Esmu dzirdējusi, ka ir zāles, kas samazina mēnešreizes. Padalaties lūdzu ar nosaukumu, uz mēles ir nosaukums, bet nevaru atcerēties.
02.12.2020 11:24 | Saite
Vajag ar puisi pārgulēt noteiktā datumā? Tam nav līdzekļu.
Nesen kaut kur internetā redzēju reklāmu par jauniem tamponiem bez striķīša ar kuriem itkā varot pat nodarboties ar seksu.
mollia @ 02.12.2020 15:04
Tampons pabīdas malā procesa laikā vai tiek iestumts pec iespējas dziļāk????
Karina Gara - 117125 @ 02.12.2020 14:58Ir tā, mēnešrezes ir tik stipras, cik kuram stipras ir noteiktas. Ja vajag lai ātrāk beigtos. Ja parasti nesporto. Aizej tā nu pa riktīgo pasporto. Uz batutu airobiku, ko vel trakāku. protams, redzerves līdzi un labāk uzreiz ar max tilpuma tamoniem utt. Tad aizej vēl mega siltā vanā izkarsējies, a varbūt arī sauna derēs. Dabūsi nenormāli stipras mēnešreizes (skaties, ka neģibsti un nelabi nepaliek), domāsi ka mirsi un noasiņosi, bet. Ir arī labums, būs tikai vienu 1 un tad varēsi jau atkal normāli dzīvot :).
blacke @ 02.12.2020 15:14
es to pašu padomāju :D nezinu, pirkusi neesmu, bet šie ir tie https://internetaptieka.lv/lv/higiena/freedom-soft-tamponi-bez-diedzina-normal
Witcher @ 02.12.2020 15:19
Katrīnīt,es atkārtošos,Tu esi debīla.
blacke @ 02.12.2020 14:58
Nesen kaut kur internetā redzēju reklāmu par jauniem tamponiem bez striķīša ar kuriem itkā varot pat nodarboties ar seksu.
Ja kādai interesē, varat ierakstīt google Krauter tampon
Ā, un kā viņu pēc tam izņemt?😂
blacke @ 02.12.2020 14:58