tad paliek normalas koptas sievietes? Ja neesi Caca,tad uzreiz peleka pele? Nekad tada neesmu jutusies ari sportiska apgjerba,kedas un bez make-up,ko pedeja laika pat nelietoju,jo nepatik,ka zem maskas uz sejas svist kosmetika. Pelekai pelei ar dabisku izskatu nav pilnigi nekada sakara!
01.05.2021 23:20 |
 
Patīk
Reitings 726
Reģ: 17.01.2021
Dzīvoju viena, nav vajadzība priekš kāda pucēties. :D Pucējos pati priekš sevis, taču, ja nekur nav jāiet un varu laiku pavadīt mājās, man tomēr svarīgākais ir ērtums. Sporta tērps, šortiņi, ērti topiņi, mati copē. Nespēju iedomāties, ka katru dienu, zinot, ka to dienu pavadīšu mājās, varētu krāsoties, pucēties vai spīlēt sevi iekšā neērtās drēbēs vai, nez, pa mājām valkāt krūšturi, jo uzskatu, ka jāatpūšas gan ķermenim, gan sejas ādai. Matus, ja nekur nav jāiet, mazgāju reizi 3-4 dienās. Visu pārējo (vaksācija, manikīrs, pedikīrs) daru mājās pati, reizi nedēļā. Ikdienā, ja nākas kaut kur doties, kosmētikas uzklāšana prasa 15 minūtes, matus tikai izžāvēju, nekā speciāli netaisu un neieveidoju. Nelietoju arī nekādus speciālus līdzekļus. Mans plauktiņš vannasistabā izskatās gaužām vienkāršs - ziepes, dušas želeja, šampūns, zobu pasta. Viss. :D Ikdienā ģērbjos tā, lai pašai ērti - topiņi, džinsi, ādas jaka, kedas. Jūtos skaista un sievišķīga neatkarīgi no tā vai kājās kedas vai treniņbikses, mati copē vai izlaisti, kosmētika uzklāta vai ne. Vienkārši tāds iekšējais fīlings, ka patīku pati sev, neatkarīgi no tā, kā konkrētajā dienā izskatos.
01.05.2021 23:44 |
 
10 gadiPatīk
Reitings 3722
Reģ: 31.10.2010
Katru rītu nomazgājos, iepūšu dezodorantu, uzlieku sejas krēmu, sasukājos. Ja palieku mājās, saģērbjos ērtās mājas drēbēs un tas arī viss.
Ja dodos ārā, mazliet iekrāsoju uzacis un uzklāju higiēnisko lūpu krāsu. Nekādu citu dekoratīvo kosmētiku nelietoju. Pusstunda un esmu pilnībā gatava doties uz darbu vai kur citur.
01.05.2021 23:47 |
 
Reitings 1927
Reģ: 28.04.2019
Esmu perfekcioniste, tāpēc man ir likums, vai nu es neuzkrāsojos vispār, vai full makeup. Besî, kad ir tikai kaut kas uz sejas mazliet, jo ir sajūta, ka neesmu pabeigusi makeup, tāpēc lai nebesītos es izvēlos 0 piepūli vai 10/10. Ja full makeup, tad sataisīties aizņem 1 h.
02.05.2021 00:22 |
 
Reitings 72
Reģ: 22.03.2021
Man patīk pucēties katru dienu - arī tad, ja nekur neeju. Uzreiz jūtos daudz labāk, kad esmu sakopta, tīra un smaržīga + visa tā taisīšanās man palīdz labāk pamosties, uzreiz ir enerģija un sajūta, ka varu gāzt kalnus. Visvairāk laika aizņem mati, jo mazgāju un veidoju, parasti tās ir minūtes 40, jo gari un biezi. Make-up daudz laika neaizņem, jo esmu iepraktizējusies visu izdarīt salīdzinoši ātri + ir permanentais grims uzacīm un lūpām. Sejas maskas un skrubjus pārsvarā lietoju pirms gulētiešanas. Ja palieku mājās, valkāju ērtu apģērbu, pārsvarā dažādus komplektus, taču nevalkāju treniņbikses vai lielus, bezformīgus t-kreklus (neskaitot drauga 😁), nepatīk.
02.05.2021 00:31 |
 
10 gadi
Reitings 2235
Reģ: 27.02.2011
Uz darbu eju, mazgāju matus katru otro dienu, mati izžūst ar fēnu 3-5 minūšu laikā, neveidoju, pateicīga struktūra un dabīga frizūra. Kosmētiku lieku 10 minūtes (tonālais kr, acu zīmulis, uzacu ietonēšana, skropstu tuša, lūpu krāsa). Apģērbšanās. 40 minūtēs esmu gatava. 1x pa 4 nedēļām apmeklēju manikīri un lieku gellaku. 1x pa 5-6 mēnešiem apmeklēju frizieri un apgriežu matu galiņus, ietonēju.
02.05.2021 08:13 |
 
Reitings 206
Reģ: 18.08.2015
Mājsēdes laikā vienkārši no rīta ieeju dušā, sakopjos, iztīru zohus, jo, ja neesmu bijusi dušā nejūtos pamodusies, jūtos tāda "izmīcīta" 😁 man arī ir svarīgi, lai āda ir gluda. Skujos katru dienu, tāpēc tas man ir ātrs process. Epilatoram nevaru saņemties. Māsa piedāvāja pamēğināt noepilēt kājas ar viņas, lai saprastu vai es vispār varu izturēt un vai ir jēga pirkt, bet es nekad neesmu varējusi ataudzēt pietiekami garus matiņus, jo nepatīk tā sajūta 😁 pa mājām, kad ir vēss, valkāju legingus/sporta legingus, kad siltāks, tad šortus vai pusgaros legingus. Neiespringstu mājas drēbju izskatam.. galvenais, lai tīras. Kad redzu, ka piemēram kādas maiciņas nomazgājušas krāsu, sapērku mājām lētos krekliņus un nomazgātos izmetu. Man galvenais ir uzkrāsot uzacis, jo šķiet, ka tas piedod sejai dzīvīgumu. dabīgi tās man ir ļoti gaišas. Matus mazgāju katru 3.dienu. Uz darbu ejot uzkrāsoju skropstas un uzacis un savācu matus astē, lai netraucē. Duša un sejas rutīna aizņem aptuveni 15 minūtes. Tonālo nelietoju, tikai sejas krēmu, jo ir ļoti problemātiska, taukaina sejas āda. Protams, ka cenšos to uzlabot, bet pagaidām provētie līdzekļi nestrādā. Un manuprāt tonālais uz tik pumpainas sejas kā man izskatās graujoši. Vai arī neesmu vēl atradusi īsto tonālo un konsīleri savam ādas tipam. Par apğērbu.. uz darbu neeju gluži džinsās, bet velku bikses un blūzes vai vienkārši kleitu. Brīvajās dienās ja kaut kur eju pārsvarā velku džinsas, džemperīšus vai t-kreklus un botes, kedas. Svārki man vairāk vai mazāk ir svētku apğērbs. Vasarā gan valkāju kleitas un svārkus. Es domāju, ka katram savs un ja sieviete nekrāsojas, viņu nevar saukt par pelēko peli. Zinu sievietes ar spilgtām personībām, kuras nekrāsojas, jo ir pārliecinātas par sevi arī bez kārtas kosmētikas. Bet.. ja tas liek justies labāk, kāpēc ne? Nu protams, visam ir robežas. Ir meitenes, kuras ikdienā krāso vakara make-up. Ir jāsaprot, kur un cik daudz kosmētikas būs gana. Tāpat ar apğērbu- katram apğērbam sava vieta. Dodoties garā pastaigā augstpapēžu zābakus un balles kleitu jau nevilks. 😁
02.05.2021 11:30 |
 
Reitings 55
Reģ: 13.02.2021
Tagad, kopš viss notiek attālināti, esmu sevi pieķērusi, ka bieži vien pirms zoom zvana tikai uzvelku kaut cik zolīdu kreklu, saķemmēju matus un esmu gatava. Tieši tik vienkārši :D, jo slinkums krāsoties, pucēties priekš sēdēšanas mājās.
Bet reizēm uznāk tāds moods, kad gribas uzvilkt kleitu, ielokot pašai matus vai iztaisnot, uzlikt acu ēnas, skropstu tušu, laineri un tā, tiešām piedomājot pie makeup. Bet nu, tas ir reti. Pārāk daudz laika aizņem, pēc tam vēl viss jātīra nost.
Ja kaut kur eju, tad atkarīgs kur. Ja uz tuvāko piemājas veikalu - varu sporta tērpā un matus copītē, ja izbruakumā pie dabas, kur cilvēki, tad bišķi pieņemamāk saģērbos, saķemmēju matus, uztaisu augsto asti, uzlieku minimāli makeup... Pandēmijas laikā nav kur baigi pucēties.
Varu sataistīes 10 min laikā, ja vajag, bet ja gribas izskatīties labāk nekā parasti - 40 min laikā līdz stundas
02.05.2021 12:07 |
 
Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
No rīta nomazgāju muti, sasmērējos ar kremiem, saķemmēju matus un varu doties dzīvē, ja ir noskaņojums un jāiet ārā, tad uzlieku BB kremu, skropstu tušu. Ja strādāju no mājām un uz biroju nav jāiet, tad nekrāsojos, tikai lieka resursu patērēšana, lieka naudas tērēšana un lieka sejas ādas noslogošana, lai āda elpo. Vasarā vispār nekādus BB kremus un tonālos nelieku, tas ir murgs to darīt vasarā, tikai sabojās ādu, iztieku ar skropstu tušu. Skatos brīžam uz sievietēm un meitenēm kā uzmālējušās un žoklis atkrīt, tādas kārtas salikušas virsū, žēlabi skatīties.
Jo dabīgāk, jo skaistāk. Nav ko pārlieku mālēt savu seju, pietiek ar skropstu tušu un skaistiem auskariem. 🙃
Tad, kad bija saviesīgie pasākumi, tad gan patika vairāk uzkrāsoties, bet ar mēru, lai nesanāk kā Didrihsonei ar vaigu kauliem. 😁
02.05.2021 18:17 |
 
10 gadi
Reitings 2235
Reģ: 27.02.2011
Vakar redzēju ļoti koptu māmiņu kurai pienākot tuvāk uz sejas bija tonālais krēms bet apakšā ļoti problemātiska āda, tas izskatās ļoti traki, ja ir tik spēcīga akne, tad to vēl vizuāli vairāk pasliktina tonālā kārta.
03.05.2021 08:04 |
 
10 gadi
Reitings 904
Reģ: 09.11.2009
Darba dienās taisoties uz darbu tās ir aptuveni no 30 min līdz 2 stundām. Ja no rīta mazgāju matus, žāvēju, veidoju, krāsojos utt, tad paiet 2 stundas aptuveni (lēni, mierīgi). Ja mati tīri un šobrīd arī esmu paņēmusi kosmētikas pauzi - pietiek ar 30-40 min no rītiem. No rītiem gan žēl tās 2 stundas, labprātāk pagulēt, tāpēc, ja sanāk, cenšos visu ko var padarīt iepriekšējā vakarā - noskuju kājas, manikīrs, izmazgāju, ieveidoju matus (uz nakti).
Nogalēs, ja nekur nav plānots doties, tad tikai tik cik izmazgāt matus, ieiet dušā.
Vakar redzēju ļoti koptu māmiņu kurai pienākot tuvāk uz sejas bija tonālais krēms bet apakšā ļoti problemātiska āda, tas izskatās ļoti traki, ja ir tik spēcīga akne, tad to vēl vizuāli vairāk pasliktina tonālā kārta.

piekrītu.
03.05.2021 10:56 |
 
Reitings 203
Reģ: 14.05.2020
Man vajadzīgas 30min, lai sakoptos. Tas ir no piecelšanās brīža līdz iziešanai no mājas. Bet tas tā pa fikso, ja lēnām un vēl nelielas brokastis, tad vislabāk 1h.
Aizeju uz dušu, wc, savu laiku tas arī aizņem, min 8 make up (parastais krēms, tonālais, uzacu ēnas, skropstu tuša, nedaudz acu zīmulis, vaigu ēnas, lūpukrāsa), matu izķemmēšana un pataisnošana, saģērbšanās. Somas savākšana.
Chikitita @ 03.05.2021 08:04
Vakar redzēju ļoti koptu māmiņu kurai pienākot tuvāk uz sejas bija tonālais krēms bet apakšā ļoti problemātiska āda, tas izskatās ļoti traki, ja ir tik spēcīga akne, tad to vēl vizuāli vairāk pasliktina tonālā kārta.

šis ir tāds koks no abiem galiem, jo, ja tā māmiņa varbūt seju atstātu kāda ir, tad atkal tu nodomātu, ka "šausmas, kāda sejas āda, laikam ēd neveselīgi...", vai kāda forumiete atpazītu un teiktu "vakar viņu redzēju uz ielas, trolejbusā, tāda šausmīga seja, galīgi neizskatās kā bildēs..." Kurai gribās sevi rādīt kā kompromātu?
Man liekas tomēr jānotušē cik var, ja iziet lielās cilvēku masās, bet, ja laukos, tad var arī bez tonālā.
03.05.2021 11:39 |
 
Reitings 940
Reģ: 06.01.2021
Darba dienās aizņem pilnīgi neko. Cik tur zobus iztīrīt un pabrokastot. Darbā par izskatu galīgi nedomāju, jo darbs ir riktīgi fizisks un nav jāizskatās pēc princeses. Pēc darba eju dušā. Brivdienās dodoties un veikalu, atpūsties, vienalga kur, tad gan izmazgāju matus, iztaisnoju, sakrasojos. Ja gribu varu visu izdarīt 30min laikā, ja nevajag steigties , tad var ievilkties līdz stundai. Patīk izskatīties skaisti un jābūt visam ir uz 100%.
Vasarās staigāju tikai kleitās, bet ziemā pieturos pie džinsām. Mājās-jo ērtāk jo labāk. Trenninbikses vai legingi.
03.05.2021 12:48 |
 
Reitings 1318
Reģ: 19.07.2019
Kāda pusstunda - stunda. Dušā vienmēr eju vakarā, no rīta nevaru saņemties. Pieceļos, eju mazgāt zobus, nomazgāju seju, uzkrāsoju uzacis un skropstas, saģērbjos, pasēžu internetā, savācu mantas un skrienu uz darbu. Agrāk ieveidoju matus, krāsoju arī lūpas, bet tagad to daru reti, jo nav vēlmes. :D
03.05.2021 13:17 |
 
Reitings 312
Reģ: 29.04.2021
ikdienā un uz darbu, staigāju pa vienkāršo, bez kosmētikas, trenniņbiksēs un matiem astē. dzīvoju un strādāju laukos, takā tiešām nav jēgas pucēties, cilvēkos baigi iet jau nesanāk.
ja dodos uz pilsētu vai kādā izbraukumā, vai kautvai pastaigā ar draudzeni, tad gan sataisos smukāk. iztaisnoju vai ieveidoju matus, uzkrāsojos, un glītāku apģērbu.
03.05.2021 13:43 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits