Sveikas! Vai jūs varētu padalīties ar dāvanu idejām vīrietim? Zeķes un tāda tipa dāvanas nederēs, bet droši var rakstīt arī ko tādu, varbūt kādai citai noder. Interesē kaut kas nedaudz dārgāks (līdz 100€)
01.12.2020 15:44 | Saite
Alishaaa @ 01.12.2020 15:44Sveikas! Vai jūs varētu padalīties ar dāvanu idejām vīrietim? Zeķes un tāda tipa dāvanas nederēs, bet droši var rakstīt arī ko tādu, varbūt kādai citai noder. Interesē kaut kas nedaudz dārgāks (līdz 100€)
Satori @ 02.12.2020 04:25Vīrietis no mīļotās negaida dārgas dāvanas. Vīrieši parasti paši nopērk sev dāvanas.
themoon @ 02.12.2020 01:53Tagad visādi forši gadžeti: ja viņam vēl nav, noteikti var dāvināt bezvadu austiņas (atkarībā no pielietojuma vai nu headphones vai airbuds), viedaproces/viedpulksteņus, JBL charge vai tamlīdzīgas tumbiņas, kas noder izbraukumiem, kafijas aparātu, ja mīl dzert kafiju.
Karina Gara - 117125 @ 02.12.2020 08:33
Bet es piemēram neesmu miljonāre. Un par ko tad atļauties sapucēties ziemassvētkiem un jaunajam gadam. Nopirkt jaunu tērpu un kurpes. Nopirt pašai sev davanu ko sen kādoji. Nopirkt dāvanas visiem radiem. Pavadīt Z-svētiki laiku skaisti, aizejot uz teātriem, kafejnīcām (laikam gan ne šogad). Nopirkt z-svētku dekorācijas. Uzklāt pieklājīgus galdus uz svētkiem. Normālas headphones maksā 150-400 eiro. Tā ir liela nauda, pat priekš sevis, lai nopirktu, nemaz nerunājot par dāvanu un dāvanu laikā, kad veselam baram jāsapērk kaut kas.
Varbūt labāk uzdāvināt sveci un ziepes, kas pašai patīk un ko pati lietosi?
bigsister @ 02.12.2020 16:31Es sliecos uz smartwatch pusi, bet izvēle ir tik liela, ka nevaru saprast kurš būtu labāks. Varbūt kāda var padalīties ar atsauksmi?
Vēl domāju par dāvanu kartēm priekš brauciena ar sporta mašīnu, helikopteri, indoor skydiving utt.
Man viņš ir uz sportu tendēts, it kā liekas, ka būtu viegli atrast ko dāvināt, bet tā nav.