Sveikas! Esmu ļoti apņēmusies nomest svaru, jo viena sāpīga piezīme no ģiemenes locekļa ļoti aizskāra, sapratu, ka tiešām nejūtos ērti savā ādā un esmu atstājusi sevi novārtā. Man ir 22 gadi, esmu 176cm gara un sveru 85kg. Izklausās daudz, bet es neteiktu, ka esmu resna. Apaļīga, jā, noteikti, bet pāri nekur nekas nekarājas, nav celulīta, vienkārši esmu liela un formīga, taču jūtu, ka vairs nejūtos labi. Kopš zāles ir ciet, visu sportošanu esmu atstājusi novārtā. Man patīk pastaigāties. Ir ļoti lielas problēmas ar ēšanu, man ir ēšanas traucējumi bijuši iepriekš. Vajag pārēsties tā, ka ir pilns māgs vai arī tad badojos. Svars ļoti mēdz lēkāt. Par cik tagad ir aktuāla NL tēma, gibēju zināt jūsu veiksmes stāstus ar NORMĀLĀM tievēšanas metodēm. Man garšo veselīgs ēdiens, kopumā ēdu vienmēr siltu un veselīgu ēdienu, cenšos izvairīties no junk food, bet saldumi nenormāli garšo un ir grūti atturēties. Ūdeni arī dzeru ļoti daudz. Biju pie dietologa, ieteica mēģināt fastot, bet drausmīgi kritiski ierobežojot sevi. Man ir ļoti saspringta ikdiena, strādāju un mācos no rīta līdz vakaram. Ļoti labprāt uzklausītu, ko kāda cita var ieteikt vai padalīties ar savu pieredzi. Gribu justies labi savā ādā. Paldies!
22.02.2021 12:40 | Saite