Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Iepazīšanās portālu pieredze

 
Reitings 51
Reģ: 07.04.2012
Sveiciens, Dāmas!
Gribēju padalīties ar savu iepazīšanās portālu pieredzi!
Īsumā - piereģistrējos Badoo. Nolēmu, ka aiz gara laika varētu pačatot un kas zina - varbūt arī atrast nopietnas attiecības.
Šis stāsts un pārdomas konkrēti par vienu puisi:
Sākām čatot iepazīšanās aplikācijā, viss labi, tomēr lūdza vai varam "pārnest" saraksti uz whatsapp, jo baigi nepatīkot, ka speciāli jānāk aplikācijā. Piekritu.
Čatojām, bet ik pa laikam, viņa komunikācijas veids "izmeta" sarkanos karodziņus, kas jau salīdzinoši agri, lika noprast, ka nu nekas mums nesanāks. Tomēr, kā jau minēju - garlaicība, kāpēc nepačatot?! Nav jau jāprecas 😁 Sarakste ilga 4 dienas, līdz to pārtraucu.
Tātad:
Viņš no rīta uzraksta "labrīt" uz ko atļāvos atbildēt ar smaidiņu. Pēc šī mana "smaidiņa" atbildes sekoja, ka esmu nekulturāla, nepieklājīga un man vajadzētu iemācīties pieklājību, tiku nolamāta kā sīka skuķene (man bez piecām minūtēm 30, viņš gadu jaunāks).
Saprotu, mums katram ir lietas, kuras ir vājprātā svarīgas. Paskaidroju, ka neesmu nepieklājīga, tagad zināšu, ka saņemt uz labrīt - labrīt, viņam nozīmē daudz, ņemšu to vērā. Protams, negribēju palikt atbildi parādā un saku, ka, ja viņš man grib kaut ko iemācīt, arī es gribu viņam ko iemācīt, piemēram, gramatikas pamatus (viņš raksta kā.. Nu aptuveni nojaušat) - teikums jāsāk ar lielo burtu, komati, mīkstinājuma zīmes (visi zinām piemēru ar minets un mīnēts) uz ko saņemu atbildi, ka, lai eju dresēt savu suni, nevis viņu, jo viņš jau neraksta grāmatu, pluss pietiekot darbā, ka visam jābūt gramatiski pareizi(pēc stāstītā dara atbildīgu darbu,nopietns amats) Pēc kā jautāju, kāpēc tas, ko viņš prasa ir svarīgi, bet tas, ko rakstu es - nav ņemams vērā. Atbilde - pieklājība ir norma, kas jāievēro visiem, bet mans piemērs ar gramatiku, tikai mana iegriba. Labi, neturpinu. Viss skaidrs. Šis ir brīdis, kad esmu jauno paziņu jau "norakstījusi".
Turpinās sarakste par visu un neko, līdz uzrakstu atkal to, kas viņam nepatīk. Rakstu - šķiet, Tu varētu būt attiecībās diezgan valdonīgs, tāds, kura viedoklis ir vispareizākais un turpinu ar jautājumu "Tā varētu būt?" Un atkal sākās. Kas tie man par secinājumiem, viņš vispār nav devis pamatu , lai es izdarītu tādus secinājumus un kā es vispār atļaujos viņu saukt par valdonīgu. Atkal.. Paskaidroju, ka nesaku, ka viņš ir valdonīgs, jautāju vai tā varētu būt. Bet, protams, atkal turpinās pārmetumu jūra, ka es šāda un tāda, vispār nekāda. Bet saraksti viņš nepārtrauc.
Saka, ka gribot ar mani sazvanīties, uz ko atbildu, ka tūlīt došos no pilsētas A uz pilsētu B un braucot ar auto, telefonu nelietoju. Ok. Kamēr braucu, viņš aprēķinājis, cik ilgu laiku man vajag , lai nokļūtu no vietas uz vietu. Paejot viņa aprēķinātajam laikam, biju saņēmusi jau neatbildētus 3 zvanus un neskaitāmas, pārmetošas ziņas whatsappā. Apmēram - kur esi, Tev jau vajadzēja būt galā, ko Tu mani ignorē utt. Neatbildu.
Nākamajā dienā viņš man zvana - paceļu, it kā viss labi. Aizrunājamies līdz automašīnu tēmai, viņš man saka, ka atsūtīs sava auto bildi. Smejoties saku, lai tikai mašīnas nr apslēpj, jo pēc tā jau arī var daudz ko noskaidrot par cilvēku. Un atkal sākās - man būs piz**c, ja kaut ko tādu izdarīšu. Paskaidroju, ka tas taču bija joks, nav man tādas vēlmes un es to noteikti nedarīšu. Viņš neklausās un turpina mani lamāt, nu jau paaugstinātā balss tonī, bez maz vai bļaujot. Es viņam saku,lai neuzdrošinas ar mani tādā tonī runāt. Viņš turpina, ka nejau es būšu tā, kura viņam noteiks kā viņam runāt. Izbeidzu zvanu..
Pēc mirkļa saņemu whatsappā ziņas, ka ar mani kaut kas nav kārtībā, šādu bērnu dārzu viņš nepacietīs un kur nu vēl ultimātus. Iekšēji gribēju gan vēl ko viņam uzrakstīt, bet sapratu, ka nav jēgas. Pateicu, ka tas gan ir žēl un lai veicas atrast to, ko meklē.
Bet, ko es gribēju ar savu garo ierakstu pateikt.. Labi, neesmu maiga rakstura meitene, kurai būtu bail par sevi pastāvēt, tāpēc šo visu neņēmu galvā un uztvēru kā "eksperimentu", lai gan bija iekšēja baile (?!) un nepatika ar šo cilvēku komunicēt, jo viss, ko rakstīju bija slikti, pati viņa acīs biju niecība un pie visa vainīga. Iedomājos, esot attiecībās ar šādu vīrieti, sieviete, kura ir maigāka vienkārši degradē. Un kas ir pats trakākais, šāda tipa cilvēki tiešām ar laiku māk pārliecināt, ka esi nekas un pie visa vainīgs, jo sevi sākotnēji parāda jauku (arī mans kavalieris to vairākkārt uzsvēra - viņš esot jauks,arī pēc bildēm normāls, un vispārējā sarakste, neskaitot šīs epizodes, arī bija daudz maz normāla) un perfektu, bet ar laiku parādās briesmu lietas. Un šādos iepazīšanos saitos, kad pirmais iespaids veidojas tikai no sarakstēm, kurās sevi vari pasniegt tā princi baltā zirgā un pats galvā vari safantazēt par to otru visu to labāko..
Kādi ir jūsu pieredzes stāsti? Tieši attieksmes ziņā pret Jums? Ņemiet vērā šādus brīdinājuma signālus?
28.03.2021 22:41 |
 
Reitings 2670
Reģ: 17.01.2021
Jau pēc pirmā tāda izgājiena pārtrauktu jebkādu kontaktu. Tie jau nav sarkani karogi, drīzāk sarkani palagi
28.03.2021 23:03 |
 
Reitings 72
Reģ: 22.03.2021
Piekrītu Miedziņš - tie tik tiešām nav karogi, bet gan palagi. Pārtrauktu kontaktu uzreiz, tikko kas tāds pamanīts. Esmu no tiem cilvēkiem, kas attiecībās stingri nosprauž robežas - neatkarīgi no tā, vai tas ir vīrietis, draudzene, paziņa vai kāds no radiniekiem, citādi esmu ievērojusi - atliek situāciju atstāt nepamanītu vai nogludināt, tā otram cilvēkam tāda uzvedība kļūst par normu.
28.03.2021 23:38 |
 
10 gadi
Reitings 904
Reģ: 09.11.2009
Jau pie tā ''labrīt'' bezsakara būtu pārtraukusi kontaktu, neizklausās , ka čalis ar veselu psihi :D
Par pieredzi - nav nekāda baigā, bet reizēs, kad lietoju kādu aplikāciju/saiti ar nodomu iepazīties var pačatot, tad diez gan kritiski izvērtēju ar kuru iesaistīties garākās sarakstēs. Ļoti bieži vīrietis atbild tā dīvaini, ne slikti, bet jocīgi un var nojaust, ka nebūs pa ceļam. Protams, apzinos, ka par cilvēku nevar izspriest pēc dažām nenozīmīgām ziņām, bet, ja neuzrunā, laiku netērēju.
29.03.2021 00:21 |
 
Reitings 305
Reģ: 12.04.2018
Piekrītu, ka uz "labrīt" atbildēt ar emoji, nav īsti jauki, tas būtu tāpat kā pie pusdienu galda saņemt labas apetītes novēlējumu un atbildēt nevis ar to pašu, bet tā vietā pasmaidīt. :D Līdz ar to, pielīdzināšana gramatikai ir galīgi garām.. Puisim taisnība.
Taču viss pārējais ir tiešām murgs, man tas ikdienā nevajadzīgi bojātu noskaņojumu, bez kā varētu arī iztikt, ja šis cilvēks nesaista. Tad es labāk garlaikojos mājās un nečatojos, nekā jūku prātā no cilvēka stulbuma. Ar psihi viņam nav ok, mūc prom :D
29.03.2021 00:43 |
 
Reitings 51
Reģ: 07.04.2012
Fifty,
Viss ok, pieņemu kritiku par "Labrīt" un piekrītu, ka gramatika un sasveicināšanās nav viens un tas pats. To pat neapgalvoju. Tomēr (neuztver to personīgi, tikai prātoju), kāpēc man jāņem vērā tas, kas šajā gadījumā viņam liekās svarīgi, bet tas, kas man šķiet svarīgi nav jāņem vērā? Piemēram, ja man neatbild uz "čau, labrīt, hei" ar to pašu, mani tas nekādā veidā neaizskar un neuzskatu, ka otrs ir nepieklājīgs. Un atceramies, ka runājām par virtuālo vidi. Tomēr man ir svarīgi, lai man rakstot, cilvēks lieto mīkstinājuma zīmes un interpunkciju, lai man nav jāzīlē, kas tiek domāts,piemēram, ar vārdiem - esi jau gala. Vai tiek apgalvots, ka esmu jau gaļa, vai arī jautā - esi jau galā? 😀
Es, protams, arī viņam pēc pirmā teikuma varēju uzbrukt un rakstīt: " Eu, Tu, tupeni, iemācies normāli rakstīt! Izskatās Tu esi neizglītots un stulbs!" Bet nu ņemot vērā, ka tomēr centos ar to cilvēku iepazīties, bija kaut kādas simpātijas utt, ne uzskatīju, ka man bija jāsāk diktēt un aizrādīt kā ar mani pareizi komunicēt. Varbūt tur arī tā kļūda! 😀
Viss kārtībā, jau aizmuku! 🙂
29.03.2021 02:11 |
 
Reitings 1666
Reģ: 17.05.2012
Zini, Tev vajadzēja nepiekrist pāriet uz saraksti wacapā, tad sarkanais karogs jau parādītos daudz ātrāk 🤣
29.03.2021 07:43 |
 
Patīk
Reitings 2065
Reģ: 22.05.2019
Neturpinātu saraksti jau pēc tā "labrīt" izgājiena...
Pat neiedziļinātos kko pamācīt utml., vnk pasakot-atvaino, bet mums nav pa ceļam un lai Tev veicās.
Pieredze rāda, ka iepazīšanās portālos var visādus brīnumus sagaidīt.
29.03.2021 07:53 |
 
Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Nu kur tādi vispār rodās. Izklausas pec pilnīgi nelīdzsvarota. Un kurš vispār tādā vecumā raksta sms ar vnk vienu vārdu "Labrīt" 😕
29.03.2021 09:24 |
 
Reitings 489
Reģ: 17.04.2015
Varu pateikt, nekas labs tajās aplikācijās NAV! Sākumā liekas,normāls puisis bet beigās ka satiec dzīvē vispār pretējais. Man ir bijuši daudz un dažādi randiņi, ir tādi kas aizved tevi uz jauku restorānu un tad pēc 10 min kad vēl neesi pat muti paspējusi izēst lien tev klāt laizīties, ķip- samaksā man tagad par vakariņām (ar seksu)..ir tādi kas apvieno randiņu ar savu mašīnas riepu pirkšanu un tu kā stulbene sēdi mašīnā un gaidi 😃😃 ja tagad tā atcerās, nāk smiekli,bet kad tas notika tad man tiešām rādās jautājums- Nu vai ir kāds normāls beidzot tomēr?! Diemžēl man nebija, bet varbūt kādai citai paveicās un tomēr atrod. Atceros kā viens teica,ka ir nobriedis atrast sev šogad sievu.. Nu tas man likās tā.. nereāli😃
29.03.2021 10:05 |
 
Reitings 489
Reģ: 17.04.2015
P.S. Varu ieteikt iepazīties caur draugu draugiem, jo es daudz reizes esmu dzirdējusi, ka tā izveidojās tiešām labi pāri, jo tomēr tie draugi vai kāda tava paziņa to otru cilvēku kaut cik zin un var jau kaut ko pastāstīt, pirms vispār apsver domu aiziet uz randiņu ar to cilvēku. :)
29.03.2021 10:13 |
 
Reitings 50
Reģ: 23.05.2016
Šāds tips tikai bojātu dienu ,nobloķētu viņu pēc tā labrīt izgājiena. Viņš jau parādīja sevi īsto ,sākot lamāt tevi.
Ir bijis visādi ,ir bijis arī tā ,ka pretīgi. Piemēram , aizgāju uz tikšanos ar vīrieti ,kurš randiņa laikā atzinās ,ka ir precējies un cenšas ieņemt bērnu ar sievu. Tajā brīdī domāju -ko tu tad dari šeit ??? Kronis bija tas ,ka nākamajā dienā rakstīja ar draugu grib seksu trijatā. Sajutos pretīgi un kļuva žēl tās nabaga sievas.
29.03.2021 10:49 |
 
Reitings 1934
Reģ: 28.04.2019
Nu gan tev nervi ar tādu komunicēt, es tavā vietā uzreiz par to 'labrīt' nobloķētu. Dalba*obs
29.03.2021 11:03 |
 
Reitings 242
Reģ: 15.07.2018
Tāds tādu atraduši. ❤
Svaipot Badoo ir kā rakņāties pa miskasti.
29.03.2021 11:47 |
 
Reitings 1844
Reģ: 02.03.2020
Šādā cilvēkā iespējams nemaz nav emocionālās inteliģences un viņš nespēj novaldīt emocijas rīkojoties gluži kā zīdainis, ļoti impulsīvi. Pēc rakstītā jūtu, ka esi visai nosvērta būtne, kas, protams, acumīrklī sašūpoja iekšējo kuģi.
Piekrītu, cik labi teikts - par sarkanajiem palagiem, jo gadās arī tā. Visai dīvaini sanāk, ka vēlējies tikai iepazīties, bet virsū saņēmi visus šos mēslus jeb pārmetumus, un lieku stresu, cerams, ka viņš netrāpīs uz kādu vājāku dāmu,kas kā jau tu minēji būtu visai draņķīgi,visticamāk, šāds cilvēks vēl ilgi neatradīs attiecības.
Interesanti, kā izvērstos randiņš, ja viņs jau pie sīkumiem caur telefonu aizsviļās, gan jau uztrāpjies uz nelīdzsvarotā tipā un varbūt pat ir labi, ka tas atklājās pirms laika. Protams, varētu teikt, cik briesmīgs cilvēks, bet tās ir tikai sekas viņa uzvedībai, tas nozīmē, ka pats ir cietis un nespēj to savaldīt, jo ir nepieciešama palīdzība.
Pašai nav gadijušies tādi tipi, bet esmu reģistrējusies tikai tinderī un matchojusi ar ļoti kritisku aci, lai negadītos negaidīti pigori, parasti jau pēc pāris vēstulēm var noprast vai ar konkrēto cilvēku štimmē.
29.03.2021 12:23 |
 
Reitings 508
Reģ: 25.10.2012
Par to "labrīt" tomēr jāpiekrīt čalim, atbildēšana ar pliku smaidiņu nozīmē pilnīgi neko. Ja tomēr cilvēkam ir kaut neliela interese, vajadzētu no sevis varēt izspiest kaut dažus vārdus. Visādi citādi gan džekam izliekas īsti nav pilns rublis.
Bet pēc pieredzes, liela daļa sievietes tur nav īpaši labākas. Izveidojas "match" viss it kā ir, Tu uzraksti, uzdod kādu jautājumu, viņa atbild vienu / divus vārdus, tu uzdod nākamo, viņa atkal tāpat atbild. Tik sasodīti garlaicīga sarakste, atbildes īsas, pretī neviens jautājums neseko, Priekš kam tad jūs tur esat? Kronis visam, ka vienai daļai no tādām tur vēl pierakstīts, ka labprāt, pačatotu/parunātos droši varot rakstīt utt., kāda gan saruna tur vispār var sanākt. Lai gan, ja tā padomā, tāpēc jau tādas tur arī ir, jo arī dzīvē, acīm redzot, sakarīgu kontaktu veidot nemāk.
29.03.2021 12:55 |
 
Reitings 368
Reģ: 31.12.2017
Es laikam esmu neaudzināts, bet man atbildēšana uz ''labrīt'' ar emoji liekas pilnīgi normāla :D
29.03.2021 13:08 |
 
Reitings 489
Reģ: 17.04.2015
Aleksandrs @ 29.03.2021 12:55
Par to "labrīt" tomēr jāpiekrīt čalim, atbildēšana ar pliku smaidiņu nozīmē pilnīgi neko. Ja tomēr cilvēkam ir kaut neliela interese, vajadzētu no sevis varēt izspiest kaut dažus vārdus. Visādi citādi gan džekam izliekas īsti nav pilns rublis.
Bet pēc pieredzes, liela daļa sievietes tur nav īpaši labākas. Izveidojas "match" viss it kā ir, Tu uzraksti, uzdod kādu jautājumu, viņa atbild vienu / divus vārdus, tu uzdod nākamo, viņa atkal tāpat atbild. Tik sasodīti garlaicīga sarakste, atbildes īsas, pretī neviens jautājums neseko, Priekš kam tad jūs tur esat? Kronis visam, ka vienai daļai no tādām tur vēl pierakstīts, ka labprāt, pačatotu/parunātos droši varot rakstīt utt., kāda gan saruna tur vispār var sanākt. Lai gan, ja tā padomā, tāpēc jau tādas tur arī ir, jo arī dzīvē, acīm redzot, sakarīgu kontaktu veidot nemāk.
Sākumā kad piereģistrējās tur raksta daudzi, ja sanāk tie matchi. Nu reāli arī nevar visiem tā atbildēt.. sarunām jau arī ir dabīgi jāraisās, ja tas nenotiek tad būs tā ka runāsi pats ar sevi..
29.03.2021 13:20 |
 
Reitings 508
Reģ: 25.10.2012
Es saprotu, ka sievietēm tur raksta kaudzi vēstuļu, bet, ja neesi gatava normāli atbildēt, tad labāk neatbildi vispār, citādi kavē tikai otram laiku un tērē pūliņus. Tieši tā, tam ir dabīgi jāveidojas, bet ja viss notiek tikai vienpusēji, un nepakāp pat mazu solīti otram pretī, tad tur pat nekas dabīgs nav iespējams.
29.03.2021 13:51 |
 
Reitings 51
Reģ: 07.04.2012
Katz @ 29.03.2021 12:23
Šādā cilvēkā iespējams nemaz nav emocionālās inteliģences un viņš nespēj novaldīt emocijas rīkojoties gluži kā zīdainis, ļoti impulsīvi. Pēc rakstītā jūtu, ka esi visai nosvērta būtne, kas, protams, acumīrklī sašūpoja iekšējo kuģi.
Piekrītu, cik labi teikts - par sarkanajiem palagiem, jo gadās arī tā. Visai dīvaini sanāk, ka vēlējies tikai iepazīties, bet virsū saņēmi visus šos mēslus jeb pārmetumus, un lieku stresu, cerams, ka viņš netrāpīs uz kādu vājāku dāmu,kas kā jau tu minēji būtu visai draņķīgi,visticamāk, šāds cilvēks vēl ilgi neatradīs attiecības.
Interesanti, kā izvērstos randiņš, ja viņs jau pie sīkumiem caur telefonu aizsviļās, gan jau uztrāpjies uz nelīdzsvarotā tipā un varbūt pat ir labi, ka tas atklājās pirms laika. Protams, varētu teikt, cik briesmīgs cilvēks, bet tās ir tikai sekas viņa uzvedībai, tas nozīmē, ka pats ir cietis un nespēj to savaldīt, jo ir nepieciešama palīdzība.
Pašai nav gadijušies tādi tipi, bet esmu reģistrējusies tikai tinderī un matchojusi ar ļoti kritisku aci, lai negadītos negaidīti pigori, parasti jau pēc pāris vēstulēm var noprast vai ar konkrēto cilvēku štimmē.

Par to, kā izvērstos randiņš bail pat iedomāties 😀 Noteikti nebūtu nekas patīkams, jo sajūta, ka Tev jādomā par katru vārdu, kuru pasaki, nav baigi patīkama. Pamatīgs diskomforts.
Aleksandrs @ 29.03.2021 12:55
Par to "labrīt" tomēr jāpiekrīt čalim, atbildēšana ar pliku smaidiņu nozīmē pilnīgi neko. Ja tomēr cilvēkam ir kaut neliela interese, vajadzētu no sevis varēt izspiest kaut dažus vārdus. Visādi citādi gan džekam izliekas īsti nav pilns rublis.
Bet pēc pieredzes, liela daļa sievietes tur nav īpaši labākas. Izveidojas "match" viss it kā ir, Tu uzraksti, uzdod kādu jautājumu, viņa atbild vienu / divus vārdus, tu uzdod nākamo, viņa atkal tāpat atbild. Tik sasodīti garlaicīga sarakste, atbildes īsas, pretī neviens jautājums neseko, Priekš kam tad jūs tur esat? Kronis visam, ka vienai daļai no tādām tur vēl pierakstīts, ka labprāt, pačatotu/parunātos droši varot rakstīt utt., kāda gan saruna tur vispār var sanākt. Lai gan, ja tā padomā, tāpēc jau tādas tur arī ir, jo arī dzīvē, acīm redzot, sakarīgu kontaktu veidot nemāk.

Labi, bet vai tad arī vienkāršs "labrīt" vedina uz baigām sarakstēm? Nu nezinu.. Šajā gadījumā, joprojām runājot par virtuālo vidi, īsti nesaskatu lielu atšķirību starp smaidiņu un vārdu labrīt. 😀
29.03.2021 13:53 |
 
Reitings 51
Reģ: 07.04.2012
Taisnības labad gan jāsaka, ka pēc saskarsmes ar šo indivīdu, izdzēsos no aplikācijas, jo sapratu, ka laikam neesmu gatava ieguldīties, lai iepazītu kādu internetā.
Pieņemu, ka sievietes saskarsmē ir tieši tādas pašas, kā vīrieši. Tomēr viena no kaitinošākajām lietām ir tā, kad sarakste ir iesākusies, jautājumi utt. un otrs pazūd. Uz nedēļu, trīs dienām. "Atgriežas", apmaināties ar pāris ziņām un atkal cilvēks pazūd. Es atvainojos, bet tad kāda velna pēc Tu vispār iesāc saraksti, ja nevēlies to uzturēt..
Lai nu kā, nav jau viss tik melns kā mālē, noteikti ir arī pozitīvie stāsti un brīnišķīgi cilvēki aplikācijā, kuri tur patiesi meklē, ko nopietnu un, lai viņiem izdodas! 🙃
29.03.2021 14:02 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits