Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pauze

 
Reitings 9
Reģ: 30.07.2014
Sveikas!
Biju attiecībās 3 gadus, bet nu esam paņēmuši pauzi. Tā ilgst jau mēnesi, taču es vēl neesmu tikusi tam pāri. Viņš ir pieaudzis vīrietis, mums ir 11 gadu starpība. Ir raksturu nesaderība, iespējams, lielās gadu starpības dēļ. Katrs dzīvojam dažādās pilsētās. Parasti nedēļas nogalēs viņš brauca pie manis uz Rīgu. Ir grūti, taču kopā arī nav labi, jo bieži strīdamies. Laika gaitā ir izveidojies pieradums vienam pie otra. No viņa puses nav vispār nekādu zvanu vai īsziņu, taču es zvanu un rakstu. Iekāpu vilcienā un aizbraucu uz viņa pilsētu. Satikāmies un atkal sākām skaidrot attiecības. Viņš saka, ka caur telefonu attiecības nav pārrāvis, ja to darīs, tad aci pret aci. It kā vēl joprojām esam kopā. Kāpēc vajag dot otram veltas cerības? Pēc mēneša vai diviem, pasakot: "Piedod, man ir labi vienam". Es tā vairs nevaru. Manuprāt, labāk to ir izbeigt, nevis vilkt garumā. Viņš tiešām ir tik gļēvs, ka nevar tam visam pielikt punktu? Skaidras atbildes nav. Viņš saka, ka uzspiežu savu un, ja gribu, varu to darīt. Man ir sajūta, lai arī ko es darītu, censtos sevī mainīt lietas, kas otram nepatīk, viņš tik un tā beigās paliks pie sava. Viņš saka, lai dzīvoju sev un lieku viņu mierā. Es domāju par viņu, ir grūti novērst domas. Tā bija mana pirmā mīlestība, un es nevēlos viņu pazaudēt. Viņš sauc mani mīļvārdiņos, taču tajā pašā laikā: "Beidz lauzt galvu un atslābsti, beidz uzbāzties un tiksimies pēc mēneša. Vai kā draugi, vai kā mīļotie cilvēki, es nezinu". Ko man darīt? Varbūt tiešām beidzot jāsāk ieklausīties apkārtējos cilvēkos, kuri saka, ka viņa dēļ nav vērts pārdzīvot un jādzīvo tālāk?
07.10.2020 11:43 |
 
Reitings 1844
Reģ: 02.03.2020
Tás ir pirmás attiecíbas, varbút, liekas, ka tá ir traģēdija, bet tev ir jābūt stiprākai par to. Tādi vēl nāks un ies, tikpat forši un foršāki vīrieši. Ar varu tāpat nenoturēsi. Ā, un neburies, lūdzu.
07.10.2020 11:48 |
 
Reitings 94
Reģ: 09.06.2019
Nav vērts. It īpaši ja Tu pati šaubies.
Izvērtē protams pati, bet no malas izskatās tādas aukstas attiecības, ja viņam nebūtu vienalga, es nedomāju, ka viņš tā runātu ar Tevi /vienaldzīgi/.
07.10.2020 11:53 |
 
Reitings 30
Reģ: 16.09.2020
Nelauzi prātu un dzīvo tālāk. Ja cilvēks vairākkārt pasaka, lai viņu liek mierā, tad arī jāliek mierā un viss. Nevajag skriet pakaļ cilvēkam, kurš neskrietu pakaļ Tev.
07.10.2020 11:54 |
 
Reitings 775
Reģ: 30.09.2019
No malas izskatās, ka viņam Tu tomēr nemaz tik svarīga neesi. Pats nesaprot ko īsti vēlas un viņa uzvedība izskatās bērnišķīga.
Visdrīzāk nevēlas tevi sāpināt.
Galvenais neuzbāzies vairs ar sms un zvaniem, it īpaši ja viņš neiet ar tevi uz kontaktu. Nevajag. Zinu , ka tas ir grūti , ja cilvēks Tev ir svarīgs un velies saglābt attiecības, bet apstājies un tomēr ieslēdz sevī cieņu, neskrien pakaļ.
07.10.2020 12:14 |
 
Reitings 775
Reģ: 30.09.2019
Uuu jaaa, tikko sapratu , ka šī autore izveidoja diskusiju arī par pieburšanu. Meitene met tak mieru un dzivo tālāk bez viņa. Jebkura šķiršanās ir grūta, nevajag nodarboties ar kaut kādām muļķībām .
07.10.2020 12:17 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits