Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Bezmaksas krūts pārbaudes - cik bieži?

 
Reitings 2
Reģ: 29.11.2020
Mīļās dāmas!
Vai ziniet, ka vecumā no 50-70 gadiem, reizi divos gados iespējams veikt profilaktiskas krūts vēža pārbaudes bez maksas? 🧐
Es ļoti novērtētu, ja jūs veltītu savu dārgo laiku aptaujas izpildei.
Izpildi pati, vai iedod mammai vai vecmāmiņai izpildīt šo aptauju, vai jebkurai citai savas dzīves svarīgai sievietei, vecumā no 50-70 gadiem! Noskaidrosim, cik daudz viņas zin par šo tēmu un vai šīs pārbaudes veic.
dalamies ar savām mīļajām! 👩‍❤️‍👩👍
"Krūts vēzis attīstās krūts audos un pirmajās stadijās visbiežāk nekādu sevišķu simptomu nav, tādēļ krūšu kontrole jāveic mērķtiecīgi, pirms radušās jebkādas sūdzības. Ja sieviete veidojumu atrod nejauši, tad tā izmēri visdrīzāk ir jau 3-3,5 cm vai vairāk. Ja sieviete regulāri katru mēnesi veic pašizmeklēšanu, veidojumus var konstatēt jau ap 2 cm diametrā. Savukārt, lai veidojumus atrastu vēl ātrāk, tiek veikta mamogrāfija. Veicot pirmreizēju nejaušu mamogrāfiju, veidojuma izmērs vidēji ir ap 1,5 cm, bet, veicot to pašu izmeklējumu kā ikgadēju skrīningu, veidojumu var atrast jau sākot no 1 cm diametrā."
Palīdzēsim celt Latvijas statistiku veikto izmeklējumu skaita ziņā un samazināt to gadījumu skaitu, kad krūts vēzis tiek atklāts sievietei jau vēlīnā, neārstējamā stadijā, kas katru gadu ir ap 110 gadījumu un tos gadījumus, kas tiek atklāti ārpus valsts organizētā krūts vēža skrīninga (77%)!
Mīlam un saudzējam savas krūtis ❤️ un SHARE! 🙏👍
Links uz anketu: https://forms.gle/9tC9A4gcMwf2x3ax6
29.11.2020 15:51 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!